Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה רכשתי c4 2007 דגם pk שאמור לכלול חיישני אורות ומגבים אוטומטיים. הפונקציה לא עובדת ואני מפעיל אותם ידנית . השאלה שלי היא איך אפשר לדעת האם הם לא עובדים כי הם מקולקלים או רק כי הם מנותקים ואני לא יודע להפעיל? בספר הרכב לא מצאתי תשובה . ו אגב מי שיעזור לי לדעת איפה רוכשים את מילוי הבושם האינטגרלי של הרכב אודה לו מאוד.

פורסם

כדי להפעיל מגבים תלחץ לחיצה ארוכה על הידית של המגבים ותדליק סויצ למצב ראשון ותחכה לצפצוף ויופיע שהופעלו המגבים האוטומטיים.

לגבי האורות תמתין למישהו אחר

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם

להפעלה אוטומטית של מגבים צריך לדחוף את הידית מטה שהרכב מונע. אמור להופיע על הצג המרכזי כיתוב בסגנון "מגבים אוטומטיים הופעלו". דחיפה נוספת מטה תביא להפסקה ולכיתוב בהתאם. לדעתי צריך לחזור על כך בתחילת כל נסיעה.

להפעלת אורות אוטומטיים צריך לשים את הידית האורות על מצב AUTO. כמדומני המצב הראשון לאחר אורות כבויים. גם כאן אמור להופיע כיתוב בהתאם.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

יוסי, זה לא ככה, בדוק שוב.

יש על ידת האורות 4 מצבים בדגם עם אורות אוטומטיים:

0 - הכל כבוי.

AUTO - לפי מצב תאורה חיצונית נדלק אור נמוך.

אור חניה.

אור נמוך/ גבוה רגיל שמתחלף במשיכת ידית.

בדגם ללא אורות אוטמטיים אין את המצב AUTO, יש רק 3 מצבים.

יכול להיות שאצלך הפעילו את האפשרות של אורות יום, ואז אור נמוך דולק כל הזמן כל עוד המנוע מנוע ללא קשר לתאורה חיצונית.

פורסם

ב307 מצב off הוא האוטומטי ולמיטב זכרוני כך גם בc4 ואם זה לא עובד יש להפעיל באופן חד פעמי כמו שציינתי מעלה.

ד"א

כמובן שלמעלה התכוונתי לאורות ולא למגבים

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם

כפי שבוקי ציין ב- C4 יש בוודאות 4 מצבים לידית האורות.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם (נערך)

היי תודה לשמחתי הכל ברכב עובד! רכשתי אותו לפני חודש וכל הפונקציות תקינות ( קרוז,חיישני רוורס, חיישני אורות ומגבים , חח, מסך הניווט ואפילו המראות החשמליות עובדות חלקית ( מישום מה הלחצן מכוון לי את המראות רק כלפי מטה, אם אני רוצה לכוון אותם למעלה אני מכוון ידנית אבל זה לא מפריע לי) הצלחתי להפעיל את המצבים האוטומטיים של חיישני האורות והמגבים על פי כיוון הידית למצב auto ! תודה רבה! דבר אחד נשאר לי להשיג וזה את מילוי הבישום האינטגרלי של הרכב שהיה גמור כמובן. אני לא מצליח למצוא קישורים באיביי אם מישהו יוכל לשלוח לי קישור אודה לו מאוד. בנוסף שמתי לב שמהר מאוד גנבו לי את הגומיות / פלסטיקים שמסביב לזוג מראות הצד.. ( וגם מגן רוח פירקו לי.. תחנה מרכזית תא, אלה מה) איפה משיגים כאלו ואיך זה נקרא? אשמח גם להמלצה על מוסך זול ואמין באיזור תא, למען בדיקת הרכב והטיפולים השוטפים ( רכשתי את הרכב ללא בדיקה וללא ספר טיפולים, מחמת חוסר זמן וחוסר הכרות עם מקומות בדיקה , הקמ הנמוך 82.000 שכנע אותי

עריכה אחרונה על ידי מוטי 22
  • תוכן חדש...