Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוקאטו ישנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך לחפש מציאות. למשל חברה שנסגרת או פירוק שותפות וכו'. ממקום כזה אפשר לקנות רכב תקין במצב עבודה כמו שהוא. ז"א סיבת המכירה היא חיצונית ולא הרכב עצמו.

אחרת, לרוב רכב כזה מוכרים כשאחזקה שלו הופכת ליקרה ותכופה מידי וכבר לא משתלם לעסק להחזיק אותו.

רכב תקין שעושה את העבודה אף אחד בדרך כלל לא ימכור ב 20.000 ש"ח כדי לרכוש אחד אחר ב 200.000 ש"ח.

פורסם

תודה על התגובות. אני מבין שזה באמת עניין של מזל ובדיקה טובה מראש (ואולי קצת התפנקות על רכב חדש).

אז באמת מה הטווח נפילה שיכול להיות פה? לפי המחירון כל שנתון יכול לשנות כ10,000 ₪ אז השאלה אם אני מחליף מנוע, משאבה ומגדש ב20,000 במקרה הגרוע כמו שכתב ZVIT אני אעדיף רכב 2002 על רכב 2008 שההפרש ביניהם מגיע ליותר מ20k. נשמע נכון?

מעבר לזה. חוץ ממקרים שבהם בוצעה החלפת מנוע לפני שנתיים נגיד יש דרך לוודא את המצב של החלקים האלו היקרים לפני שקונים?

אתם חברי אמת. תודה!:)

פורסם

כמו שכתבתי - זה קזינו. אתה יכול לקנות רכב, להשקיע 10K ביישור, ואחרי שבועיים תקרה תקלה שתצריך עוד כמה אלפים...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אחד מחברי קנה וונדורה, 700.000 על השעון, יכול להיות שזה זויף בעבר.

כשהוא קנה אותה הוא חישב החלפת מנוע בגלל שהמנוע היה נראה לו חלש ורועד.

חוטי הצתה ותוסף דלק, והאוטו ממשיך לנסוע (כמו) גדול.

הצרה זה הדלק, האוטו חולה על בנזין.

יכול להיות שזה מה שאתה מחפש, רק תדאג שיהיה לך חיבור לחשמל קבוע, לא גנרטור, מצבר, או צרה אחרת שצריך לתחזק.

Sent from my HT7 Pro using Tapatalk

• תוכן חדש...