Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מכירים את אלה שרושמים בפייס "בדרך כלל אני לא משתף דברים כאלה אבל הפעם אני חייב"?

אז כן, שעת סיפור, תכינו שוקו ופופקורן

היום גיליתי שלא רק אצל ______ יש אנשי מכירות עייפים אלא גם אצל UMI

אז ככה, לאבא שלי נמאס שעוצרים אותו שוטרים כל יומיים כי הלנסר נראה כאילו הגיע מהשטחים והוא החליט לקנות משהו חדש יותר.

עשיתי איתו סיבוב בכל חברות הליסינג והמגרשים הגדולים (לובינסקיטרייד וכו') בחדרה כדי לראות מה מי מו.

בגלל שהמחיר שאליו הגיעו רוב ההצעות היה קרוב מאוד למחיר של ספארק אוט' יד1\0קמ החלטתי להציע לו גם את הכיוון הזה.

אבל הוא נעול שספארק זה רכב קטן, לא בא לו, המנוע חלש, זה שברולט.. בלה בלה בלה. לא בא לו.

אני לוחץ עוד קצת ומשכנע אותו להצטרף אלי לנסיעה לעיר דמיונית כלשהי עם סוכנות של UMI.

(בכוונה לא מציין את העיר ושם הסוכנות, אין לי כל כוונה לפגוע בפרנסה של אנשים במקרה ומישהו מUMI בטעות יקרא את זה)

נכנסנו לסוכנות ויישר אל הספארק.

וואלה רכב מגניב, עושים סיבוב, בודקים את כל הפלסטיקים, מרווחים, וואלה מתאים, הוא מתחיל להתחבר לרעיון של רכב חדש במקום משפחתית משומשת. הידד, הצלחתי.

עכשיו רק נשאר לבדוק את המנוע, אם מתאים.

טוב, עומדים כמו מפגרים רבע שעה כדי שאיש מכירות כלשהו ייגש במקום לגרבץ, נאדה.

(שתבינו האולם ריק מאנשים)

עושה סיבוב, תופס לי איזה אחד שבדיוק מדבר עם אשתו על זה שהילדה שברה את המסך בטלפון, או משהו כזה.

בלי לבלבל לו את המוח עם serious face אני מבקש נסיעת מבחן על האוטומטית.

ככה הוא מגיב: :bugeyed:

סיפור אמיתי, ככה הפרצוף שלו נראה באותו רגע.

"תביא לי רישיון, אני אשלח לאישור ונבדוק אולי שבוע הבא יהיה רכב"

wait.. what?

ברצינות בנאדם? עם הגישה הזאת אתם מנסים להוריד את קיה ויונדאי מראש טבלת המסירות?

אז שאלתי אותו אם הוא מדבר ברצינות או שעובד עלי ואני מצולם ל"פספוסים" והוא מתחיל לספר לי סיפורי אלף לילה ולילה על זה שהוא מוכר 16 רכבים ו"מה אני צריך להחזיק את כולם במלאי בשבילך?!"

.... מה?

הספארק היא ה bread and butter שלהם, זה אולי הרכב היחיד בעשור האחרון שמצליח לזוז ללקוחות פרטיים, זאת ברצינות הגישה?

יצאנו משם, לא טרחתי לבקש כרטיס ביקור, שייחנקו עם הספארקים שלהם.

קניתי כבר כמה רכבים חדשים בחיי, כזה יחס עוד לא קיבלתי. באמת אבל (יש גם כמה בין-לבין שאני לא רושם כי לא בא לי שזה יהיה ארוך מדי, גם ככה כבר הגעתי לרמה של מגילת אסתר)

בדרך חזרה עצרתי בקיה, יונדאי וסוזוקי כמו אחרון השלוחים. בלי בלבולי ביצים ביקשתי נסיעות מבחן על פיקנטו, i10 וסלרי.

לכולם היה רכב נסיעות מבחן במיידי להציע לי (הולי שיט, הזוי!?) וגם ב2-3 מילים האלה היחס היה הרבה יותר טוב.

UMI היקרים, אם אתם תוהים למה "המיני הטובה בישראל!" לא מצליחה לעקוף את קיה\יונדאי, אז זה למה.

תבקשו להשאיל את אלכסיי מדאצ'יה לכמה ימים שילמד אתכם איך למכור ולא לתת ללקוח הרגשה של מטרד תברואתי. טפי עליכם.

מה נקנה בסוף - בפוסט נפרד, השרשור הזה ארוך מספיק גם בלי זה.

-N

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סתומים.

אהבתי את ה'עיר דמיונית כלשהי', אני לא מאמיייןןןןןן שאני קונה רכבבבב ב _____

;)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מה הטעם בכל החפירה הזו אם אתה לא כותב איפה קיבלת את השירות הרע? הוצאת קיטור? לא מבין את ה"בושה" בלחשוף פרטים של נותן שירות שלא מבצע את עבודתו.

רוצה שהשירות ישתפר? תכתוב איפה זה קרה, ויותר מזה - תפנה את התלונה שלך לנותן השירות כדי שידע לשפר את עצמו.

לגבי הרכב עצמו - אישית לא הייתי פוסל (או קונה) רכב לפי היחס באולם התצוגה, אותי מעניינת איכות המוצר ולא מידת ההתנחמדות של עובדי האולם. אם הסוכן יקרקר סביבי אז המכונית תהיה אמינה או נוחה יותר בשלוש השנים הבאות? זה בכלל משנה חצי דקה אחרי שיצאת מהאולם? הרי זו כנראה הפעם האחרונה שתראה אותו אחרי התשלום.

ותיאורטית, בלי קשר לספארק: הרכב מוצא חן בעיניך והשירות באולם X היה רע? (אם לקרוא לזה שבאת בלי לתאם מראש ולא היה רכב זמין "רע") - לך לאולם אחר או תתלונן למנהל אולם X/להנהלה. לקנות רכב פחות טוב רק כי היחס באולם מנומנם - אתה סתם דופק את עצמך.

פורסם

קשה להסכים עם הנאמר מעליי.

אומרים שבדרך כלל הדג מסריח מהראש. אם זה היחס שאתה מקבל לפני ששמת את כספך אצל נותן השירות כשהוא עוד "צריך" אותך. תאר לך מה יהיה היחס אחרי הרכישה.

בייחוד שרכב בתקופת אחריות מחתן אותך לתקופה של מספר שנים עם אותו יבואן.

כבר קרה שפסלתי רכבים מסויימים רק בגלל החברה שמייבאת אותם ארצה.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

@רועי צוקרמן,

המטרה בחפירה היא לשתף את החברים הדמיוניים שלי בחוויה המוטורית (+/-) שעברתי היום, לא יותר מזה.

(כאילו, אם ה beef שלי היה עם מוסך שנתן לי שירות לא טוב אז בהחלט יש טעם לרשום מי ומה, במקרה הנ"ל no harm no foul ולא יצא שום דבר מזה שארשום איפה זה היה)

אין לי שום רצון לראות את השירות שלהם משתפר, זה לא העסק שלי, יש יבואן עם מיליונים בבנק שיכול להעסיק לקוחות סמויים וכו'.

אני את העבודה שלו לא צריך לעשות בחינם.

מעבר לזה שיש פה פוטנציאל לפגוע בפרנסה של מישהו שאולי הגיע לעבודה קצת עצבני, וגם בזה אין לי שום רצון.

יבואן עם רצון למכור דואג לצייד את כל הסוכנויות בלי יוצא מן הכלל ברכבי נסיעות מבחן לדגמים שהוא רוצה להזיז בכמויות, לא ביקשתי פה נסיעה על MX-5 או רוביקון קצר.

אני מסכים איתך שיש לנתק את עניין היחס בסוכנות מהרכב עצמו אך במקרה הנ"ל אין לנו שום סיבה באמת לקנות את הספארק, זו הייתה "עוד הצעה" מבין 7 שקיבלנו.

אני מאמין שההחלטה הסופית לא פחות טובה.

אולי אם היחס בUMI היה קצת יותר טוב, אולי היינו מוסיפים כמה שקלים והולכים על הספארק. אני מניח שלעולם לא נדע.

תודה.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
כבר קרה שפסלתי רכבים מסויימים רק בגלל החברה שמייבאת אותם ארצה.

מסכים לגמרי, אבל אני פוסל רק על בסיס היחס במוסכים שלא בהכרח עומד ביחס ישיר לאיכות השירות באולם התצוגה. בגלל זה כל עוד זה תלוי בי אף אחד שאני מכיר לא יקנה רכב שנמכר על-ידי קרסו.

אין לי שום רצון לראות את השירות שלהם משתפר, זה לא העסק שלי

אישית אני חושב שזו זכות (וגם קצת חובה) של לקוחות להתלונן על שירות בעייתי, אפילו אם הם לא מתכוונים לקנות מנותן השירות - אין דרך טובה יותר לשפר את השירות בישראל. בסופו של דבר עם התחלופה של הסוכנים, סיכוי לא רע שתמצא את עצמך מול הבחור הזה באולם תצוגה של מתחרה כשתקנה את הרכב הבא - אולי עדיף שכבר היום הוא "ישתפר" או יעבור הלאה.

לגבי הספארק - ברור שזה לא קריטי שתקנו אותה ושיש עוד אלטרנטיבות ראויות, הנקודה שלי הייתה יותר ברמה העקרונית, סומך עליך שתדע לבחור משהו לא פחות טוב ומיבואן פחות מנומנם :wink:

פורסם

שירות מחורבן.

אבל, למרות מה שכתבת ולמרות שהשירות היה מחורבן הייתי כן רוכש את הספארק אם היא מוצלחת ובהחלט מתלונן על איש המכירות.

שיעשה את העבודה שלו או שיישב בבית וישמור על הילדה שלו שלא תשבור פלאפונים.

פורסם

למה? אם יש רכבים לא פחות טובים שנותנים לך מיד נסיעת מבחן עליהם, אז אין שום סיבה להתעכב בשביל רכב שלא בטוח בכלל שתקבל עליו נסיעת מבחן בתקופה הקרובה.

פורסם
סתומים.

אהבתי את ה'עיר דמיונית כלשהי', אני לא מאמיייןןןןןן שאני קונה רכבבבב ב _____

;)

מתאר לעצמי שזה חדרה.

אם יש סוכנות UMI בחדרה, למה לו ללכת רחוק?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כן העיר חדרה בפרופיל שלו והשורה על המקום צמודים, אבל בכל מקרה

לא כל סוכנות מחזיקה רכב הדגמה זמין, חלקם מקבלים רכב הדגמה כל כמה זמן, חלקם משתמשים ברכב הצמוד כרכב הדגמה, וכו' וכו'.

יכול להיות שהוא ציפה לתיאום נסיעת מבחן לשבוע הבא, כי היום יום חמישי ושישי יום קצר ויומן מלא וכו'.

מופתע הוא ממש לא צריך להיות שבן אדם רוצה לנסוע ברכב, אבל יכול להיות שהוא לא מכיר נוהל של סוכנויות אחרות שמחזיקות רכב הדגמה. מקווה שמישהו שיקרא את זה יסביר לו איך חברה גדולה באמת צריכה לתת שרות.

ט.ל.ח

פורסם

LPG אבל יש דרך להגיד.

כשאני הייתי במקומות מסוימים ורציתי נסיעת מבחן אמרו לי: אנחנו יכולים לארגן את הרכב בימים X,Y בשעות A-B. מתאים לך? סבבה. לא מתאים לך? נבדוק לך אופציות אחרות. אבל פה נשמע שזה היה הרבה יותר גרוע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

^ פה זה היה יותר בכיוון של "למה באת בכלל, תלך",

שוב אני לא באתי לקנות אלפא 4C או פולוGTIידניתאדפטיבית, שם עוד הייתי מבין שאין רכב הדגמה או יש תור או לא יודע מה.

הרכב הזה מכוון להיות פיקנטו-קילר, בינתיים עד ספטמבר נמסרו פי 3 יותר פיקנטו. הi10 פי 1.5. אני בכלל לא מופתע.

לא ביקשתי שיהיה לו שם אחת מכל צבע ומכל רמת גימור שיש, אבל זו בקשה גדולה מדי שתהיה ספארק כלשהי אחת בכל סוכנות? כמה כבר סוכנויות שלהם יש בארץ?

תציע לבדוק מה אפשר לעשות, אולי אני אסע לסניף קרוב אחר עם רכב, אולי תגיעו אלי ביום אחר, אולי יש לכם אחת בחוץ ב"שברולט סרטיפייד" (והייתה.) אז תציע לי סיבוב עליה. אולי ואולי ואולי.

(אולי הוא בכלל "הריח עלי" שאני רוצה לקנות דרך יד1\0קמ והוא לא יראה מזה שקל אז החליט לנפנף.. אנערף)

קיצר ככה לא מוכרים. מבחינתי האופרציה רקובה מהקודקוד עד למטה. (אני בטוח שהעובד הזוטר שם לא מחליט איזה רכבים יש לו בסניף ואיזה לא)

פורסם

תודה על השיתוף. כמה סנטים שאולי יגרמו לזה להיראות פחות מכוער ממה שזה:

1. יום חמישי היום. אז כשחושבים על זה יותר לעומק - אם אין רכב מבחן זמין ביממה הקרובה, זה אכן יפול לשבוע הבא. אולי לא התכוון בהכרח לנפנף אותך עם בחירת המילים "שבוע הבא".

2. נראה לי מיותר היה לשאול אם הוא עובד עליך ומצולם לתוכנית פספוסים. זה מעכיר מאוד את האוירה לשני הצדדים וכנראה עמדת מול בן אדם שלוקח דברים אישית. לא טוען שזאת אשמתך - עדיין הוא אמור לספוג את זה מתוקף מקצועיותו, אבל זה קצת חצוף (מחפש מילה יותר רכה לזה).

כמו שאמר צוקרמן, עם כל הפגיעה באגו, לא הייתי מוותר על הרכב רק בגלל שבסוכנות אחת קיבלת יחס גרוע. בכל מקרה, יש לי חבר שמתעניין ברכישה שלה. איך התרשמת ממנה ביחס למתחרות? בעניין זה, מישהו יודע האם יש נציגות של UMI בפורום? המשתמש "גיא משברולט" עושה רושם שלא פעיל כבר כמה שנים.

• תוכן חדש...