Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לחמישה חודשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אנחנו צריכים רכב לחמישה שישה חודשים הקרובים, אחרי זה מוכרים, אני מחפש רכב הכי פשוט והכי זול שאפשר (ושלא יבקר הרבה במוסך) שישמור כמה שיותר על הערך שלו ושיהיה קל למכור אותו אחכ , וכמובן שיהיה כמה שיותר חסכוני בדלק.

יש לכם רעיון??, תקציב אפשרי עד 20000

תודה אנשים!

פורסם

ושיבוא עם בלונדינית, רצוי עם חזה גדול.

הייתי מחפש דיהטסו סיריון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני בדילמה דומה ומסתבר שיש ליסינג תפעולי מלא לרכבים משומשים .

קבלתי הצעות למאזדה 2 ופוקוס רובוטית (כמובן בגלל שהרכב לא סחיר) במחירים לא רעים .

אתה פטור מטסט , ביטוח , אחזקה ותיקונים, ירידת ערך , והתעסקות עם קנייה ומכירה

מציע לך לחפש ברשת ולקבל הצעות

פורסם
ושיבוא עם בלונדינית, רצוי עם חזה גדול.

הייתי מחפש דיהטסו סיריון.

עידן

זו דווקא עסקה לא רעה במיוחד אם החזה שלה טבעי ולא עשוי מסיליקון .:oops:

רק שהבלונדינית נאה והרכב קצת מכוער.רק שלא יגרשו אותנו ויפתחו לנו מחלקה חדשה באוף טופיק .. :-)

עכשיו ברצינות- אכן סיריון אופציה מצויינת כאשר גם סוזוקי סוויפט יכולה לבוא בחשבון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ידני מתאים?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי מצרף יונדאי גטס לבחירה שלך,רכב פשוט ודי אמין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פות"ש - בתכנית שלך יש כמה הנחות אופטימיות :

1)אצליח למצוא מהר רכב זול ושמור יחסית

2)לא יפול עלי תיקון גדול . בוודאי אתה תחפש רכב מטופל כך שגם טיפול שנתי לא תצטרך לעשות.

3)הרכב ישמור על הערך . הקונה לא יפחד לקנות רכב שעבר בעלים לפני חמשה חודשים ואצליח למכור אותו מהר

4)חסכוני בדלק

5)עד 20K

אם תצטרך להחליף צמיגים תשים סיני זול ?

לא בטוח שההנחות האופטימיות שלך תתממשנה בקלות לכן מציעים לך ברצינות לשקול פתרונות של שכירת רכב / ליסינג תפעולי לכמה חודשים

פורסם

שכירות לא משתלמת כלל לפרק זמן ארוך יחסית.

אפילו בדמי שכירות נמוכים כ2500 ש"ח לחודש ההוצאה תהיה 12500 ש"ח.

ירידת ערך+ ביטוח + תיקון על הדרך לא יתקרב לסכום הזה.

מה שכן, ניתן אולי להפחית את הסכום בעיסקת ליסינג לזמן קצוב מאחת החברות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם (נערך)

ואם תבחר לחפש לקנות רכב - השיטה הנכונה לדעתי היא לקנות את הרכב השמור ביותר שתמצא גם אם זה אומר לעלות קצת בתקציב כך שהסיכוי לתקלה יקרה יקטן וכנראה תצליח למכור אותו ביתר קלות .

צריכת דלק ממש לא צריכה לעניין אותך - כמה יהיה הבדל בין "חסכן" ל"שתיין" ? 200 שקל לחודש ? תקלה מיותרת אחת ו/או בלאי ו/או קושי במכירה יאכלו לך את כל החסכון בדלק

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
  • תוכן חדש...