Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישה לפני 20-25 שנה קניית רכב חדש מהסוכנות היה עניין הרבה יותר חם ואישי כי זה לא היה כל כך המוני.

היום יש 300 אלף רכבים חדשים על הכביש כל שנה, מרוב לקוחות אין זמן להפסקת קפה, אז מרשים לעצמם להוריד את רמת השירות.

edanj אחלה רעיון :lol::lol:

מודה לכולכם אחד-אחד על התגובות, גם כאלה שחושבים שאני טועה. אתם חושבים ככה בעיקר כי אתם לא חיים בקרב רוסים מהדור ההוא.

באמת ששום דבר שאני אעשה בשלב הזה לא ישכנע את אבא שלי לקנות שברולט חדשה, מבחינתו זה כמו האלפא שהחלידה או הצרפתייה שהתקלקלה עוד לפני שיצאה מהסוכנות. כל ויכוח נוסף בעניין פשוט מיותר.

למזלנו עברנו את התקופה ההיא שהיה רק רכב מיני אחד בשוק, היום השוק רווי בהם.

הספארק לא רעה אך יש לה מקבילות שוות ערך, גם במגרשי הליסינג יש לא מעט הצעות מפתות.

בתור הcar guy של המשפחה הקרובה יצא לי לבקר בלא מעט אולמות תצוגה, ראיתי כבר שירות טוב ושירות פחות טוב

(אפרופו שירות טוב - סטפן מסקודה נתניה בנאדם זהב, אין לי מושג אם עדיין עובד שם, גם אלכסיי מדאצ'יה שאת שמו אני מזכיר בכל הזדמנות זה אח על מלא. אנשים שפשוט כיף לקנות מהם)

זה לא שנעלבתי/נו כי לא חיכו לנו עם שטיח אדום וכוסות שמפניה, ממש לא.

יש אלף ואחת דרכים להסביר שעכשיו אין רכב לנסיעת מבחן; "תביא רישיון, אני אבקש אישור, אולי יהיה רכב שבוע הבא" / "אני מוכר 16 רכבים מה נראה לך שאת כולם אני צריך להחזיק בתצוגה בשבילך?!"

להמתין רבע שעה כדי שמישהו יפליץ לכיוון שלך זה לא דרך, לראות איך כל העובדים מסתובבים עם הטלפונים ביד ומצחקקים אחד עם השני על הא ודא זה לא דרך. ככה לא עובדים.

יודעים מה, הייתי מצפה לכזה יחס בסוכנות של טלקאר שעסוקים ב24 אלף עסקאות של פיקנטו וספורטאז'. אפילו שם לא חיים בכזה סרט.

אמ;לק: UMI לא יראו מאיתנו שקל, גם לא בעקיפין. תודה ושבת שלום לכולם

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במקרה הזה זו דוגמה קלאסית של פרסום שקרי למציאות שבשטח. כלומר "סופר מיני הטובה ביותר" אם היא כ"כ טובה, למה היא לא נמכרת בהרבה? אולי היא טובה, ונותנת פייט למקבילות שלה (כל אחד רואה את הדרישות), אבל אם ליבואן מאמין שיש בידו אוצר ביד, אז שיעבוד בהתאם.

אני מאמין בתחרות, אם האוטו נמכר יכולות לגרום לכך הרבה סיבות: מנהלי שיווק טובים, עבודה יעילה, מחיר טוב. UMI כנראה שלא מתאצת מספיק שבאמת יהיו הרבה מכוניות ספארק על הכביש.

פורסם
למה לפסול רכב בגלל שירות גרוע של מוכר שבע בסוכנות ספציפית.

גש לנתניה/ חיפה וקבל שירות טוב יותר.

אני גם הייתי מתאם שם נסיעת מבחן טרם הגעתי.

לאחר הרכישה כמובן גש לסוכנות בחדרה והראה למוכר את הרכב החדש ושאל אותו שאלה על תפעול הרכב.

תמיד נחמד.

עידן

ראה את הסצנה באשה יפה

אחת הגדולות בסרט

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אגיד בכנות – בצחוק לא הייתי מתקרב לדייהולט, לא לחדשה ולא למשומשת.מבחינתי ספארק זה לקחת 80 אלף ולזרוק לפח. רכב עם שוק גרוע, מזללת דלק,איכות נמוכה. ועוד נציגי מכירות שמרשים לעצמם להרים את האף?!?!

תוסיף 6 אלף ותיקח איביזה – רכב חזק, חסכוני,איכותי, מהנה לנהיגה ועם שוק סביר.

לפני שקניתי את האיביזה שלי – עברתי בדייהולט –הנציגה הייתה מוכנה לשכב איתי באולם התצוגה רק שאקח רכב, שיכנעה אותי במשך שעה עםהרצאות על כמה הרכב טוב כו' וכו' (כמובן שמראש ידעתי שלא אקנה – רק רציתי לקבלפרופורציות) וגם כשסוף סוף יצאתי – מנהל האולם נתן לי הרצאה והנחה נוספת.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

נכנסנו לסוכנות משנה של קיה. קיבלנו יחס מזלזל למרות שהיינו רציניים. אולי זה אחד הגורמים לכך שבסוף קנינו סיד ב0 ק"מ. בחברת הליסינג קיבלתי שירות מעולה, גם לאחר הרכישה.

פורסם

זה תלוי מאד בסוכנות ובסוכן שנפלת עליהם,אבל בעיקרון אני שמעתי תלונות בתקופה האחרונה לגבי השירות שלהם,כנראה שהשתן באמת עלה להם לראש.

פורסם

מחזק את ההמלצה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בדרך כלל יש נטייה לזלול מצד מוכרני הרכב ככל שמדובר ברכב יותר זול (מיני וכד') כמובן שזה לא מקובל כי עדיין מדובר בסכומי כסף גדולים אבל זה די ברור שהשירות בארץ הוא...לא קיים, במדינות נורמטיביות מקבלים שירות ויחס יותר טוב על קניית פחית קולה, קחו את זה כפרופורציה בארץ, אני תמיד כך, וכשאני מקבל יחס סביר+ אני תמיד מעריך את זה ולעיתים אף מופתע לטובה, סטנדרט השירות בארץ נמוך מאוד, יש להעלות ציפיות בהתאם.

פורסם
למה לפסול רכב בגלל שירות גרוע של מוכר שבע בסוכנות ספציפית.

אני די מבין את הראש שלו.

הבן אדם לא היה מלכתחילה מוכן לגעת במכונית מיני, ועוד בשברולט (=דייהו), עד שהבן שלו הצליח לשכנע אותו ש"בוא, תראה, זה לא כמו שהיה פעם, שברולט השתפרו, וגם גברים הטרוסקסואלים היום נוסעים במכוניות מיני".

אז הוא הסכים לבוא, בראש שלילי ועדיין בגישה של "כל דבר קטן - אני מסתובב והולך", ואת האמת שעדיין מעדיף לראות את עצמו בלנסר מתפרקת מאשר בספארק חדשה (לאותו סוג של אנשים של גם גישת bigger is better).

ואז הוא מגיע, ונתקל ביחס מזלזל בסוכנות. ברור שזה הוריד לו את כל הרצון, שלא היה גבוה מלכתחילה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בדרך כלל יש נטייה לזלול מצד מוכרני הרכב ככל שמדובר ברכב יותר זול (מיני וכד') כמובן שזה לא מקובל כי עדיין מדובר בסכומי כסף גדולים אבל זה די ברור שהשירות בארץ הוא...לא קיים, במדינות נורמטיביות מקבלים שירות ויחס יותר טוב על קניית פחית קולה, קחו את זה כפרופורציה בארץ, אני תמיד כך, וכשאני מקבל יחס סביר+ אני תמיד מעריך את זה ולעיתים אף מופתע לטובה, סטנדרט השירות בארץ נמוך מאוד, יש להעלות ציפיות בהתאם.

השאלה אם לקוחות ישראלים הם כמו לקוחות אחרים בעולם.

(באופן כללי)

פורסם
אני די מבין את הראש שלו.

הבן אדם לא היה מלכתחילה מוכן לגעת במכונית מיני, ועוד בשברולט (=דייהו), עד שהבן שלו הצליח לשכנע אותו ש"בוא, תראה, זה לא כמו שהיה פעם, שברולט השתפרו, וגם גברים הטרוסקסואלים היום נוסעים במכוניות מיני".

אז הוא הסכים לבוא, בראש שלילי ועדיין בגישה של "כל דבר קטן - אני מסתובב והולך", ואת האמת שעדיין מעדיף לראות את עצמו בלנסר מתפרקת מאשר בספארק חדשה (לאותו סוג של אנשים של גם גישת bigger is better).

ואז הוא מגיע, ונתקל ביחס מזלזל בסוכנות. ברור שזה הוריד לו את כל הרצון, שלא היה גבוה מלכתחילה.

קלעת בול :beerchug:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

עצוב לראות שרשור כזה - מקווה שישתפרו.

בתור בעל ספארק LTZ כמעט חצי שנה - אני מאוד מרוצה מכל הבחינות אבל זה כבר אכתוב בשרשור נפרד לכשאתפנה.

אני את שלי קניתי בירושלים, קיבלתי יחס מעולה מכל הנציגים ודווקא הספארק הייתי אחרונה בסדר העדיפויות שלי אז, בעקבות הפורום ובגישת "זה על הדרך אז אקפוץ" נתקלתי בסוכן מכירות העונה לשם "אליה" ונתן פשוט שירות מדהים גם אחרי הקניה, התוצאה ידועה מראש.

רק הערה קטנה: אני מאוד מעריך רכב איכותי (עברתי לספארק מפולו חדשה גירסה בכירה) וגם אני הייתי בדעה של דייהולט = זבל, אם לשפוט עד עכשיו אז יש לי בשורה לאנשים כמוני - אל תהיו מקובעים והשאירו את הסטיגמות בצד.

עריכה אחרונה על ידי koko532

• תוכן חדש...