Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
^ פה זה היה יותר בכיוון של "למה באת בכלל, תלך",

תראה את זה ככה - הוא עשה לך טובה. היה יכול להיות יותר גרוע - היית הופך להיות בעלים של שברולט ספארק חדשה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

^ :lol:

ככה או ככה הרכב לא בשבילי, דאצ'יה לנצח וזה :wink:

@Guy_M5

הסוכנות ריקה מאדם, אם לא היה פער גילאים בין אנשי המכירות הייתי מעז לחשוב שהם כולם משחקים שם world of warcraft ביחד ואני מפריע להם באמצע של איזה raid מעניין

ההערה על יגאל שילון הייתה בצחוק\ציניות, אם מישהו מכם היה נוכח במקום הייתם מבינים את זה ככה, דרך טקסט בפורום קשה להעביר טונים\הבעות פנים\צחוק וכו'.

ובכלל, הוא נכנס ל asshole mode הרבה לפני פספוסים.

לגבי הספארק - תכלס אחלה רכב. 65 אלף שקל (יד1\0קמ) לאוטומטית עם 1.4L ובלוטות' מקורי. לא צריך יותר מזה בחיים.

אבא שלי משהו כמו מטר תשעים והצליח למצוא תנוחת ישיבה ראויה של "רכב גדול", לא הרגישה לו כמו פחית שימורים בכלל. אפילו על הבגאז' היה מוכן להתפשר.

אני מודה לכולם על ההצעות וההפצרות לחזור לשם או לסניף אחר ובכל זאת ללכת על הספארק, אבל תבינו שגם אם אני מקפל את האגו שלי בצד - אבא שלי סובייטי מהזן העתיק, אחרי הדבר הזה גם בחינם הוא לא ייקח מהם רכב. (טוב זה בהגזמה, בחינם בטח ייקח, הוא לא דביל, אבל הוא בוודאי לא יקנה מהם כלום)

הרכב לא רלוונטי, שמנו מקדמה על רכב אחר, שבוע הבא מסירה.

תודה לכולם על התגובות

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מבין אותך. תתחדשו :)

הדגם החדש כבר זמין בתצורת יד 1 0 ק"מ? היבואן מציע את זה או שצריך לעבור דרך עסקים מפוקפקים?

פורסם

גם לי הייתה חוויה לא נעימה ב UMI חדרה (בניגוד לסניף בחיפה), חוסר רצון למכור ביחד עם אטימות לא ברורה.

יש סיכוי שהיית יוצא נפסד עוד יותר אם היית מנסה בכל זאת להזמין משם ספארק.

פורסם

Guy_M5, זמין כבר הרבה זמן דרך מוטודיל, קארקוסט, מוטורי וכל השאר

משהו כמו חודש אחרי ההשקה כבר הייתה ספארק ידנית מהזן החדש ב47 אלף.

גם עסקה מעולה אגב, רק שהזקן שלי חייב אוטו'...

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

NINJMKNY - לא ראיתי הרבה סוכנויות שמחזיקות כמה רכבי הדגמה, ממה שאני יודע יש יחידות בודדות מכל רכב (לעיתים גם יחידה אחת) והן מפוזרות בין סניפים שונים בארץ. היום בבאר שבע, מחר בתל אביב, מחרתיים בנצרת, שבוע הבא באילת בכלל. הכול לפי צרכים ולפי איזו חלוקה שמישהו מחליט עליה.

גם אני לא מצפה לנסיעת מבחן מעכשיו לעכשיו לרוב. פיאט דווקא סידרו את זה די מהר על ה-500.

רנו גם כן סידרו מהר, ניסאן לעומת זאת עשו קטע מגעיל עם נסיעת מבחן. (ידעו שאני נהג צעיר, הביאו אותי לסוכנות ואז אמרו שאני לא יכול לנהוג, אמרתי להם שמבחינתי זה דיל ברייקר ולא קניתי את הרכב)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
תראה את זה ככה - הוא עשה לך טובה. היה יכול להיות יותר גרוע - היית הופך להיות בעלים של שברולט ספארק חדשה.

הספארק החדשה היא אחלה אוטו והיום כנראה נזמין אחת כזו.

יצא לי לנסוע איתה סופ"ש בהשכרה לפני חודש והתרשמתי לטובה, שילוב הגיר\מנוע פשוט מעולה וחסכוני.

לא צריך נסיעת מבחן אך בסוכנות כן הועלתה האופציה.

מניח שהבעיה הייתה משהו מקומי או סוכן מכירות שמופתע שאנשים רוצים לקנות. בכל מקרה נינג'ה, תתחדש על החדש :-)

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
^ :lol:

ככה או ככה הרכב לא בשבילי, דאצ'יה לנצח וזה :wink:

@Guy_M5

הסוכנות ריקה מאדם, אם לא היה פער גילאים בין אנשי המכירות הייתי מעז לחשוב שהם כולם משחקים שם world of warcraft ביחד ואני מפריע להם באמצע של איזה raid מעניין

ההערה על יגאל שילון הייתה בצחוק\ציניות, אם מישהו מכם היה נוכח במקום הייתם מבינים את זה ככה, דרך טקסט בפורום קשה להעביר טונים\הבעות פנים\צחוק וכו'.

ובכלל, הוא נכנס ל asshole mode הרבה לפני פספוסים.

לגבי הספארק - תכלס אחלה רכב. 65 אלף שקל (יד1\0קמ) לאוטומטית עם 1.4L ובלוטות' מקורי. לא צריך יותר מזה בחיים.

אבא שלי משהו כמו מטר תשעים והצליח למצוא תנוחת ישיבה ראויה של "רכב גדול", לא הרגישה לו כמו פחית שימורים בכלל. אפילו על הבגאז' היה מוכן להתפשר.

אני מודה לכולם על ההצעות וההפצרות לחזור לשם או לסניף אחר ובכל זאת ללכת על הספארק, אבל תבינו שגם אם אני מקפל את האגו שלי בצד - אבא שלי סובייטי מהזן העתיק, אחרי הדבר הזה גם בחינם הוא לא ייקח מהם רכב. (טוב זה בהגזמה, בחינם בטח ייקח, הוא לא דביל, אבל הוא בוודאי לא יקנה מהם כלום)

הרכב לא רלוונטי, שמנו מקדמה על רכב אחר, שבוע הבא מסירה.

תודה לכולם על התגובות

למצוא אוטו בגודל הזה שיתאים לאדם גבוה, שגם ירגיש בו טוב מה שאינו ענין פשוט, שיהיה גם במחיר נגיש ועם איבזור מתאים, ועדיין לוותר עליו כי נציג המכירות התנהג כמו טמבל חסר הבנה ביחסי נציג מכירות לקוח, הוא ענין הראוי להרמת גבה, שאכן הורמה כאן על ידי כמה מהחברים, אין בכך כדי למנוע ממישהו להחרים את העסק כי נציג המכירות התנהג לא יפה, או סתם לא היה מגולח או מסופר, או שהחלון בחנות היה מלוכלך, לכל אחד רגישויות משלו וסדר עדיפויות משלו והכל טוב. אפשר כאמור להעלב, אפשר להחליט שהאוטו מתאים אבל את העמלה יקבל נציג אחר במקום אחר, ואפשר ללכת הלאה ליבואנים האחרים ולקוות שגם האוטו שלהם יתאים.

פורסם

אני לא מבין מה אתם רוצים ממר נינג'ה ואביו, היום שיש הרבה רכבים טובים וכמעט זהים יש משהו אישי וריגשי גם בקנית רכב, הסוכנות הכנראה מאפנה הוציאה לו את החשק, זהו אפשר לעבור הלאה לסמל אחר, סוכנויות דרק לא חסר בארץ (נתקלתי לא מזמן באחת כזו בירושליים של חברה אחרת), בכל מקרה שירות של מקום זה "בו ננסה לתאם לך בזמן אחר שיהיה נוח לך".

בהצלחה לאביו של נינג'ה.

פורסם
מה הטעם בכל החפירה הזו אם אתה לא כותב איפה קיבלת את השירות הרע? הוצאת קיטור? לא מבין את ה"בושה" בלחשוף פרטים של נותן שירות שלא מבצע את עבודתו.

רוצה שהשירות ישתפר? תכתוב איפה זה קרה, ויותר מזה - תפנה את התלונה שלך לנותן השירות כדי שידע לשפר את עצמו.

לגבי הרכב עצמו - אישית לא הייתי פוסל (או קונה) רכב לפי היחס באולם התצוגה, אותי מעניינת איכות המוצר ולא מידת ההתנחמדות של עובדי האולם. אם הסוכן יקרקר סביבי אז המכונית תהיה אמינה או נוחה יותר בשלוש השנים הבאות? זה בכלל משנה חצי דקה אחרי שיצאת מהאולם? הרי זו כנראה הפעם האחרונה שתראה אותו אחרי התשלום.

ותיאורטית, בלי קשר לספארק: הרכב מוצא חן בעיניך והשירות באולם X היה רע? (אם לקרוא לזה שבאת בלי לתאם מראש ולא היה רכב זמין "רע") - לך לאולם אחר או תתלונן למנהל אולם X/להנהלה. לקנות רכב פחות טוב רק כי היחס באולם מנומנם - אתה סתם דופק את עצמך.

עם החלק הראשון של מה שכתבת אני מסכים, אך עם החלק השני ממש לא. חלק מהחוויה של קניית רכב חדש מהחברה היא היחס של אנשי המכירות באולם. מקרה כמו שתואר פה גורר תהיות בנוסח " אם זה היחס שאני מקבל לפני הקניה, מה יקרה כשחלילה אצטרך משהו מUMI לאחר הקניה?"

פות"ש, אני הייתי מציין את שם ומיקום הסוכנות על מנת שרוכשים פוטנציאליים ימנעו מביקור שם.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם

לא נראה לי שמישהו רוצה משהו, יש נקודות מבט שונות על הענין ולא צריכה להיות מניעה לפרטן, גם כשאני מעיר לפעמים לקופאית בסניף הקרוב של טיב טעם כשהיא מחליטה על חשבון הזמן שלי לנהל שיחה עירנית ובעיקרה מאוד ארוכה עם קודמתי לתור, אני לא מחרים את החנות, אבל תמצא לי חנות קרובה באותה מידה ועם אותו מבחר נאה של בירות ואני שם.

פורסם

אני הייתי בסניף תל אביב. ממש במקרה נכנסתי כי לפני הייתי במאזדה. תוך 3 דקות שיחה בעמידה ליד הרכב יצאתי לנסיעת מבחן לא מתוכננת.

Sent from my D6503 using Tapatalk

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

למה לפסול רכב בגלל שירות גרוע של מוכר שבע בסוכנות ספציפית.

גש לנתניה/ חיפה וקבל שירות טוב יותר.

אני גם הייתי מתאם שם נסיעת מבחן טרם הגעתי.

לאחר הרכישה כמובן גש לסוכנות בחדרה והראה למוכר את הרכב החדש ושאל אותו שאלה על תפעול הרכב.

תמיד נחמד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם (נערך)

אין לי ספק שבאת עם ציפיה גדולה מדי. אמנם אני לא קניתי בחיי רכב חדש, והורי פעם אחת (פלאונס). אמנם מהקניה הראשונה, הורי יותר התעניינו בעניין התקציבי/כלכלי ברכישה (איך עושים את זה) מאשר חווית הנהיגה. אחרי שהחליטו לקנות את הפלאונס, הם ביקשו נסיעת מבחן ותיאמו להם מראש (ואפילו דחו אותם בטענה שהרכב במוסך). אחרי הנסיעה הם סגרו את הדיל.

אבל להשוות את הדרישות של הוריי לדרישות של אביך, על פי התיאור יש הבדל של שמים וארץ.

אז אנ יכול לטעון כמו שאתה אמרת: יתכן שהסוכן/מכרן הגיע לעבודה ביום לא טוב. או לחילופין הוא רוצה שיפטרו אותו. או שהוא עשה את המכירות החודשיות שלו, ואמר במילים אחרות "תבוא בחודש הבא, שיהיה רשום שכבר מכרתי לכם ספארק ואקבל תמריץ".

עוד סיבה שיכולה להיות שאני קורא לה הסטגימה: הסוכן שמכר לאבי את הפלאונס, היו לו חשוב שיתנו לו פידבק טוב בנתינת שירות (שאגב הוא קיבל, הוא היה עשר). הסוכן טען שלכל 2 אנשים שרוצים לקנות פלאונס, רק אחד מקבל. אז אולי שילוב של בעיות בבית, סוף חודש ופרצוף של "אתה רוצה לקנות רכב?" עשו את כל העבודה שגרמו לכם לצאת מבואסים.

שורה תחתונה: יש מספיק מכוניות בקטגוריה הזאת. אם למרות הכל הספארק זו המכונית הטובה ביותר לאביך, אין סיבה הגיונית לא לרכוש את הרכב בסוכנות אחרת.

עריכה אחרונה על ידי gbguy
פורסם

עצוב לקרוא כל פעם מחדש.

פעם לפני 20-25 שנה נהניתי מאוד מהשירותים של סוכנות שברולט בחדרה הן ברכישת 2 אסטרו והן בטיפול אח"כ במוסך בהם , וגם באופל שהייתה במשפחה.

היה האבא והיה הבן. והיחס היה משפחתי וחם.

מה היום?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...