Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אפשר להאשים בזה רק את הממשלות העלובות שלנו, שאנשים אינטליגנטים מעדיפים להאמין לפרופגנדה של האויב כי חוסר האמון שלהם בהנהגה כל כך גדול.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, hans כתב:

לא מבין את הקטע הזה של להגן על איראן בכל מחיר... כל הקטע של הטרלה באינטרנט זה כזה 2019 תתקדמו בנות 

כי האויב האמיתי זה לא משטר איסלאמיסטי קיצוני שרוצה להפציץ את תל אביב, האיום האמיתי זה שרה נתניהו, שגונבת חמגשיות מהמדינה!!!

לפני 10 דקות, SlowRide כתב:

אפשר להאשים בזה רק את הממשלות העלובות שלנו, שאנשים אינטליגנטים מעדיפים להאמין לפרופגנדה של האויב כי חוסר האמון שלהם בהנהגה כל כך גדול.

אתה מאשים גם נשים שנאנסות, כי הלכו עם שמלה חשופה מדי?

אם אנשים אינטליגנטים "מעדיפים להאמין לפרופגנדה של האויב כי חוסר האמון שלהם בהנהגה כל כך גדול", אז כנראה שהם לא כאלו אינטליגנטים כמו שהם חושבים את עצמם.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 6 דקות, gadik6 כתב:

אם היא הולכת עם מיני קצר ב-2 בלילה לבד בשכונה הכי גרועה בעיר, אז היא לא אשמה באונס אבל בהחלט יש לה אחריות תורמת למצב שהביא אותה לסיכון כזה גדול.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מי שטס לחו"ל לחודש ולא נועל את הבית שלו, חוזר ומגלה שרוקנו לו את הדירה, הוא אשם או לא?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הייתי מציע לחכות עם טראמפ לרגע האחרון. 

אני ממשיך להביע תקווה שאולי המשטר שם יפול, אבל ממה שאני קורא זה תרחיש לא מאוד סביר. 

לא הייתי רוצה גם להישאב למלחמה אינסופית. 

תמיד כל מהלך כזה או אחר ישר יש מיליון תגובות.

טראמפ אמר שיש משא ומתן. 

האיראנים כתבו מיד שלא. 

חכו. בואו נראה לאן זה יתגלגל אח"כ נשפוט. 

אני יודע שהאיראנים עקשנים, סבלניים ונחושים.

מצד שני איך אמר מייק טייסון? לכל אחד יש תכנית עד שהוא חוטף בוקס בפנים. 

יהיה מעניין. האופטימיות שלי לצערי התחלפה בתוך המלחמה בפסימיות. מקווה להתבדות. 

• רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני שעה, gadik6 כתב:

כי האויב האמיתי זה לא משטר איסלאמיסטי קיצוני שרוצה להפציץ את תל אביב, האיום האמיתי זה שרה נתניהו, שגונבת חמגשיות מהמדינה!!!

תגידו, לא לימדו אותכם לחשוב שם בכת?
המשטר האירני תמידרצה לפגוע בנו ואני תמיד גם האמנתי לו שכשתהיה לו את ההזדמנות יעשה את זה. זה שאנשים מציאותיים לגבי התהליכים לא הופך אותם לתומכי אירן אלא למחוברים למציאות.

כדאי לך גם לנסות פעם להתחבר אליה. אתצה עלול לגלות שזה די נחמד.

לפני שעה, gadik6 כתב:

אם תפקיד האישה להגן מפני אנסים אז אם היא נכשלת יש בעה בלי קשר ללבוש שלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 שעות, gadik6 כתב:

אתה התבלבלת. אם הש"ג נרדם בלילה, ומחבלים חודרים לישוב עליו הוא אחראי, ורוצחים תושבים, אז מי שאשם, ומי שנרדם בשמירה, תרתי משמע, זה הש"ג. זה בדיוק היה המצב עם צה"ל, השב"כ ואגף המודיעין, לפני ובמהלך ה-7 באוקטובר.

הבוס של אותו ש"ג או המפקד שלו נושאים באחריות הפיקודית.

אם הבוס לא דאג לקיום ביקורת במשמרות הוא בהחלט אשם, מה שלא פוטר את הש"ג מאחריות.

לפני 4 שעות, gadik6 כתב:

אתה שוב התבלבלת. פה זה לא צפון קוריאה. אין פה "מפקד עליון".

אתה נורמלי? מה זה קשור לצפון קוריאה? הממשלה והעומד בראשה נותנים פקודות לצבא ולשב"כ. ראש הממשלה הוא בהחלט מפקד עליון, הרמטכ"ל של הרמטכ"ל והממונה על השב"כ. איך זה שכאשר הוא רוצה לפטר את ראש השב"כ או הרמטכ"ל, אז זו זכותו המלאה, אבל כשהם נכשלים - "מה זה שייך אליי"? על תסמונת הש"ג שמעת?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 שעות, gadik6 כתב:

האיום האמיתי זה שרה נתניהו, שגונבת חמגשיות מהמדינה!!!

רק בשביל לדייק את העניין הזה;

זה לא חמגשיות ואף פעם לא היה חמגשיות. "חמגשיות" זה ביטוי שטבע נתניהו בפייסבוק שלו כשהגיב על העניין. מדובר בארוחות שף בשווי מאות אלפי ש"ח שהוזמנו לבית נתניהו תוך מצג שווא כאילו לא מועסקות מבשלות בבית ראש הממשלה בי-ם.

כוווווולם, כולל כולם, החל מתומכי נתניהו, דרך מתנגדיו ואפילו עיתונאים שדיווחו על העניין, קוראים לזה "חמגשיות" והופכים את העניין למה בכך. אז זהו שלא.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
אם אני לא טועה, זה הסעיף שהוסכם עליו בעסקת טיעון/גישור - סעיף שכנראה לא השתמשו בו מקום המדינה.
מעניין שהפעם אף אחד לא בא בטענות לשופטים שאישרו קנס של בערך 10% ממה ש'התקבל' במקום שנתיים מאסר.

image.thumb.png.fc28133241ae67c24d954b5a6d5c9784.png

עריכה אחרונה על ידי stx
פורסם
לפני שעתיים, yohai71 כתב:

רק בשביל לדייק את העניין הזה;

זה לא חמגשיות ואף פעם לא היה חמגשיות. "חמגשיות" זה ביטוי שטבע נתניהו בפייסבוק שלו כשהגיב על העניין. מדובר בארוחות שף בשווי מאות אלפי ש"ח שהוזמנו לבית נתניהו תוך מצג שווא כאילו לא מועסקות מבשלות בבית ראש הממשלה בי-ם.

כוווווולם, כולל כולם, החל מתומכי נתניהו, דרך מתנגדיו ואפילו עיתונאים שדיווחו על העניין, קוראים לזה "חמגשיות" והופכים את העניין למה בכך. אז זהו שלא.

וזה בדיוק כמו הטיעון שהמשפט הנוכחי הוא על בובת באגס באני ועוד כמה מתנות קטנות

• אהבתי 2

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 19 שעות, gadik6 כתב:

חמגשיות זה עלוב וזול,איך הם לא התקדמו לוולט כמו בנט?

אשכרה היה VIP אצלם כנראה.

• מצחיק 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

בתאריך 23.3.2026 בשעה 15:32, Night Driver כתב:

תגידו, לא לימדו אותכם לחשוב שם בכת?

אולי זאת בדיוק הבעיה שלכם - מלמדים אתכם איך לחשוב, מה לחשוב, מתי לחשוב.

תנסו קצת חשיבה עצמאית, בלי ש"ילמדו" אתכם.

בתאריך 23.3.2026 בשעה 15:32, Night Driver כתב:

המשטר האירני תמידרצה לפגוע בנו ואני תמיד גם האמנתי לו שכשתהיה לו את ההזדמנות יעשה את זה. זה שאנשים מציאותיים לגבי התהליכים לא הופך אותם לתומכי אירן אלא למחוברים למציאות.

המחנה שלך לא "מציאותי". אנשים בשמאל (גם נבחרי/מובילי הציבור וגם "סתם" אנשים) אשכרה מאמינים שנתניהו זה איום יותר גדול מהחמאס, מאמינים למה שחמאס אומר, אבל נתניהו?   זה הכל שקרים, טוענים שצופי ערוץ גרועים כמו החמאס, צועקים שנתניהו תוקף באיראן, או בעזה, או בלבנון כי בחירות או כי משפט או כי שרה קמה עצבנית בבוקר.

וזה בדיוק הפואנטה - אתם חבורה של בכיינים מגודלים. תוקף באיראן?   לא טוב. לא תוקף באיראן?   לא טוב.

בתאריך 23.3.2026 בשעה 17:27, mikyl כתב:

אתה נורמלי? מה זה קשור לצפון קוריאה? הממשלה והעומד בראשה נותנים פקודות לצבא ולשב"כ. ראש הממשלה הוא בהחלט מפקד עליון, הרמטכ"ל של הרמטכ"ל והממונה על השב"כ. איך זה שכאשר הוא רוצה לפטר את ראש השב"כ או הרמטכ"ל, אז זו זכותו המלאה, אבל כשהם נכשלים - "מה זה שייך אליי"? על תסמונת הש"ג שמעת?

ראש הממשלה הוא לא הרמטכ"ל של הרמטכ"ל. אם כבר, שר הבטחון הוא הרמטכ"ל של הרמטכ"ל. הוא גם זה, לצורך העניין, שמראיין וממליץ על המועמדים (ואז מסכם את המינוי עם ראש הממשלה).

אבל כל זה לא רלוונטי לטענה שלי - נתניהו הוא לא "מפקד עליון" בקטע שהוא מחליט בעצמו מה יקרה. נתניהו גם לא מחליט על דעת עצמו שהוא יוצא למלחמה. זה לא מופע של איש אחד.

בתאריך 23.3.2026 בשעה 18:30, stx כתב:
אם אני לא טועה, זה הסעיף שהוסכם עליו בעסקת טיעון/גישור - סעיף שכנראה לא השתמשו בו מקום המדינה.
מעניין שהפעם אף אחד לא בא בטענות לשופטים שאישרו קנס של בערך 10% ממה ש'התקבל' במקום שנתיים מאסר.

אם הנאשם הראשי בפרשה, סיידוף, לא קיבל מאסר בפועל, אז למה ששרה נתניהו תקבל, אם היא נמצאה אשמה במשהו פחות חמור?

וזה לא 10%, זה יותר לכיוון ה-30%.

בתאריך 23.3.2026 בשעה 12:45, Night Driver כתב:

אתה יודע כמה זמן היכולות האלה קיימות?

שר החוץ של איראן טען לפני חודש שהיכולות האלו לא קיימות, אז מה זה משנה כמה זמן הן קיימות?   הן בטוח לא קיימות פחות מחודש, כשהאמריקאים מפצצים לאיראנים את הצורה, וזה הפואנטה - הם שיקרו, בדיוק כמו שהם שיקרו ועדיין משקרים לגבי פרויקט הגרעין.

בתאריך 23.3.2026 בשעה 12:45, Night Driver כתב:

ובטילים כאלה הגדלת הטווח על חשבון גודל הרש"ק היא מאוד פשוטה ולא מצריכה פיתוח.

ממש לא. אם להאמין למומחים בתחום (אמריקאים ואירופאים, לא רונן ברגמן ורביב דרוקר), אז יש הבדל מאוד גדול בין טילים לטווח של 2000 או אפילו 3000 ק"מ לטילים של 4000+.

בתאריך 23.3.2026 בשעה 12:44, falou כתב:

אתה התבלבלת בין כשל נקודתי של אדם אחד לבין כשל של מערכת שלמה לבין כשל של קונספציית הערכת היריב, שהובילה לספק מאות מיליארדים של דולרים, אותם הוא ניצל להתעצמות.

מאות מיליארדים?   נראה לי שקצת עפת גבוה. חמאס קיבל כ-1.5 מיליארד דולר, על פני כ-10 שנים כמדומני, מהקטארים.

הוא קיבל גם סכומים דומים מהאו"ם, ולא רק מהם.

בתאריך 23.3.2026 בשעה 12:44, falou כתב:

תקרא לזה מפקד עליון או אחראי ראשי או מה שתרצה, אין מצב שמי שהיה רוה"מ שתחתיו נוצר האיום הזה, בעידודו, יצא מזה נקי.

את זה אנחנו נחליט בקלפי. הגיע הזמן שתתרגלו לזה.

בתאריך 23.3.2026 בשעה 12:37, MiniMiz3r כתב:

בלי הכסף הקטארי רצועת עזה הייתה מתדרדרת למלחמת אזרחים פנימית כי החמאס היה קורס כלכלית ולא מצליח לשלם משכורות לכל הפעילים שלו. ברור שה-7/10 לא היה קורה.

שמע זה גדול, התמימות שלך. זה תמצית חוסר ההבנה של התרבות הערבית, ברגע שבאים לנתח את זה מנקודת מבט מערבית.

מה עוד תטען, שועד העובדים של חמאס היה מכריז על סכסוך עבודה, אם לא היו משלמים משכורות בזמן?

אני אגלה לך סוד - אי תשלום בזמן, או אי תשלום בכלל, זה חלק אינטגרלי מחייו של המחבל בעזה. זה לא כמו המשכורת פה בהייטק, שכל 10 לחודש נכנסת לחשבון הבנק.

ואם לא היה כסף קטארי, אז היו מוצאים מקור אחר, וסביר להניח שישראל הייתה נאלצת לאפשר העברת כספים ממקור אחר, כדי למנוע הסלמה. חמאס שלט בעזה ביד ברזל, סביר להניח שתושבי עזה היו מתים מרעב לפני שחמאס עצמו היה מתפרק, ואף אחד לא היה מאפשר לישראל לגרום למשבר בעזה (עקב אי מעבר סחורה, מזומנים וכדומה).

א) מציע שתהיה מוזן פחות מרוטר וערוץ 14.

ב) השב״כ רצה לחסל את דף וסינוואר. האם החיסול הזה היה מונע את ה-7/10? חד משמעית כן. נתניהו סירב כי חמאס מורתע. זה כל מה שצריך לדעת על מי רוצה מה.

ג) הדרג הבטחוני ממליץ, לא מחליט. אם הדרג המדיני היה רוצה שלא יהיה חמאס, לא היה חמאס. הדרג המדיני רצה שיהיה חמאס.

נו ובוא נשמע מה המקורות שלך. השתתפת בישיבות הקבינט המדיני בטחוני?

הנקודה השניה שלך היא שקר מוחלט, וכל ההתנהלות בשטח, הן לפני והן אחרי ה-7 באוקטובר תומכת בכך.

הן השב"כ והן צמרת צה"ל התנגדו לחיסולים ממוקדים כל כך "דרמטיים", גם בלבנון וגם בעזה, בגלל שזה היה מביא להתלקחות. לא רק שהם התנגדו לחיסול שלו, אלא הם גם ראו בו "פרטנר" לאיזשהו הסכם או הבנה עם סינוואר.

ועד לפני ה-7 באוקטובר, לא הייתה לדרג המדיני שום אפשרות לגרום לחמאס להיעלם, פשוט כי לא היה שום סיכוי שנתניהו היה מצליח לצאת למבצע קרקעי לכיבוש הרצועה, בלי שהממשלה שלו הייתה נופלת.

אין כיבוש רצועה - אין חיסול חמאס. תקיפות מהאוויר בעזה לא היו משנות את התמונה בצורה משמעותית, וכבר ראינו את זה בכל הסבבים ב-20 השנים האחרונות.

כי הדרג הבטחוני מימש את הנחיות הדרג המדיני - לפעול לרגיעה, הכלה ולהמנע ממיסקלקולציה. אתה בא בטענות לדרג הבטחוני על זה שפעל לפי הנחיות נתניהו... מביך מאוד.

הפוך - אם כבר, אני בא בטענות לנתניהו שנגרר אחרי הדרג הבטחוני, שדחף להרגעה, הכלה וחוסר פעולה אמיתית.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1

פורסם
בתאריך 23.3.2026 בשעה 14:37, ניקו פ. כתב:

הייתי מציע לחכות עם טראמפ לרגע האחרון. 

אני ממשיך להביע תקווה שאולי המשטר שם יפול, אבל ממה שאני קורא זה תרחיש לא מאוד סביר. 

לא הייתי רוצה גם להישאב למלחמה אינסופית. 

תמיד כל מהלך כזה או אחר ישר יש מיליון תגובות.

טראמפ אמר שיש משא ומתן. 

האיראנים כתבו מיד שלא. 

חכו. בואו נראה לאן זה יתגלגל אח"כ נשפוט. 

אני יודע שהאיראנים עקשנים, סבלניים ונחושים.

מצד שני איך אמר מייק טייסון? לכל אחד יש תכנית עד שהוא חוטף בוקס בפנים. 

יהיה מעניין. האופטימיות שלי לצערי התחלפה בתוך המלחמה בפסימיות. מקווה להתבדות. 

אני גם בדעה לחכות.

מצד אחד - הוא לא רק נשיא ארה"ב אלא גם איש עסקים מאוד ממולח.

הוא יודע מה להגיד בטלוויזיה כדי לאזן את הבורסה.

יש דברים שאומר שזה בדיוק למטרה הזו,

אמר לפני כמה זמן ש- 90% מהמטרות הושגו וישר אח"כ מחירי הנפט צנחו חזרה.

ומצד שני - כמוני כמוך, הייתה לי תקווה שהפעם זה זה, אין לי גרם של אמונה בהנהגה שלנו אבל הייתה לי אמונה בארה"ב ואני מתבדה לגלות שאולי לא כצעקתה.

עומר :-)

פורסם (נערך)
לפני 53 דקות, gadik6 כתב:

את זה אנחנו נחליט בקלפי. הגיע הזמן שתתרגלו

סיכמת יפה את הביביזם בתגובה שלך.

אתם אכן תצביעו לו, לא משנה מה, ותסירו ממנו כל אחריות, לא משנה מה. המחשבה שיש אולי תנאי סף כדי להיות ראש ממשלה, בטח אחרי 30 שנים במצטבר של שקרים, לא קיימת אצלכם. ולמעשה די ההפך. כל המהות האזרחית היא להצביע ביבי. דווקא. 7.10? זו רק עוד סיבה טובה להצביע ביבי. להזכיר שוב שזו זכותכם ואתם מחליטים. וזהו. הישגים? כשלונות? מצע שיהיה בכלל על סמך מה להלחליט? לא אצלכם. בחירות זה לא להחליט בכלל. זה טקס לאשרר את הזכות הגדולה להשלט עי נתניהו. וגם להראות לשאר ששוב עשיתם דווקא.

ואנחנו כבר רגילים. אני מזכיר שדווקא אצלכם מספרים כבר עכשיו על אמינות ועדת הבחירות. ואצלכם המשיכו לקרוא לו "ראש הממשלה שלנו" גם כשהפסיד. מעניין אם סיפרו לו בכלל. אולי גם עוד פעם לא ידע. רק לנצח את איראן לדורות קדימה, כלומר לשמונה חודשים, הוא יודע כנראה.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 4
  • מעניין 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

@gadik6 בוא נשים את ענייני החוץ והביטחון בצד כרגע.

מקובל עליך סילוק כל אדם מוכשר והקמת ממשלה, כולל דרגי הפקידות הגבוהים - אלה הקרויים ״משרות אמון״ - המושתתים על יסמנים חסרי יכולת? תסתכל מי מנהל היום את נמדינה - אנשים שהכישור היחיד שלהם הוא ליקוק לנתניהו.

ועל כל זה בליץ החקיקה ההרסנית שנועדה למטרה אחת - הנצחת שלטון נתניהו. וכמובן חגיגת התקציבים והכניעה למדיניות החרדים שהורסת את עתיד המדינה.

אבל אתה אדם חושב. מחשבות מעמיקות על איך להתעלם מהמציאות.

הכל טוב. בערב יום העצמאות שרה תדליק משואה, ובמוצאי יום העצמאות תקבל את פרס ישראל. כך תקבע שרת הטקס. עכשיו נותר רק להכתיר את דמות הפוטושופ שלה למלכת היופי.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...