Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מצאתי רכב מסוכנות ליסינג שאני מעוניין לרכוש, אך לפני אני מעוניין לקחת אותו לבדיקה.

ובכן, הרכב נמצא באזור חיפה בשד' ההסתדרות (אינספור סוכנויות ליסינג שם) ואני מעוניין לקחת אותו לבדיקה במכון שלא עושה יד עם הסוכנויות הללו על מנת לקבל בדיקה אמינה ושלא יעגל פינות.

לעניות דעתי, מכוני בדיקה שנמצאים שם באזור עם סיכוי די גבוה לעשות יד עם הסוכנויות.

למשהו יש רעיון או דעה בנושא ולאיזה מכון כדאי לקחת את הרכב?

תודה

פורסם

יש את מ.מ.מ שהוא הכי לא מחובר לסוחרים (אעפ"י שלידו יש מגרש פרטי).

חוץ מזה קומפיוטסט/סופר טסט/טסטקאר בנשר וכו' כולם מכירים את הסוחרים-חלק חברים שלהם יותר וחלק פחות.

אם אתה מדבר על חברות הליסינג הסטנדרטיות/מגרשים פרטיים של טרייד אין (אויס,שלמה,אלבר,טרייד מוביל/אוטו סנטר/UMI) כי ממגרשים פרטיים של רכב ז' ובניו לא הייתי קונה שם אפילו מקלות לארטיק.

מכון נוסף לא רע (כולם ד"א אותו דבר,אין אחריות לרוב למנוע וגיר) הוא מוסך המכון,שנמצא צמוד להום סנטר- פחות "מוכר" לסוחרים כאשר הסיכוי ל"יד אחת" שלהם עם המכון נמוך יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כן, היה לי ניסיון מאוד מאכזב עם מממ עם רכב שנרכש מחברת ליסינג.

הרגשתי שממש זרקתי 500 שקל לפח - לא בוצעה שום בדיקה למתלים, הציוד נראה מיושן - עושה רושם שעיקר הפרנסה של המכון הזה מגיעה מאיזה מוניטין שיש לו שהוא ממלא את הטופס בהרבה הערות וככה אפשר לדעת מה באמת המצב של הרכב.

בפועל, הוא כתב על איזו בעיה בקלאצ' ומשהו באגזוז - לקחתי את הרכב למוסך מורשה פיאט ולא נמצא שום זכר לדברים האלה.

לעומת זאת, איזה תיקון צבע מכוער שאני לא שמתי לב אליו, הוא דווקא כן פספס - ואותי זה ביאס אבל יכלתי לבוא בטענות רק לעצמי.

אם כבר המלצה, אז למכון סופר טסט - כשמכרתי שם את הפונטו שלי, בת 7 עם 170 אלף ק"מ, הם הצליחו לדייק בדיוק נמרץ על כל הבעיות שהיו לה שידעתי עליהן (מעיכה בגשר ובולמי זעזועים חלשים) - וזה הרשים אותי מאוד. להבא אלך אליהם.

• תוכן חדש...