Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כסף כאן לא משחק תפקיד ענק, יש חשיבות כמובן, לא מצפה למחירים מפוצצים

אבל אני רוצה להוסיף למערכת שלי עוד שני רמקולים מקדימה על מנת להעלות את רמת הווליום ברכב,... כרגע יש LIGHTNING AUDIO 70\140 מקדימה

ומאחורה 75\150 של רוקפורד שניהם יושבים על 400.4

אני רוצה להוסיף עוד זוג רמקולים קטנים יחסית בגודל 3" - 4" ברמת רוקפורד וכו'.

מקווה שמישהו יעזור לי

מחירים יעזרו מאוד אם תתנו הערכה או אפילו מחיר מדוייק לרמקול :)

קבלו את הרכב שיש ברשותי ותמונה בהגדלה על המערכת שיושבת ברכב.

P1010453.JPG

P1010450.JPG

P1010444.JPG

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני עדיין שוקל... מקדימה יש לי מקום על הדש בורד באמצע, מעיין חור שבו אני יעשה בניה עם ציפוי אורגינל של הדש בורד... אמור להיות מעניין .. :)

אני עדיין לא החלטתי.

או זה , או בפינות, אבל אני יותר נוטה על המרכז.

פורסם

לדעתי יש לך שלוש אופציות:

1) בצדדים לעשות בניות (מאוד יקר אם העבודה נעשית ע"י מקצוען).

2) להוציא את פתחי האיוורור של המזגן.

3) לחתוך בדלתות.

במרכז אל תשים רמקולים, זה יהרוס לך את הסאונד!

פורסם

עד כדי כך ?

ולא אני לא עומד לבצע שום! אבל שום! חיתוך ברכב.

כל דבר יעשה בבניה בלבד.

ואני חושב שאם כך אני יערוך בניה בדש בפינות

יש מקום שם... אני יבנה תיבות קטנות... בדיוק למידים עצמם, וזה יספיק לי :)

פורסם

אני בפונטו שלי שלפתי את הפתחים הצדדים של המיזוג (במילא הם לא יעילים בגרסה שלי) ותקעתי שם רמקולים, ברגע שאני מוכר את הרכב הם חוזרים תוך 10 דקות.

לגבי בניה לך למישהו שמתעסק חזק בפיברגלס אחרת העבודה תראה בית שימוש (ראה הוזהרת).

דרך אגב במקום לשים רמקולים מקדימה תשים חומרי איטום בדלת התוצאה תיהיה הרבה יותר אפקטיבית.

פורסם

דינמיט?

אמרו לי דווקא שזה לא הכי יעיל...

עד כמה באמת זה יעיל?

ועל איזה קטעי אוורור אתה מתכוון? אלו שרצים באלכסון בפינות לכיוון החלונות?

כי אם כן, איך בדיוק להוציא אותה ולשים שם רמקול? כי זה נראה סיפור מהתחת...

וגם אם כן, זה לא מזיק שהמזגן בא אליהם ?

פורסם

לשפר את הווליום מקדימה?

בוא אני יעשה לך את זה יותר פשוט. תעיף ת'לאנזר ותכניס שם משהו יותר חזק ויותר איכותי.

אל תעשה שטויות אל תתחיל לחורר את הרכב והכל בשביל 4 רמקולים מקדימה ששווים לזוג אחד איכותי וחזק.

אז בקיצור תשפר, אל תוסיף.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

מה זה משהו איכותי וחזק? עם דגש על החזק.

אם הוא יחליף את הלנזר שלו לרמקולים שעולים גם פי 3 אף אחד לא מבטיח לו שהם יהיו חזקים יותר. אין קשר בין מחיר הרמקול לנצילות שלו ועקב כח לעוצמתו בקבלת הספק מסויים. הQSD למשל של MBQ הם משהו כמו 86DB אם אני לא טועה, לא נצילים כל כך.

פורסם

אייל את ההגברה המתאימה כבר יש לו, ה400.4 של רוקפורד.

כל מה שהוא צריך לעשות זה לקנות רמקול שהוא א. יותר איכותי ב.יותר חזק. ולא חסר כאלו.

הבחור גם הוסיך שהכסף זה לא העיקר פה.

בכל מקרה אני עדיין בדעה של אם ישנה אפשרות של להחליף את מה שיש כיום למשהו יותר טוב אז קדימה. אני חושב שלהוסיף עוד זוג רמקולים לא יהיה טוב יותר מהחלפה למשהו טוב יותר.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

לא ממש לא, רציתי להבהיר לך שאין דבר כזה לקנות רמקול חזק יותר. הוא נשאר עם אותו ההגברה ככה שהוא לא צריך רמקול שיכול להתמודד עם הספקים גבוהים יותר. רמקול שיכול להתמודד עם הספק של 140W לא יהיה חזק יותר מרמקול שיכול להתמודד עם הספק של 70W אם שניהם יקבלו 70W.

ולא קונים רמקולים לפי נצילות אלא לפי מה שנשמע לך טוב לאוזן לכן כל הטענה של קניית רמקול חזק יותר היא שגוייה מיסודה.

פורסם

אין כמו סט איכותי (אבל הכל תלוי כמה המוזיקה שאתה שומע עדינה) עם בידוד טוב.

תראה דינמייט לא מודדים באחוזים ברור שהוא משפר מספר אלמנטים, הרמקול יושב טוב יותר ועוד בתיבה מדומה.

פורסם
לא ממש לא, רציתי להבהיר לך שאין דבר כזה לקנות רמקול חזק יותר. הוא נשאר עם אותו ההגברה ככה שהוא לא צריך רמקול שיכול להתמודד עם הספקים גבוהים יותר. רמקול שיכול להתמודד עם הספק של 140W לא יהיה חזק יותר מרמקול שיכול להתמודד עם הספק של 70W אם שניהם יקבלו 70W.

.

מאיפה לך כיווני הגיין שיש לו כרגע? אולי המגבר שלו רק חצי מנוצל??

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...