Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
300 שח בהנחה והסלילים לא היו סינים. עם סלילים סינים היית אמור להגיע לסביב ה 500-600 שח. שלא לדבר על הסיכון שאתה לוקח שאתה שם אותם והם פשוט לא שורדים יותר מידי.

מה זה לא שורדים יותר מדי?

אני לא נוסע הרבה.

פורסם

טוב אני כבר לא יודע. אתמול הוא התקשר ואמר שהרכב נוסע טוב אבל הבעיה העיקרית לא נפתרה, כלומר אם מניעים את הרכב כשהוא חם (נגיד שעצרתי כמה דקות לפני) הוא מניע ונכבה אחרי כמה שניות.

מה עוד זה יכול להיות? חמישה ימים ועדיין הרכב שם.

פורסם

טוב נשבר לי משם והוצאתי אותו.

הלכתי לשכן של ההורים שעובד בשירותי דרך, ניקינו מצערת, העלנו טורים והכל יופי.

לא ייאמן כמה חרא לאכול במוסכים על שטויות!

פורסם

דווקא התקלה שלך לדעתי מאוד מזכירה מד זרימת אויר תקול . היה לי בדיוק כך פעם יש כוח פעם אין פעם נכבה פעם לא. החלפתי כויילים מפירוק התקלה נעלמה ואז שוב חזרה עד שלא שמתי מד חדש וזה נעלם לגמרי . אם התקלה תחזור תנסה לנתק את המד ולנסע יום יומיים כשהוא מנותק והנורה דולקת . אם הרכב יסע בסדר התקלה בו.

• תוכן חדש...