Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראלימן אתה לא הבנת את אייל הוא טוען שאם לדוגמא רמקול הוא 200 וואט ורמקול אחר הוא 100 וואט אבל המגבר מוציא 50 וואט אז אין צורך לקנות את ה200 וואט ולהיפך עדיף את הרמקול של ה100 וואט, אבל שלא תבין לא נכון אני לא סובל את הרמקולים של לאנזר דרך אגב מה קרה בסוף עם הJBL והוולקן???

פורסם

תגידו השתגעתם??? יש לי מקדימה LIGHTNING AUDIO

מה הקשר ללאנזר? מאיפה הבאתם את זה?

יש לי 70\140 של LIGHTNING AUDIO

מה שאני מתכנן לעשות זה להעלות את הרמקולים על 100 וואט של רוקפורד (לרמקוילם הנוספים).

ובנוסף המגבר כרגע מנוצל ב 5\2 מההספק המקסימלי שלו... אין עיוות אחד!

הוא לא מנוצל בגרוש.

אני שוקל להעלות אותו בברידג לרמקולים האחוריים ואת הקידמיים החדשים ל 100 וואט הספק (כמובן שאני לא עומד לסגור אותו עד הסוף... אלא אם אני רוצה להגיד שלום לרמקולים)

בכל אופן הם הולכים לקבל הספק יותר גבוהה מ 50 וואט (סביבות ה 60-70 וואט)

ולקידמיים שעכשיו יש (LIGHTNING AUDIO) אני הולך לחבר מגבר רוקפורד נוסף שיתן להם הספק של 50 וואט.

עזר לכם בכיוון.. ?

ואגב הלאנזר זה רק קרוס לסאבים .. (שליטה על הסאבים מקדימה, ועל מנת לתת פאנצ' באס), זה השימוש היחידי של הקרוס.. הרמקולים יושבים ישירות על המגבר 400.4 הנוסף

שמכוון ע"י הרדיו דיסק. (יש אקולייזר פנימי מספיק טוב בשביל לכוון את המערכת).

מקווה שעכשיו ינתנו תשובות ענייניות לגבי הרמקולים הנוספים.

פורסם

קודם כל זה שהGAIN פתוח 40% (5\2) זה לא אומר שהוא לא מנוצל עד הסוף!

דבר שני תצא מהקטע של כל התיאוריות האלה אם תשים זוג קוקסיאלי נוסף זה רק יכול להוריד את האיכות, אתה רוצה עוד רמקולים תקנה סט 3 חלקים (עסק לא זול).

פורסם

סבבה.. תן סט שאתה מכיר טוב ואיכותי וזול עד כמה שניתן (אני יודע שסטים כאלו עולים בד"רכ ים בכסף... אבל תן הצעה)....

אני יסתדר... 75 וואט RMS ומעלה בבקשה.

פורסם

כל סט 3 חלקים יהיה בדר"כ מעל 75 ןןאט, הבעיה היחידה שהם בדרך כלל מאוד איכותיים ולכן העוצמה שלהם תשמע לך חלשה באוזן. אתה יכול להשיג מוראל הייבריד 3 חלקים ב2700 שח

פורסם

ובכן, אתה יכול לפרט לי א איך יש סט כזה? הם בונים אותו ספיישל בישבילי?

איך זה הולך בדיוק?

וכמה אינץ כל רמקול ?....

ואם יש רמקול מיד כמו שאני חושב שיש, אז איפה לפי דעתך אני יכול לשים אותו?

פורסם

לדעתי תוותר על הסט הזה.

הם לא בונים לך במיוחד הם פשוט מרכיבים אותו מהמיד CDM54, טוויטר MT-2, וופר 6.5" יחד עם קרוס MX3.3

סט טוב, וחשבתי לקנות כזה (לא בדיוק אבל דומה) אבל לדעתי תהיה לך בעיה למקם אותו. אם אתה רוצה להחליף סט לך על שני חלקים.

אבל למה אתה רוצה להחליף סט? אתה לא מרוצה מהאיכות של הקיים?

פורסם

אייל אני הבנתי את מה שרצית להגיד.

הקטע הוא שאני אמרתי בסה"כ שאם יש לו מגבר לא מנוצל (ויש לו) אז אולי במקום להוסיף עוד זוג רמקולים מקדימה שפשוט יחליף את הסט הקדמי שלו למשהו יותר טוב. לדעתי זו האופצ' הטובה ביותר והיא לא כוללת חיתוכים והתאמות וכנראה קנייה של מגבר נוסף (6 רמקולים..).

עכשיו הסברתי את עצמי?

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
מה שאני מתכנן לעשות זה להעלות את הרמקולים על 100 וואט של רוקפורד (לרמקוילם הנוספים).

ובנוסף המגבר כרגע מנוצל ב 5\2 מההספק המקסימלי שלו... אין עיוות אחד!

הוא לא מנוצל בגרוש.

אז נגיד והרמקול שלו עכשיו מסוגל לקבל 50 RMS והמגבר שלו לא מנוצל עד הסוף. כלומר נגיד והמגבר יכול לתת 70 RMS. אז במקום לקנות עוד זוג רמקולים שילך ויקנה רמקול 70 RMS איכותי ולא חסר כאלו, כמובן שיקנה קומפ'.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אני בטוח שהמגבר מנוצל עד הסוף, זה שהוא אמר שהוא מנוצל שתי חמישיות מבוסס על מצב הגיין אצלו ולא נכון.

בתצורה הנוכחית שלו המגבר מוציא 50 וואט לערוץ והלייטנינג יכולים לעמוד בהספק של 70 לכן בכל מקרה הם יוכלו לעמוד בהספק.

JOKER אם תגשר את הערוצים של הרוקפורד הוא יתן הספק של 200X2 ותוכל לחבר עליו זוג רמקולים אחד ולא שניים.

פורסם

נפתיע אותך ואני יגיד שאפשר לחבר 4.... :)

אני לא דואג לזה, זה כבר בוצע בעבר, וזה יבוצע בעתיד... בכל אופן אני מוריד ל 2 OHM...

אל תדאג, מבחינת הגברה אני לא דואג, אני צריך עכשיו רמקולים!!! והמלצות של רמקוליים חזקים ואיכותיים.

• תוכן חדש...