Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

ובכולן בינתיים הוא יצא זכאי

מכל השטויות שכתבת, זה הכי מצחיק.

אולי תצליח להסביר איך מצד אחד מע׳ המשפט ושופטי בגץ שהימין כל כך מתעב, הם קליקה שהמטרה שלה להפיל את נתניהו ואיך הוא יוצא זכאי?

אגב, מאיזה משפט הוא יצא זכאי? היה כבר משפט שהסתיים? עם פס״ד?

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הוא יצא כ"כ זכאי שצריך שהאדם הכי חזק בעולם יחפור לנשיא המדינה שלנו בראש שיתן לו חנינה...

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 22 שעות, ProMeR כתב:

קשה לי להבין לאן אתה חותר עם הדוגמה הזו.

ביבי לא חייג לעשרה מיליארדרים וביקש מתנות ואז מלצ'ין היה המיליארדר שהסכים.

מסופר שהם חברים עשרות שנים ולא על מיליארדר אקראי שאני לא מכיר.

הונו של מלצ'ין היום הוא 6.4 מיליארד דולר, הונו דאז כשנתן את המתנות היה נניח כ- 3 מיליארד דולר, שזה 10 מיליארד ש"ח, והוא נתן לו (לפי הערכות) 700,000 ש"ח, אז עבורו זה 0.007% מהונו. מישהו עם 500,000 ש"ח חסכונות, 0.007% מהונו זה 35 ש"ח.

אני חותר לזה ש-700,000 שקל זה לא זניח, גם לא בשביל מילארדרים אם הם לא מקבלים משהו בתמורה.

בטח ובטח שזה לא זניח בשביל ביבי, האיש שמסתובב בלי ארנק ואפילו על פלאפל העוזרים שלו משלמים.

לגבי החישוב שלך - בוא תסתכל רגע על החישוב שלי ותגיד לי איזה מהמספרים לא נכון.

המשכורת של ביבי היא 65,000 ברוטו, נכון לשנת 2023 לפי ויקיפדיה.

בוא נניח שזה לא מעודכן, יש לו תוספות ביגוד, קשר עם הבוחר ואלוהים יודע מה ונפרגן לו 50,000 נטו.

זאת אומרת שמילצ'ן פירגן לו 14 חודשים של משכורת נטו.

בוא נניח שביבי עובד/יעבוד 50 שנה בחיים שלו, אז 14 חודשים מתוך זה, זה כבר 2.33% - זה ה'זמן חיים' שמילצ'ן פינה לביבי. זה כבר לא זניח, נכון?

בוא נראה כמה זה יותר משמעותי מול ההון של מילצ'ן - 2.33% יוצא פי 333 מה-0.007% שיצא לך בחשבון של מילצ'ן...

בקיצור, עם מספרים אפשר לשחק לשני הכיוונים.

אני מניח שלא הוסיפו אישום בשוחד לתיק הזה, כי קשה להוכיח תמורה. מה שלא ברור לי, זה למה זו לא עבירת מס עוד לפני המרמה והפרת אמונים.

עריכה אחרונה על ידי stx
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

חבר, אין שום קליקה דמיונית בעולם שכוללת את דני קושמרו, אהרון ברק וגלי בהר מיארה (שהיא בכלל מינוי של סער שהוא בכלל עוד עבד של ביבי שניסה להתמרד ונכשל).

אה כמובן, סער הוא "עבד". גם בנט היה אח יהודי, אבל עכשיו הוא מושיע מקהלת הרק לא ביבי. בוא, הכל אצלכם זה פוזיציה. ברגע שאתה עובר למחנה של ביבי אתה ביביסט, שופר, עבד, מכונת רעל.

הדוגמה הכי טריה זה יעל קוטיק - תוך דקה היא עברה מתפקיד שומרת סף למקורבת/מושחתת/ביביסטית. ממש במקרה פתאום צצים תחקירים איך היא עשתה משהו לפני 30 שנה. זה נוהל קבוע - ברגע שמישהו לא מתיישר, פתאום פותחים חקירות, עושים תחקירים, מגלים שהוא העתיק במבחן בכיתה ג'.

ודני קושמרו הוא לא "קליקה", הוא אמצעי להעברת שטיפת המח, בין אם מרצון או על תקן האידיוט השימושי. אהרון ברק (לשעבר) ומיארה הם בהחלט קליקה.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

נתניהו מעולם לא היווה שום איום על שום מסגרת בישראל. לא קליקה. לא מערכת המשפט. לא הממסד הבטחוני - כפי שהמשך הטקסט שלך מעיד. כלום. אפס. הרפרומה המהותית האחרונה שהוא עשתה היתה כשהיה שר האוצר. זהו. הוא לא עשה כלום מאז שהשפיעה על שום קליקה דמיונית.

אם הוא לא היווה איום, למה ההתעסקות נון סטופ ב"שרה, ביבי, יאיר, שמפניות, סיגרים"?   למה כל הסיפורים איך הוא מחריב את המדינה או לא יודע מה, כבר מעל ל-15 שנה?

ועל מתווה הגז שמעת?   כן, זה שהממשלה בראשותו של נתניהו הובילה, למרות כל הצעקות הרגילות מהצד השמאלי, ההפגנות, ההפחדות, "דעות המומחים", הבג"צים ועוד?

אם תפתח קצת את האוזניים והעיניים, תגלה שכן היו רפורמות, וכן היו מהלכים של הממשלה, ושבאופן כללי, נתניהו מוביל את המדינה בצורה סבירה+, ביחס לשכונה ולתנאי הפתיחה שלנו. לא מושלמת, אבל גם לא גרועה כמו שאתם מנסים לצייר.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

הוכחות: 15-20 שנים אחרי שעלה לשלטון אתם עדיין מתלוננים על מערכת המשפט ועל האנשים שבה, התקשורת, רונן בר ואילומינטי.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

עוד הוכחה לזה שאין קליקה: אם היתה - הוא היה בכלא. כי אם תופרים תיקים, התקשורת משקרת, מערכת המשפט בקליקה גם - מה בדיוק היה מפריע לשלוח אותו לכלא כבר בפרשיות העבר? 

אתה צריך לעבוד על ההוכחות שלך. מצד אחד, אתה אומר שב-20 שנים הוא לא עשה כלום, מצד שני אתה אומר שהוא לא בכלא. ה"הוכחה" הראשונה שלך, לכאורה, מסבירה את החלק השני - אם הוא לא מהווה איום, למה לבזבז משאבים ולהכניס אותו לכלא, עם כל הסיכונים הנלווים?

רק ששני הדברים לא מתחברים למציאות - הסיבה שהוא לא בכלא היא שגם אותה קליקה יודעת שהיא לא יכולה להשתין מהמקפצה. גם הם מחשבים את המהלכים שלהם. אין פה דיקטטורה משפטית, אבל בהחלט יש פה מאבק מתמשך בין אסכולות או בין מחנות שונים, ומערכת משפטית שחורגת מגבולות הגזרה שלה, לעיתים בצורה גסה.

עוד אופציה היא שהמחנה אליו אתה שייך, הוא לא חכם או מוצלח כמו שמנסים לצייר, ורואים את זה עכשיו בתיקי נתניהו, וגם רואים את זה בהשתוללות חסרת הרסן של היועצת המשפטית - התערבות בפרשת הפצ"רית, התערבות בעבודת יחידת להב 433, מריחה ולבסוף טיוח של ועדת הרוגלות, הניסיון להדיח את בן גביר ללא שום בסיס חוקי ועוד. היא פשוט איבדה את הבלמים, ובסוף זה יתפוצץ לה בפנים.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

יאיר גולן עשה כמה תפקידי אלוף, כולל סגן הרמטכל, בתקופתו של נתניהו. הנה עוד דוגמא. מה הפריע לנתניהו - שכבר אז חירטט ספרים על נצחונות על הטרור ומה לא - לפעול לעצב את מערכת הבטחון כמו שהאמין שהיא צריכה להראות? כלום. אבל הוא לא עשה את זה, כמו שהוא לא עשה שום דבר אחר. בשום תחום.

כשבן גביר מנסה לעצב את עבודת המשטרה אז זה התערבות ובלה בלה בלה. מה היו אומרים אם נתניהו היה מנסה "לעצב"?   אתה רוצה שהוא יגיד לרמטכ"ל איך לעשות את העבודה שלו?

הטעות של נתניהו היא שהוא הלך שבי אחרי כל ראשי מערכות הבטחון שקראו להכלה, רגיעה, הסדרה ועוד. זה הטעות שלו, שהוא, והסובבים אותו, לא הלכו ראש בראש עם ראשי מערכת הבטחון, כמו שעשו במקרים אחרים. ולזה אפשר להוסיף לחץ בינלאומי מתמשך.

האם אפשר להאשים אותו בזה?   בהחלט, אבל להעביר ביקורת כל אידיוט יכול.

הרי כל פעם שהוא כן דרש לנקוט יוזמה, צעקתם "מנדטים מנדטים", ברגע שהוא לא נקט יוזמה אז אתם מתלוננים גם על זה.

כבר אמרתי - אף אחד, אולי חוץ מליברמן, לא היה מוכן לשלם את המחיר הנדרש, לפני ה-7 באוקטובר, כדי לנטרל את האיומים. כולם התמכרו ל"שקט" המזויף, הפוליטיקאים, ראשי מערכת הבטחון, וגם האזרחים.

הטילים והסבבים מול חמאס היו מחיר קטן שכולם היו מוכנים לשלם, רק כדי לא להיכנס למלחמה ב-5 או 7 חזיתות, מה גם שלא היה שום גיבוי בינלאומי או אמריקאי לזה.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

מה כן? השאלה המהותית היא מה נתניהו עשה בהנתן העבודה היבשה שתרחיש הפלישה מעזה ומלבנון היה מוכר בישראל בערך עשור. התשובה ברורה, נכון? כלום. היה יותר חשוב להפיק בדיחות על חמוצים, או סרטונים סכיזופרניים על המצב של ישראל, כשלא הוא, חלילה, היה ראש ממשלה.

השאלה המהותית היא מה הצבא עשה, לאור האיומים, ולאן נעלמו עשרות מיליארדי הדולרים ב-7 באוקטובר, כשכמה מחבלים על טנדרים הצליחו כמעט לכבוש חבל ארץ שלם.

זה תפקיד הצבא, המודיעין ומערכת הבטחון לתת התראה, להגן, ולמנוע פלישה של מחבלים. נראה לי די ברור מי נכשל כאן.

נתניהו לא עשה מספיק, אבל איך אפשר להאשים אותו כשכל פעם כל ראשי מערכת הבטחון צועקים הסדרה, ומדליפים לציבור איך מבצע קרקעי רחב היקף בעזה יעלה לנו במאות או אלפי הרוגים ועוד הפחדות?

לפני כשעה, פינדר כתב:

מכל השטויות שכתבת, זה הכי מצחיק.

אולי תצליח להסביר איך מצד אחד מע׳ המשפט ושופטי בגץ שהימין כל כך מתעב, הם קליקה שהמטרה שלה להפיל את נתניהו ואיך הוא יוצא זכאי?

אגב, מאיזה משפט הוא יצא זכאי? היה כבר משפט שהסתיים? עם פס״ד?

מכיר את זה שאדם זכאי עד שהוכחה אשמתו?   אז השאלה היא באיזה משפט הוא הורשע, והתשובה היא - באף משפט.

אני מדבר על כל הפרשיות שהיו סביבו, ושאם נחזור אחורה, אני די בטוח שנמצא אתכם מספרים איך תכף הוא נכנס לכלא (למשל, פרשת הצוללות), רק שהוא לא הורשע באף אחת מאותן הפרשות לאורך השנים.

ואני אסביר לך איך - לאור השקרים, העבירות וההתנהלות של הפרקליטות, התובעים והמשטרה, השופטים היו צריכים כבר מזמן לזרוק אותם מכל המדרגות. עצם זה שאותם גופים לא נחקרים על המעורבות שלהם, זה כל הפואנטה של אותה קליקה.

לפני 8 דקות, stx כתב:

בוא נניח שביבי עובד/יעבוד 50 שנה בחיים שלו, אז 14 חודשים מתוך זה, זה כבר 2.33% - זה ה'זמן חיים' שמילצ'ן פינה לביבי. זה כבר לא זניח, נכון?

אם נתניהו היה כל כך מתעניין בכסף ולהתעשר, הוא היה צריך לעזוב את הפוליטיקה וללכת לתת הרצאות/ייעוץ/השד יודע מה.

אם כל איש מערכת בטחון כושל נהיה מנכ"ל או יועץ או דירקטור של חברה, אז סמוך על נתניהו שגם הוא היה מסתדר.

מרוב שאנשים שטופי שנאה אליו, הם שוכחים שמדובר באדם מוכשר, רהוט, שיכול להצליח מצוין גם בעולם העסקי/האזרחי.

מספרים על רון דרמר שהלך לעשות הרצאה בארה"ב, וקיבל על זה עשרות אלפי שקלים, על הרצאה. כמה נראה לכם שנתניהו יקבל על הרצאות, או על ספר, או על עוד כל מיני פעילויות?

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 1 דקה, gadik6 כתב:

אז השאלה היא באיזה משפט הוא הורשע, והתשובה היא - באף משפט.

והוא גם לא ״יצא זכאי״ באף משפט. אתה יכול לבחור ביטוי קצת יותר מדוייק..

לפני 2 דקות, gadik6 כתב:

למה כל הסיפורים איך הוא מחריב את המדינה או לא יודע מה, כבר מעל ל-15 שנה?

באמת מעניין למה...

image.thumb.png.8767b26cbe65627b21d739c712ffb7e9.png

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

אה כמובן, סער הוא "עבד". גם בנט היה אח יהודי, אבל עכשיו הוא מושיע מקהלת הרק לא ביבי. בוא, הכל אצלכם זה פוזיציה. ברגע שאתה עובר למחנה של ביבי אתה ביביסט, שופר, עבד, מכונת רעל.

תיעבתי את סער גם לפני שחזר לליכוד. אני עדיין חושב שלפיד מטומטם. אני עדיין מפחד מבנט, שדי בטוח ישבור ימינה אם יברח שוב. 

לפני כשעה, gadik6 כתב:

ודני קושמרו הוא לא "קליקה", הוא אמצעי להעברת שטיפת המח, בין אם מרצון או על תקן האידיוט השימושי. אהרון ברק (לשעבר) ומיארה הם בהחלט קליקה.

ולכן סער בחר בה. 

לפני כשעה, gadik6 כתב:

אתה צריך לעבוד על ההוכחות שלך. מצד אחד, אתה אומר שב-20 שנים הוא לא עשה כלום, מצד שני אתה אומר שהוא לא בכלא. ה"הוכחה" הראשונה שלך, לכאורה, מסבירה את החלק השני - אם הוא לא מהווה איום, למה לבזבז משאבים ולהכניס אותו לכלא, עם כל הסיכונים הנלווים?

אני לא חושב שאני צריך לעבוד על ההוכחות שלי. אני חושב שנתניהו מטייל לו במשך כל הקריירה שלו על הגבול של מותר ואסור. לפעמים גם בלי שמבין למה. ולכן הוא גם נחקר.

אני חושב שאתה צריך לעבוד על ההסברים שלך למציאות. זה שמישהו נחקר במגוון פרשיות זו לא הוכחה לקיומה של קליקה. זה שהוא יוצא זכאי או יצא זכאי עד עכשיו זה ההוכחה לכך שאין קליקה. בטח לא כשאתה כולל בה את בית המשפט העליון.

לפני כשעה, gadik6 כתב:

כשבן גביר מנסה לעצב את עבודת המשטרה אז זה התערבות ובלה בלה בלה. מה היו אומרים אם נתניהו היה מנסה "לעצב"?   אתה רוצה שהוא יגיד לרמטכ"ל איך לעשות את העבודה שלו?

הטעות של נתניהו היא שהוא הלך שבי אחרי כל ראשי מערכות הבטחון שקראו להכלה, רגיעה, הסדרה ועוד. זה הטעות שלו, שהוא, והסובבים אותו, לא הלכו ראש בראש עם ראשי מערכת הבטחון, כמו שעשו במקרים אחרים. ולזה אפשר להוסיף לחץ בינלאומי מתמשך.

האם אפשר להאשים אותו בזה?   בהחלט, אבל להעביר ביקורת כל אידיוט יכול.

הרי כל פעם שהוא כן דרש לנקוט יוזמה, צעקתם "מנדטים מנדטים", ברגע שהוא לא נקט יוזמה אז אתם מתלוננים גם על זה.

כבר אמרתי - אף אחד, אולי חוץ מליברמן, לא היה מוכן לשלם את המחיר הנדרש, לפני ה-7 באוקטובר, כדי לנטרל את האיומים. כולם התמכרו ל"שקט" המזויף, הפוליטיקאים, ראשי מערכת הבטחון, וגם האזרחים.

הטילים והסבבים מול חמאס היו מחיר קטן שכולם היו מוכנים לשלם, רק כדי לא להיכנס למלחמה ב-5 או 7 חזיתות, מה גם שלא היה שום גיבוי בינלאומי או אמריקאי לזה.

נתניהו מינה אנשים שהאמין בהם במשך יותר מעשור. מה היינו אומרים? אפשר למצוא פה. אתה יכול למצוא אותי מתלונן על מינויו של יורם כהן ואולי גם אלשייך. טעיתי בשני המקרים. הם היו ממלכתיים למדי ועשו את העבודה שלהם.

אני מסכים לגבי לירמן. מה זה משנה אבל? הרי נתניהו בנקודה הזו משקר, שוב, שהוא הציג תפיסה אחרת וכו'. ושוב, הכעס העיקרי שלי עליו הוא לא בגלל שהוא הלך להסדרה והכלה. וגם לא על זה שחשב שהדבר הנכון זה להעביר כסף כדי שיהיה שקט. וגם לא על זה שניסה לייצר הפרדה בין יו"ש לעזה כדי למנוע הסדר. זכותו. הוא נבחר לזה.הכעס שלי הוא על השטח. על בסיסים לא ממגונים בעוטף ובגבול לבנון. על התעלמות. על זחיחות. על חוסר תחושת אחריות ועוד.

לפני כשעה, gadik6 כתב:

השאלה המהותית היא מה הצבא עשה, לאור האיומים, ולאן נעלמו עשרות מיליארדי הדולרים ב-7 באוקטובר, כשכמה מחבלים על טנדרים הצליחו כמעט לכבוש חבל ארץ שלם.

זה תפקיד הצבא, המודיעין ומערכת הבטחון לתת התראה, להגן, ולמנוע פלישה של מחבלים. נראה לי די ברור מי נכשל כאן.

נתניהו לא עשה מספיק, אבל איך אפשר להאשים אותו כשכל פעם כל ראשי מערכת הבטחון צועקים הסדרה, ומדליפים לציבור איך מבצע קרקעי רחב היקף בעזה יעלה לנו במאות או אלפי הרוגים ועוד הפחדות?

הצבא נכשל. ממני גם לא תשמע דברי הלל. אני לא מעריץ של מערכת הבטחון. 

איך אפשר להאשים את נתניהו? קל. אני נזכר במנהיגי עבר בישראל או במקומות אחרים, שנתניהו הוזה שהוא בליגה שלהם. מה הם עשו, איך הם פעלו. ומה הוא עשה ואיך הוא פעל. 

כבר נתתי את האנלוגיה מלא פעמים. נתניהו הוא כמו מנכל כשל של איזה סטארטאפ. נניח הצליח לגייס כמה סבבים ויש כסף בבנק. אבל כל החברה תחתיו כשלת. הvp rnd לא מצליח לייצר תוכנה עובדת, בלה בלה בלה. המנכל עף. על טיל. אני מכיר עשרים חברות כאלו לפחות לדעתי. אותו דבר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

עוד שקר. בבקשה, דוגמה אחת מהעדות של שרה שוחט, מנהלת החשבונות של מילצן:

שימו לב לתשובות של שוחט על הדס קליין, על משיכות המזומנים, על הקופה הקטנה ועל רכישת מוצרים.

אליעז: האם נתקלת בחשבוניות של מתנות, תכשיטים או ביגוד במהלך עבודתך?

שוחט: בחוצץ הרביעי ישנו פירוט של כרטיס אשראי מחודש ספטמבר 2016 ובו ישנו חיוב לחנות בשם "אגס ותמר" ע"ס 10,920 שקל ובסמוך לו ישנה הערה שנרשמה על ידי הדס קליין "אמנדה תכשיטים".

תזכורת: בכתב האישום יוחסה רכישת התכשיט לשרה נתניהו למרות ההערה של קליין שזה נועד לאמנדה, אישתו של מילצ'ן.
לימים תטען הדס קליין בעדותה שזה היה כדי להסתיר כביכול את המתנה לנתניהו, אך משום מה היו מתנות אחרות לאנשים אחרים שלא הוסתרו שמות מקבלי המתנות.

מה הקשר של כל השטויות האלה למה שכתבתי? איזה "אגס ותמר", אמנדה ו-10,920 ש"ח? התייחסתי לצמיד ששוויו הרשמי עמד על 46,500 דולר, ולאחר הנחה 41,676 דולר ששולמו מכספו של המיליארדר האוסטרלי ג'יימס פאקר (שהדס קליין הייתה העוזרת האישית שלו ושל ארנון מילצ'ן).

הנה, בעזרתו האדיבה של ה-AI:

"להלן סיכום הממצאים המרכזיים מתוך דוח התחקיר על פרשת הצמיד בתיק 1000:

• מהות המתנה ועלותה: מדובר בצמיד זהב משובץ ב-121 יהלומים שנרכש בחנות היוקרה "בוצ'לטי" שבעיירת הנופש אספן בארה"ב. שוויו הרשמי עמד על 46,500 דולר, ולאחר הנחה שולמו תמורתו 41,676 דולר מכספו של המיליארדר האוסטרלי ג'יימס פאקר. הרכישה בוצעה ב-2015 בזמן שבנימין נתניהו כיהן כראש ממשלה.

• הדרישה המוקדמת: לפי עדותה של עדת המפתח הדס קליין, רכישת התכשיט לא הייתה יוזמה ספונטנית. שרה נתניהו דרשה במפורש "משהו יפה" לכבוד יום נישואיה ה-24, ואף נהגה לשרטט במו ידיה את התכשיטים שאותם רצתה שירכשו עבורה.

• תקרית החשבונית: המיליארדר ארנון מילצ'ן נסוג מכוונתו להתחלק בעלות הצמיד עם פאקר לאחר שהבין את מחירו החריג. הוא הורה לקליין למסור לשרה נתניהו את הצמיד יחד עם קבלת הרכישה, כדי שזו תבין את שווי ההטבה, אך שרה נתניהו סירבה בתוקף לקבל את המעטפה שהכילה את החשבונית.

• מודעות ראש הממשלה וקו ההגנה: העדויות בבית המשפט העלו כי בנימין נתניהו ידע על קבלת המתנה היוקרתית אך לא פעל להשיבה. בעדותו בבית המשפט, נתניהו כינה את ההאשמות "ים של אבסורד", זלזל בעיסוק בסכומי המתנות, וטען כי מדובר במתנות לגיטימיות שהתקבלו על בסיס יחסי חברות קרובים ועל סמך ייעוץ משפטי (טענה שהתביעה עמלה להפריך באולם)." 

חוץ מזה, מילצ'ן גיבה לחלוטין את התביעה. הוא אישר שקנה תכשיטים לשרה נתניהו, והודה שסיפר למשטרה על תחושות סלידה וגועל מחוסר הגבולות של הזוג נתניהו בדרישותיהם לקבלת מתנות.

פורסם (נערך)
בתאריך 9.3.2026 בשעה 13:48, mikyl כתב:

התייחסתי לצמיד ששוויו הרשמי עמד על 46,500 דולר, ולאחר הנחה 41,676 דולר ששולמו מכספו של המיליארדר האוסטרלי ג'יימס פאקר (שהדס קליין הייתה העוזרת האישית שלו ושל ארנון מילצ'ן).

הנה, בעזרתו האדיבה של ה-AI:

לפני שמשתמשים ב-AI, רצוי להבין איך הוא עובד ומה המגבלות שלו. כל מה שהבאת זה אוסף של כתבות, הדלפות ושברי אמת. זה ממש לא "סיכום" מדויק של הדיונים בתיק.

• מודעות ראש הממשלה וקו ההגנה: העדויות בבית המשפט העלו כי בנימין נתניהו ידע על קבלת המתנה היוקרתית אך לא פעל להשיבה. בעדותו בבית המשפט, נתניהו כינה את ההאשמות "ים של אבסורד", זלזל בעיסוק בסכומי המתנות, וטען כי מדובר במתנות לגיטימיות שהתקבלו על בסיס יחסי חברות קרובים ועל סמך ייעוץ משפטי (טענה שהתביעה עמלה להפריך באולם)." 

זה שקר - נתניהו טען שלא ידע על שום תכשיט של "46 אלף דולר". תכשיט, שבמקרה, הדס קליין נזכרה בו 5 שנים אחרי המקרה, ולא נכלל בכתב האישום המקורי. גם מאוד מוזר ששוב במקרה, הדס קליין שמרה את החשבונית אצלה 5 שנים.

לגבי הייעוץ המשפטי - נטען בכל מיני "כתבות" שנתניהו לא פנה בכלל לייעוץ משפטי לגבי התכשיט, שזה מוזר, כי עבור תכשיט אחר שעלה 10 אלף שקל או דולר, הוא דווקא כן פנה בזמנו לייעוץ המשפטי.

חוץ מזה, מילצ'ן גיבה לחלוטין את התביעה. הוא אישר

שקנה תכשיטים לשרה נתניהו, והודה שסיפר למשטרה על תחושות סלידה וגועל מחוסר הגבולות של הזוג נתניהו בדרישותיהם לקבלת מתנות.

עוד שקר מוחלט - הוא אישר שקנה תכשיטים, אבל הוא לא התייחס לתכשיט שסיפרת עליו, והוא אכן ציין שהוא חש גועל, אולי אפילו חוסר הוגנות, רק שהוא התייחס להדס קליין ולפרקליטות/משטרה.

בתאריך 9.3.2026 בשעה 11:51, פינדר כתב:

באמת מעניין למה...

image.thumb.png.8767b26cbe65627b21d739c712ffb7e9.png

בוא נפסיק עם הדמגוגיה, כי אפשר לצרף פה גם את 1200 או 1800 "קורבנות השלום", בשנים שלאחר אוסלו.

אבל בוא נעשה שניה תרגיל מחשבתי - נתניהו עלה לשלטון כשנתיים אחרי השתלטות חמאס על הרצועה (למה אף אחד, אגב, לא בא בטענות לממשלת אולמרט, שלא מנעה את זה?).

נניח שנתניהו היה רואה בחמאס אויב ולא נכס (כמו שאתם אוהבים לטעון), ונניח שהוא היה דורש לפעול בכל הכח מול חמאס, מה היה קורה?

אז במקום מבצע צבאי עצים כל שלוש שנים בממוצע, היה לך מבצע צבאי כל שנה וחצי, ואז במקום לצעוק כל 3 שנים "מבצע מנדטים", הייתם צועקים את זה כל שנה וחצי. ונניח שנתניהו היה אוסר להעביר כסף מקטאר - חמאס היה מתעצם פחות, היו התפרעויות, רקטות, כל הסיפור הידוע.

כולנו מבינים שאופציה של מיטוט חמאס לא עמדה בכלל על הפרק, פשוט כי לכל ראשי הצבא רעדו הביצים ברגע שהם שמעו על כיבוש הרצועה (שזאת האופציה היחידה להעיף את חמאס), מה גם שלא היה שום סיכוי שיהיה לנתניהו מנדט ציבורי, או אפילו תמיכה בכנסת, כדי לבצע את המהלך, ולכן היינו רואים את מה שראינו ב-15 השנים שלפני ה-7 באוקטובר, רק בעצימות גבוהה יותר.

מה גם שכולם, כולל יאיר גולן, כולל לפיד/בנט, כולם ראו בחמאס נכס או סוג של פרטנר. שוב, אולי פרט לליברמן.

האם כל זה היה מונע את ה-7 באוקטובר?   כמובן שלא!

פשוט במקום 3000 מחבלים היו פולשים נניח 1500 מחבלי נוחבה, ובמקום 1200 הרוגים, היינו מקבלים 500 הרוגים, 100 חטופים, ונניח חצי מהישובים היו נכבשים.

הרי רק שנה וקצת לפני, היה לך את ממשלת בנט-לפיד, שטענו שעשתה פה "מבצע מוצלח" בעזה, שמשום מה לא נגעו שם כמעט בחמאס (הוא הרי לא היה "מעורב").

והסיבה היא פשוטה - נתניהו אולי "תרם" ל-7 באוקטובר, אבל זה היה מתרחש עם או בלי נתניהו, פשוט כי הצבא, המודיעין והשב"כ נכשלו, נכשלו בגלל הקונספציה שהחמאס מורתע (שזה מה שסיפרו לנתניהו), שהמכשול מעל לקרקע הוא "בלתי עביר", שאנחנו חזקים ובלה בלה.

נתניהו לא אשם שהמודיעין והשב"כ ישנו עד ה-7 באוקטובר, וגם ב-7 באוקטובר, הוא לא אשם שחיל האוויר לא נערך כראוי, ולא נתן מענה בשעות הראשונות, הוא לא אשם שצה"ל הוציא חיילים לחג, לא הגביר כוננות, ושחיילים קמו להילחם עם פיג'מה. הוא לא אשם שמערכת הבטחון, ב-15-20 השנים האחרונות, במקום הכרעה, עברה להכלה ורפיסות, בכל מחיר ובשביל "שקט".

פורסם

מישהו זוכר את אהל קטן בערבה.

נתניהו מנע תגובה צבאית פשוטה, מתבקשת.

לפני 10 דקות, gadik6 כתב:

נתניהו לא אשם שהמודיעין והשב"כ ישנו עד ה-7 באוקטובר

נניח שהוא סמך על הגופים הצבאיים במאה אחוז.  אז בלילה ההוא אם העוזר הצבאי היה מעיר אותו ומספר לו על המסקנה של הגופים האלו(לבדוק בבוקר..)

הוא היה משנה את ההחלטה ?

"הכלה ורפיסות"  זה הקפדה על העברת 15 מיל $ ע"מ לשמור על השקט.

"הכלה ורפיסות"  זה לא למחוק את סינואר וראשי החמס כשהיתה הזדמנות.

• אהבתי 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 18 דקות, gadik6 כתב:

נניח שנתניהו היה

ונניח שהוא היה דורש ל

ונניח שנתניהו היה אוסר

כולנו מבינים שאופציה

לא יודע איפה למדת לוגיקה ורטוריקה, אבל להניח מה שבא לך ולהסיק מזה מה שבא לך, לא מתכנס למשהו שהוא מעבר לתרגיל בדמיון מודרך.

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 19 דקות, gadik6 כתב:

גם מאוד מוזר ששוב במקרה, הדס קליין שמרה את החשבונית אצלה 5 שנים.

חשבוניות שומרים בארץ על פי חוק 7 שנים. בארה"ב עם מערכת האכיפה שומרים מהיום שנולדת.

לפני 19 דקות, gadik6 כתב:

אז במקום מבצע צבאי עצים כל שלוש שנים בממוצע, היה לך מבצע צבאי כל שנה וחצי, ואז במקום לצעוק כל 3 שנים "מבצע מנדטים", הייתם צועקים את זה כל שנה וחצי. ונניח שנתניהו היה אוסר להעביר כסף מקטאר - חמאס היה מתעצם פחות, היו התפרעויות, רקטות, כל הסיפור הידוע.

זהו שלא.

כשיש ארגון טרור שמצהיר שמטרתו היא לחסל אותך אתה משמיד מיד כל מאגר נשק וכל אמצעי ייצור שלו. ככה אין לך רקטות בכלל.

לפני 21 דקות, gadik6 כתב:

כולנו מבינים שאופציה של מיטוט חמאס לא עמדה בכלל על הפרק, פשוט כי לכל ראשי הצבא רעדו הביצים ברגע שהם שמעו על כיבוש הרצועה (שזאת האופציה היחידה להעיף את חמאס), מה גם שלא היה שום סיכוי שיהיה לנתניהו מנדט ציבורי, או אפילו תמיכה בכנסת, כדי לבצע את המהלך, ולכן היינו רואים את מה שראינו ב-15 השנים שלפני ה-7 באוקטובר, רק בעצימות גבוהה יותר.

מה גם שכולם, כולל יאיר גולן, כולל לפיד/בנט, כולם ראו בחמאס נכס או סוג של פרטנר. שוב, אולי פרט לליברמן.

זה לא משנה אם רועשות להם הביצים או לא. הם קבלן הביצוע ולא המחליט ואם היו מקבלים פקוגה היו עושים את זה גם עם ביצים רועדות.

רק מזכיר לך כמה התחננו ראשי הצבא שיתנו להם הוראות להמשך והממשלה לא ידעה לענות כי לא רצתה שהמלחמה תסתיים.

האם כל זה היה מונע את ה-7 באוקטובר?   כמובן שלא!

פשוט במקום 3000 מחבלים היו פולשים נניח 1500 מחבלי נוחבה, ובמקום 1200 הרוגים, היינו מקבלים 500 הרוגים, 100 חטופים, ונניח חצי מהישובים היו נכבשים.

אם היו פולשים 1500 לא היית מקבל 500 הרוגים ו 100 חטופים אלא אולי 20% מזה. 700 לוחמים מול 1500 מחבלים זו תמונה שונה לחלוטין.

לפני 24 דקות, gadik6 כתב:

תניהו לא אשם שהמודיעין והשב"כ ישנו עד ה-7 באוקטובר, וגם ב-7 באוקטובר, הוא לא אשם שחיל האוויר לא נערך כראוי, ולא נתן מענה בשעות הראשונות, הוא לא אשם שצה"ל הוציא חיילים לחג, לא הגביר כוננות, ושחיילים קמו להילחם עם פיג'מה. הוא לא אשם שמערכת הבטחון, ב-15-20 השנים האחרונות, במקום הכרעה, עברה להכלה ורפיסות, בכל מחיר ובשביל "שקט".

הוא אחראי על מערכת הביטחון ב 15 השנים האלה ומי שקובע אם  הולכים להכרעה או להכלה ורפיסות זה ראש הממשלה.

ולגבי אשמתו במודיעין, הוא לא אשם בפאק המודיעיני של הצבא אבל הוא בהחלט האשם היחיד והמלא שמערכת הגיבוי שהוקמה בדיוק למקרים כאלה (המל"ל) לא קיים פרט למטרת ג'ובים.

• אהבתי 3
  • מעניין 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הוא לא אשם שמערכת הבטחון, ב-15-20 השנים האחרונות, במקום הכרעה, עברה להכלה ורפיסות, בכל מחיר ובשביל "שקט".

האמת היא שהוא כן. לא משנה  כמה פעמים תספר סיפור אחר, התפקיד העיקרי שלו הוא בדיוק זה. לוודא שהמערכות שהוא אחראי עליהן בישראל יעבדו כמו שצריך.

הוא עשה את זה? לא. וזה גם לא רק הכלה ורפיסות. שוב, בסיסי צהל לא בצפון ולא בדרום לא התאימו בכלל להגנה בתרחיש פלישה, למרות שזה היה מוכר, והופיע בדוחות ביקורת של הצבא. 

..

ואני אזכיר, למי ששכח, שנתניהו הבטיח למוטט את החמאס ב-2009. אז נגיד השמאלנים לא רצו, כי הם קקי ופיפי. בסדר. אבל הוא אמר שהוא יעשה את זה, ונמנע מזה כמו מאש בשדה קוצים. אז למה אתה מנתח את השמאל כל הזמן, במקום להכיר בזה שהמנהיג הבלתי מעורער כמעט של הימין ב-20 שנים האחרונות שיקר לכם?

אני יודע. מאותה הסיבה שכמעט 100% מהפוסטים של הימנים שאני רואה ברשתות עכשיו עוסקים בניתוח של כמה השמאל לוזרים רופסים, במקום לשאול איך אנחנו נצחנו לדורות קדימה לפני חצי שנה, ועכשיו שוב מנהלים מלחמה, בה שר הבטחון וראש הממשלה לא מופיעים אפילו לענות לשאלות מהתקשורת - בזמן שטראמפ עושה את זה בערך כל יום.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

אזכיר, למי ששכח, שנתניהו הבטיח למוטט את החמאס ב-2009. אז נגיד השמאלנים לא רצו

זה לא הסמולנים. זה בגצ והיועמשית והפצרית ואלטלנה

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

זה כמו ויכוחים עם מתנגדי חיסונים או אנשי הארץ השטוחה.

האקסיומות הן שנתניהו לא אשם בכלום והסמול/בגץ/יועמשית אשמים בהכל.

שום טיעון או עובדה לא יערערו את זה.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני כשעה, רוןS כתב:

נניח שהוא סמך על הגופים הצבאיים במאה אחוז.  אז בלילה ההוא אם העוזר הצבאי היה מעיר אותו ומספר לו על המסקנה של הגופים האלו(לבדוק בבוקר..)

הוא היה משנה את ההחלטה ?

מה זה "נניח"?   אין לא לנתניהו ולא לאף אחד אחר פה דרך לדעת באמת מה קורה בעזה, מבחינת ישראל, חוץ מאותם "גופים צבאיים".

אם כולם אומרים שחמאס מורתע, שחמאס לא מעוניין בעימות, שזה אינטרס של ישראל לשפר את המצב הכלכלי בעזה (הכנסת פועלים, שגם השב"כ תמך בזה, מזוודות כסף, שכולם תמכו בזה ועוד), אז מה אתה רוצה שהוא יעשה?   יפתח כדור בדולח, או יעשה את ההיפך מהמלצת כל ראשי מערכת הבטחון, ואז יצעקו שנתניהו רוצה מלחמה?

ואם היו מעירים אותו ואומרים לו עוד שעתיים יש מלחמה, סביר להניח שהוא היה משנה את ההחלטה. אם היו מעירים אותו ואומרים לו "סימנים חלשים" אז כנראה שלא.

לפני כשעה, פינדר כתב:

לא יודע איפה למדת לוגיקה ורטוריקה, אבל להניח מה שבא לך ולהסיק מזה מה שבא לך, לא מתכנס למשהו שהוא מעבר לתרגיל בדמיון מודרך.

רשמתי שם במפורש לאן זה מתכנס. אם אין לך שום טיעון זה בסדר.

לפני כשעה, Night Driver כתב:

חשבוניות שומרים בארץ על פי חוק 7 שנים. בארה"ב עם מערכת האכיפה שומרים מהיום שנולדת.

אתה מתבלבל עם עסק כנראה. לאדם הפשוט אין שום "חוק" שאומר שהוא צריך לשמור קבלה או חשבונית. יש המלצות, רק לא מובן למה היא שומרת קבלה של אדם אחר. למקרה שהתכשיט יתקלקל, ואז היא תעזור לשרה לממש אחריות?

בוא, אתם ממציאים סיפורים שאני מופתע איך אתם בעצמכם מאמינים להם.

זהו שלא.

כשיש ארגון טרור שמצהיר שמטרתו היא לחסל אותך אתה משמיד מיד כל מאגר נשק וכל אמצעי ייצור שלו. ככה אין לך רקטות בכלל.

ואיך בדיוק אתה עושה את זה?   התשובה היא מבצע קרקעי וכיבוש הרצועה, משהו שכולם פה או התנגדו לו או טענו שזה לא אפשרי.

אפילו ביהודה ושומרון, שם יש נוכחות וחופש פעולה צבאי, במשך מעל ל-20 שנה, עדיין יש נשק, ולעיתים אפילו מצליחים לייצר או להבריח רקטה.

רק מזכיר לך כמה התחננו ראשי הצבא שיתנו להם הוראות להמשך והממשלה לא ידעה לענות כי לא רצתה שהמלחמה תסתיים.

אתה לא מחובר למציאות - בצוק איתן הצבא הביא תרחישי אימה למקרה של מבצע קרקעי רחב. ראשי הצבא ממש לא רצו "הוראות להמשך", אלא הכלה, רגיעה, שקט.

ואני לא מבין, מצד אחד נתניהו לא רצה מלחמה, מצד שני הוא לא רצה שהמלחמה תיגמר. תחליט.

אם היו פולשים 1500 לא היית מקבל 500 הרוגים ו 100 חטופים אלא אולי 20% מזה. 700 לוחמים מול 1500 מחבלים זו תמונה שונה לחלוטין.

אתה לא יודע מה היה קורה. להזכירך, ב-7 באוקטובר כבשו מוצבים, כבשו תחנות משטרה, הסתובבו באין מפריע בערים. גם אם היו פולשים חצי, זה עדיין היה מספיק להרג של מאות רבות.

רק במסיבת הנובה נהרגו קרוב ל-400 איש.

הוא אחראי על מערכת הביטחון ב 15 השנים האלה ומי שקובע אם  הולכים להכרעה או להכלה ורפיסות זה ראש הממשלה.

אנחנו חיים בדיקטטורה?   אין דבר כזה הוא "קובע". יש קבינט, יש ראשי צבא, יש דיונים.

הרי כשנתניהו "קובע" עכשיו מה עושים, חלק מראשי הצבא לשעבר יוצאים נגד, אז אתם צועקים שנתניהו הורס את הדמוקרטיה, פועל בניגוד לדעת ה"מומחים" וכדומה. פשוט אי אפשר לרצות אתכם.

לפני 57 דקות, יבגניפ כתב:

האמת היא שהוא כן. לא משנה  כמה פעמים תספר סיפור אחר, התפקיד העיקרי שלו הוא בדיוק זה. לוודא שהמערכות שהוא אחראי עליהן בישראל יעבדו כמו שצריך.

הוא עשה את זה? לא. וזה גם לא רק הכלה ורפיסות. שוב, בסיסי צהל לא בצפון ולא בדרום לא התאימו בכלל להגנה בתרחיש פלישה, למרות שזה היה מוכר, והופיע בדוחות ביקורת של הצבא. 

אתה מתבלבל. דוחות ביקורת הצבא זה לטיפול הרמטכ"ל. הרמטכ"ל צריך לבקש תקציב, כי יש לו מלא בעיות, ונתניהו הגבר צריך לחתום לו.

זה שהצבא מקבל עשרות מיליארדים בשנה ולא מצליח לעצור מחבלים על טנדרים, זה אך ורק כשלון של הצבא.

בדיוק כמו נגמשי הפח שנכנסו איתם לרצועה ב-2014 או ב-2008, זה אך ורק על ראשי הצבא.

ובדיוק כמו ש"צבא קטן וחכם" זה פאק של ראשי הצבא, כולל המיישם העיקרי, אייזנקוט.

ואני אזכיר, למי ששכח, שנתניהו הבטיח למוטט את החמאס ב-2009. אז נגיד השמאלנים לא רצו, כי הם קקי ופיפי. בסדר. אבל הוא אמר שהוא יעשה את זה, ונמנע מזה כמו מאש בשדה קוצים. אז למה אתה מנתח את השמאל כל הזמן, במקום להכיר בזה שהמנהיג הבלתי מעורער כמעט של הימין ב-20 שנים האחרונות שיקר לכם?

ולפיד/בנט הבטיחו שהסכם הגז עם חיזבאללה יביא שקט, או משהו בסגנון. פוליטיקאים מבטיחים, זה חלק מהתפקיד שלהם.

למוטט את החמאס הוא נכשל, עד ה-7 באוקטובר, רק שלא זה סותר את הטיעון שלי.

אני יודע. מאותה הסיבה שכמעט 100% מהפוסטים של הימנים שאני רואה ברשתות עכשיו עוסקים בניתוח של כמה השמאל לוזרים רופסים, במקום לשאול איך אנחנו נצחנו לדורות קדימה לפני חצי שנה, ועכשיו שוב מנהלים מלחמה, בה שר הבטחון וראש הממשלה לא מופיעים אפילו לענות לשאלות מהתקשורת - בזמן שטראמפ עושה את זה בערך כל יום.

כבר התייחסתי לעניין הנצחון לדורות, אבל אתה ממשיך בשקרים הרגילים. אז אני לא ממש מבין מה אתה רוצה.

אתה טוען שאי אפשר לנצח אויב דוגמת איראן/חיזבאללה/חמאס?   אז מה אתה רוצה מנתניהו?

או שאתה טוען שלא הפצצנו מספיק?   אז עכשיו מפציצים עוד.

ואם כל כך חשוב לך לקבל מידע - יש פייסבוק של ראש הממשלה, כנס לשם, שמעתי שכותבים שם עדכונים כל יום. יש דובר צה"ל, יש הצהרות לתקשורת של שרי הקבינט. אתה חייב לקבל את המידע מנתניהו בראיון לעמית סגל?

• תוכן חדש...