Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שבת שלום.

אני מחפש רכב שיהיה אוטומט חסכוני יפה וזריז דגש גדול על יפה וזריז, חסכוני פחות מדאיג אותי אבל תמיד נחמד.

בגדול התקציב עומד על 75000 ש"ח אבל רק בתנאים של מימון כרגע אבל לא ממהר לקנות עד שאני אצליח למכור את המאזדה 3 שלי.

היו כמה רכבים שחשבתי עליהם כמו VW GOLF MK6 HIGHLINE אבל קשה לי להאמין שאני אמצע אחת טובה במימון, גם לא ידוע לי עד כמה הרכב הזה אמין, מרפרוף מהיר באינטרנט פחות ממליצים על דגם הHIGHLINE.

גם בדקתי על SIROCCO אבל לא מצאתי הרבה תוצאות בתקציב שלי.

אשמח לשמוע הצעות.

עריכה אחרונה על ידי ShayZb
פורסם

אל תתקרב לדגמי הקונצרן בדור הזה, בעלי מנוע 1.4 ומגדש טורבו + ומגדש על.

כולל: גולף 160 כוחות סוס 1.4 HIGHLINE, איביזה קופרה 1.4, פולו GTI 1.4, שירוקו 1.4 160 כוחות סוס.

פורסם
האיביזה החדשה בתוספת כמה שקלים נשמעת מתאימה בשבילך.

האיביזה עולה 80,000 ש"ח ולדעתי היא מכוערת בלי התוספת.

אל תתקרב לדגמי הקונצרן בדור הזה, בעלי מנוע 1.4 ומגדש טורבו + ומגדש על.

כולל: גולף 160 כוחות סוס 1.4 HIGHLINE, איביזה קופרה 1.4, פולו GTI 1.4, שירוקו 1.4 160 כוחות סוס.

אז על מה היית ממליץ?.

פורסם

האיביזה החדשה בגימור style מדהימה ביופיה ומאובזרת בצורה מושלמת, המחיר על הכביש הוא כ-85k. הרכב עושה בממוצע בנסיעה סבירה משולבת 1-16. ההספק של הרכב הוא 110 כ"ס (1.0 tsi) ולדעתי תמורה מצויינת למחיר.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם
האיביזה החדשה בגימור style מדהימה ביופיה ומאובזרת בצורה מושלמת, המחיר על הכביש הוא כ-85k. הרכב עושה בממוצע בנסיעה סבירה משולבת 1-16. ההספק של הרכב הוא 110 כ"ס (1.0 tsi) ולדעתי תמורה מצויינת למחיר.

תודה על ההמלצה אבל לדעתי האיביזה לא רכב יפה כלכך. עניין של טעם.

אני רואה את הרכב הזה ואני לא רואה את עצמי נוהג על אחד כזה.

• תוכן חדש...