Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשור חוט מהמותניים לנעל שישמש כהארקה...

וברצינות, זה בא מהמזג אוויר, המקסימום שאפשר לעשות זה להתפלל שיגמר מהר.

פורסם

קצוות האצבעות מכילות המון עצבים רגישים ולכן הפריקה דרכם כואבת במיוחד.

אפשר לפרוק את עצמך דרך מפתח (להחזיק את המפתח ביד ואז לגעת איתו ברכב - עדיף עם המפתח של הדירה ולא של הרכב כדי לא לפגוע בצ'יפים כאלה ואחרים בפנים) ואפשר לחילופין פשוט לסגור את הדלת עם המרפק שכואב הרבה פחות.

פורסם (נערך)
הפתרון שלי לענין בעונה הרלוונטית, אחרי קצת התניה פבלובית, זה לצאת מהרכב כשהיד אוחזת בחלק מתכתי של הדלת/מרכב.

זה גם הפתרון שלי,

זה בעצם קורה בגלל שאנחנו קמים מהכיסא ויש חיכוך בין בד הסינטטי בכיסא לבין הבגדים שלנו, נוצר מטען שרוצה להיפרק וכשיש מרחק מספיק קרוב בין הגוף שלנו שזה במקרה האצבע לבין גוף הרכב המתח נפרק..וזה כואב :(

הפתרון הוא באמת לאחוז ברכב(אני אוחז בקורה מעל הראש ואז יוצא מהרכב. ככה המטען החשמלי עובר בחופשיות.

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם

בד"כ , שילוב של מזג האוויר (היבש) עם הסוליה של הנעל. לא עם כל נעל יהיה לך חשמל סטטי. אז קודם כל תנסה זוג נעליים אחר.

זה פתרון פשוט.

מעבר לזה, יש אפשרות לתלות שרשרת דקה מבורג בשאסי לרצפה שתשמש כהארקה.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

מעבר לזה, יש אפשרות לתלות שרשרת דקה מבורג בשאסי לרצפה שתשמש כהארקה.

אוקי, זאת התשובה שחיפשתי! זכור לי שבתור ילד ראיתי רכבים עם נעל קטנה וחוט שמגיע עד הכביש- כנראה היה מדובר הדבר כזה.

סתם שרשרת ברזל פשוטה?

פורסם

אתם לא מקבלים "חשמל סטאטי" מהאוטו או מכל חפץ אחר.

הגוף שלכם טעון בחשמל ומחפש איפה לפרוק את המטען שיש לו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ולכן החלפת הנעליים לנעל עם סולייה אחרת פותר את הבעייה.

ולצבירת החשמל הסטטי ברכב, כל שרשרת מתכת שנוגעת הקרקע תעזור

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

בלתי נסבל... עם הרכב של העבודה אני כבר סוגר את הדלת עם הרגל, אבל אז פותח את הבגאז' וחוטף עדיין.

מה שמוזר שהעברתי "גיץ" מהיד שלי למישהו מהעבודה, מסתבר שאנחנו צלופחים.:-o

• תוכן חדש...