Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בארונית כוורת שיש לתלות אל הקיר, לא על.

השיטה היחידה שאני מכיר כדי לתלות אחת אל ועל הקיר היא עם אוזניים כמו שצירפתי בתמונות, אבל הבורג המתאים לאוזניים אלו קטן מדי והארונית כבר צנחה לי פעם (הבורג נשבר).

אי לכך אני בעצם מחפש אוזניים גדולות יותר (לא מצליח) או לחילופין שיטת תפיסה אחרת.

הארונית סופקה ללא אמצעי תלייה כלשהם.

אוזן 1.jpg

אוזן 2.jpg

פורסם

למה שלא תתקין בשיטת הזכר נקבה.

קרי, לחבר שני סרגלים המנוסרים ב-45 מעלות האחד מחובר לקיר השני בכוורת.

ופשוט לתלות . יהיה טיפה רווח כמובן.

פורסם

כמו שנכתב, משולשים - וכמה כאלו (כל המרבה הרי זה משובח), בהתאם לגודל ומשקל הכוורת, ומה שיונח עליה. משולשים בחלק העליון של הכוורת אפקטיביים יותר, אבל אל תתבייש להוסיף כמה במרכז ובתחתית.

:turn-l:
פורסם
כמו שנכתב, משולשים - וכמה כאלו (כל המרבה הרי זה משובח), בהתאם לגודל ומשקל הכוורת, ומה שיונח עליה. משולשים בחלק העליון של הכוורת אפקטיביים יותר, אבל אל תתבייש להוסיף כמה במרכז ובתחתית.
וגם לא לקמצן באורך הברגים שמחבר המשולש לארון, שיהיה לפחות אורך של 35/45 מ"מ.
פורסם

חד משמעית משולשים

ברגי 45 לעץ

וברגי ג'מבו לקיר (בקיר שלא מתאים לג'מבו אפשר גם ברגים ודיבלים 7, וכמה שיותר)

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
חד משמעית משולשים

ברגי 45 לעץ

וברגי ג'מבו לקיר (בקיר שלא מתאים לג'מבו אפשר גם ברגים ודיבלים 7, וכמה שיותר)

מעניין לדעת, איזה קיר לא מתאים לז'מבו וכן מתאים לדיבל?
  • תוכן חדש...