Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השאלה על מה לתבוע, על החלפת רפידות ואגרת טסט חוזר?

אולי אובדן יום עבודה ועוגמת נפש תעלה את התביעה לאיזור ה-1,000 ש"ח וגם בשביל זה לא בטוח שהייתי הולך לבית משפט.

חוסר מקצועיות.

מכול הטסטים זה מקום היחידי שנותן אישור לרכב לעלות על הכביש. האם הם מעל החוק? הם המציאו את החוק?

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תביעה על חוסר מקצועיות צריכה להעשות על ידי מי שמפקח עליהם, משרד התחבורה וכו'.

לך אין מה לתבוע אותם בנושא.

אולי אם משרד התחבורה לא יטפל אז תבע את משרד התחבורה.

ייתקנו אותי עו"ד.

פורסם

אם להיכנס לעובי הקורה אפשר לפתוח קבוצה בפייסבוק על כל מי שנכשל על רפידות /צלחות שחוקות בלי שפתחו לא את הגלגל.

להוסיף אישור מהמוסך של הרפידות שהוחלפו וצילום של הרפידות שלהם במידה ויאספו מספיק הוכחות לגשת למשרד התחבורה או לבית המשפט בתביעה ענקית של כמה מאות לקוחות.

אפשר גם בקלות לעמוד שעה מחוץ למכון עם מגפון ולהזהיר את הבאים למכון ביום יחסית עמוס על העושק שהם עושים על לקוחות ולחלק פלייר עם רשימה של מכונים אחרים באזור(על מנת שלא יגידו שזה בכוונה על מנת לשלוח למתחרה אחד)

הכל עניין של רצון בסופו של דבר.

פורסם

במכוני בדיקה לפני קנייה תמיד רשום בסעיף של הבלמים - יש צורך להוריד גלגלים לבדיקה, אבל בצד השני באותו המכון הם יכולים להכשיל על רפידות גמורות מבלי לפרק את הגלגל, מעניין...

פורסם
מעניין אותי איך בוחן הצליח למדוד עובי של רפידות שהם 6 ו8 מיימ בלי להוריד גלגלים ברכב ?

מאוד מעניין לדעת איפה זה ,הייתי מגיע לבוחן הזה שימדוד לי גם.

אני הייתי חוזר לעמוד 1 וקורא שזה פותח השרשור שמדד ולא המכון. :wink:

פורסם
במקרים מהסוג הזה מומלץ מאוד להתקשר על המקום למשרד הרישוי ולדרוש שישלחו פקח ולהמתין להגעתו, לפני כ5 שנים עשיתי ככה למכון במרכז הארץ , בהתחלה במכון הם זלזלו וחשבו שאני סתם משחק משחקים אבל שהפקח הגיע ״פתאום מנהל המכון בכבודו ובעצמו הואיל לצאת מהמשרד ולהסתכל על ״הליקוי״ (היה כתם שמן על הבולמים החדשים מעבודה לא נקיה , והישנים היו עדיין בתא המטען) , במקרה שלי האירוע הסתיים בנזיפה למכון , וכמובן שעברתי בסוף אחרי שעות של המתנה לפיקוח ומריבות בלי סוף אבל זה השתלם לי , מאז אני מגיע כמה פעמים בשנה שכל פעם שנגמר לאחד המכוניות הטסט ופשוט לא ״מחפשים״ בעיות , אני דואג שהרכב יגיע תקין וגם נקי והם עושים את העבודה בצורה הוגנת , אם צריך להחליף משהו אז מכשילים וכ״ו אבל לא מייצרים בעיות (מה שקורה בלא מעט מקומות לצערי )

אשמח למספר או מוקד שהתקשרת עליו(אני פשוט עוד מעט לפניי טסט ורוצה להיות מוכן לקרב)?

פורסם
אני הייתי חוזר לעמוד 1 וקורא שזה פותח השרשור שמדד ולא המכון. :wink:

אז אתה אומר שהוא משקר איזה סיבה יש לו לשקר שהיא לגיטימית חוץ מאיורור עצבים?

פורסם

באתר של משרד הרישוי מופיעים רשימת טלפונים לפי אזורים , מרכז/צפון/דרום וכ״ו ..

צירפתי צילום מסך של מחוז מרכז

image.jpg

פורסם
אז אתה אומר שהוא משקר איזה סיבה יש לו לשקר שהיא לגיטימית חוץ מאיורור עצבים?

מה הקשר? הבחור כאן רשם והתבלבל וחשב שהמכון הוא שמדד את ה 6מ"מ וה8מ"מ, אני אמרתי לו שיחזור לקרוא שנית בעמוד 1 ויראה שזה פותח השרשור מדד את העובי מה זה אומר? שצריך לקרוא קצת יותר לעומק.

לא מבין מה אתה שאלת או רשמת לגבי זה, לא הבנתי דבר.

• תוכן חדש...