Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוקאטו ישנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. אני מחפש לקנות דוקאטו ישנה. 2005 ומטה. מדובר על רכבים ישנים שעבדו קשה ולכן אני רוצה לדעת ממה אני צריך לדאוג? מה לחפש? והאם מישהו יודע בכללי כמה עולים חלפים?

בנוסף לכמה שנים לדעתכם רכב כזה יכול להמשיך בהנחה שאני לא מאמץ אותו בעבודה קשה?

תודה !

פורסם

תחליף את המילים "דוקאטו ישנה" ב"צרות" ותקבל מה שאתה מחפש...

רוב הסיכויים שהרפתקה כזאת תגמר בהתרסקות כלכלית.

אולי כדאי שתפרט מה הביא אותך לחפש דווקא דוקאטו ישנה, מה הצרכים שלך, התקציב - וננסה לעזור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתה קונה מראש רכב בן 11 (כמעט 12!) ועוד אחד שעבד קשה בעבודה.

רכבים כאלו עברו הרבה ועם משקל לא מועט עליהם. כל זה אומר שכל מכלולי הרכב עבדו קשה- החל ממנוע ועד ברגים שהחזיקו הכל מחובר.

פורסם

אוקיי. תודה רבה על התגובות!

אני מחפש רכב שעליו אוכל לבנות סדנא קטנה לעבוד בה ואולי בעתיד שתהפוך גם לבית נייד כזה. לכן אני לא צריך ליסוע או לסחוב עם הרכב הרבה (אבל הוא כן יצטרך לדוגמא לעלות לירושלים מדי פעם). לדוקאטו ולניסאן קאבסטר יש הכי הרבה שטח העמסה והבנתי שהדוקאטו יותר אמינה(?).

בכל מקרה האם לא עדיף לקחת דוקאטו ישנה בכ20,000 פחות שזה ההבדל במחירון בין 2006 ל 2008 ולשפץ אותה לעומת לקחת נגיד 2008-2009 ולהיות מופתע לרעה?

תודה רבה! אני לא מתמצא בתחום אז אולי אני שואל שאלות מפגרות אעריך כל דעה.

תודה

פורסם

כל מס' בין 2000 ל-20000 ש"ח יכול לזכות - זה בדיוק כמו בקזינו - מהמרים, ורוב הסיכויים שתפסיד :roll:

זאת מעבר לעובדה שבניה של סדנה כזאת שתוכל לעבוד תחייב אותך למצוא פתרון למיזוג אוויר ודברים נוספים לא זולים.

רעיון נחמד - ישימות לא ברורה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
הדבר הזה יותר יתאים לדעתי, אם כי נראה לי שתצטרך עבורו רישיון למשאית.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

בעשרות אלפי שקלים. אלו רכבי עבודה. בגיל הזה הם אחרי עבודה קשה וארוכה ונמצאים בשלב "רגל בקבר". גם אם אלו שתראו יחזו להיות טובות, אתה תקבל החלפת מנוע, קלאץ', נזילות מכל חור, חשמל ומיזוג שלא עובדים והתפרקות כללית. לך תראה כמה ותבין לבד.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

זה המצב ברוב במקרים אבל יש יוצאים מן הכלל, נדירים מאוד מאוד.

ראיתי לפני כמה שנים בצפון הארץ דוקאטו 1998 במצב חדש לחלוטין במשק פרטי, לידו עמדה דוקאטו חדשה שרק נרכשה, מחליפה שלה כפי שהתברר בהמשך.

שתיהן נראו במצב זהה לגמרי, ובמקרה לאחר כמה ימים דוקאטו 1998 פורסמה למכירה בפורום.

יד ראשונה עם 500.000 ק"מ, מוטופלת לפי הספר והיא באמת נראתה במצב מצויין.

חפש גם וונדורה או סוואמה אמבולנס לשעבר, יש לפעמים כאלה שמורות שלא עבדו קשה מידי.

פורסם

נשמע נוראי...

כשאני בא לבדוק רכב עבודה כזה על מה צריך להסתכל? אחרי כמה קילומטרים בדכ יהיה צריך להחליף את המנוע? מה עוד צריך לבדוק?

תודה רבה על התגובות

פורסם
נשמע נוראי...

כשאני בא לבדוק רכב עבודה כזה על מה צריך להסתכל? אחרי כמה קילומטרים בדכ יהיה צריך להחליף את המנוע? מה עוד צריך לבדוק?

תודה רבה על התגובות

זה לא נוראי אם אתה לוקח הכל בפרופורציה למחיר. מנוע אפשר להחליף, קלאץ' גם. הבעיה זה כל הבלאי ה "קטן" שמחרבן לך את איכות החיים ויקר מדי לתיקון: תבדוק שכל ידיות הדלתות עובדות, חלונת עובדים, אין נזילות יותר מדי, מזגן עובד, פנסים שלמים ועובדים וכו'.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני קניתי סוואנה שנת 2002 לצורך פרויקט בניה וגם אותי הפחידו.

אני עשיתי חשבון שהמחיר שלו שווה לי גם אם הוא יחזיק שנה, יצא שמצאתי רכב במצב נהדר דגם נוסעים עם מזגן מפוצל ורק 260 אלף.

כבר שלוש שנים עוד מעט מאז שנקנה ואנחנו נהנים כל רגע מהרכב, מעבר לעבודה אנחנו מנצלים את הרכב בלי סוף לטיולים קמפינגים וכו'.

פורסם

פלג. יש דברים שבכל זאת ביאסו אותך? טיפולים יקרים משהו?

כמה יכול לעלות נגיד מנוע/קלאץ׳/גיר? סליחה על השאלות הטיפשיות אבל באמת שאין לי מושג

פורסם

לגבי טיפולים, אני עושה לבד פילטרים ושמנים לא שונים מרכב משפחתי רגיל.

באחד הטסטים הרכב נכשל על חופש בבושינגים של משולש עליון.

התקשרתי לבחור שאני מאוד סומך עליו וכבר בטלפון הוא אמר לי שיש סיכוי שזה רק בורג משוחרר והברגים שם נוטים להשתחרר.

הגעתי אליו לבדיקה ואכן כך היה הבורג היה פתוח.

מאז אני דואג לבדוק את הברגים בכול טיפול.

בעיה יחידה שהיתה לי בנתיים היא תקלה ב pmd שזה רכיב אלקטרוני של משאבת ההזרקה, לא היה קשה לאתר את הבעיה כי מסתבר שהיא מאוד מאוד נפוצה בדגם הזה.

הזמנתי את הרכיב כולל תושבת וכו' דרך אייבי והתקנתי לבד סה"כ יצא 1500 שקל.

אם זה היה משאבת סולר ולא רק pmd שלהבנתי זה גם קורה בדגמים האלו זה סדר גודל של 5000-6000 שקל כולל פירוק ושיפוץ.

בזה בערך הסתכמו כל הבעיות בנתיים.

לא יודע מחירים של מנוע, גיר אוטומט וכו'.

אבל מחיר של רכב כזה נע סביב 20 אלף, כך שלדעתי תקלות מהסוג הזה מצריכות חישוב מסלול מחדש.

האוטו מהנה בצורה בלתי רגילה, נכון לעכשיו לא מתכוון למכור אותו גם שיגמר הפרויקט.

הרכב אצלי כמעט 3 שנים ועם כ 40 אלף ק"מ נוספים.

גם צריכת הדלק לא בשמיים, אני עושה באופן קבוע 1 ל- 6.5 משולב.

רק סים לב שזה רק דוגמא, אם יש לך שימוש בארגז שבוא ניתן לעמוד אז מבחינת גובה הסוואנה לא מתאימה כמו הדוקטו.

אחי עם דוקאטו 2008 וגם מרוצה מאוד.

הוא הרבה פחות מפנק מהסוואנה אבל עושה עבודה מצויין

פורסם

בשנתונים האלו, פה ושם אפשר לדוג מציאה אך באופן עקרוני וכפי שכבר כתבו לך, זה פשוט עניין של מזל. אתה יכול לרכוש רכב בו תיסע 30 אלף ק"מ ללא אף תקלה ואפשר גם לרכוש רכב ולאחר שבוע מגדש הטורבו ישבוק חיים, אחד הסלילים במנוע יחזיר את נשמתו לבורא...

• תוכן חדש...