Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פלאגים בעלי שתי אלקטרודות. שבוע שעבר הוצאתי אותם למבט בדיקה הם נראו כשירים לחלוטין. הם עברו כ-15000 ק"מ.

בגולף ה-MK1 שהיתה פעם הייתי מחליף כל 10 אבל מאז דברים השתנו אני מניח, והפלאגים של היום לדעתי יכולים להחזיק 30 בלי להתאמץ. מה דעתכם?

איך אפשר לדעת שהפלאג סיים את תפקידו למרות שהוא נראה תקין לגמרי? האם לקחת כלל אצבע של 30 אלף - מחליפים?

בואו לא נשכח שכל פלאג כזה הוא הוצאה לא קטנה, למשל במחסן צ'מפיון עולה כ-80 ש"ח וכפול 6 זה יוצא הוצאה לא קטנה אז אם לא צריך אני מעדיף שה-500 שקל האלה ישארו בכיס...

פורסם

בפחות משמונים ש"ח ליחידה אתה יכול להשיג פלאג רייסינג טוב עם 4 אלקטרודות(שנראה לי יתאים לקומפרסיה שיש לך ברכב).

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=7951990730&category=33693

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=7951562046&category=33693#ebayphotohosting

פורסם

אני זוכר שפעם קודמת שעשיתי טיפול בדקתי מהו הפלאג המתאים לפי ספר רכב. ראיתי פלאג שתי אלקטרודות. במקרה הזה, אני חושב שפלאג עם ארבע לא ייתן כלום (חוץ מאולי אורך חיים). החלטתי ללכת בדיוק לפי הספר.

כרגע כמו שאמרתי, הפלאג עבר 15 אלף. אני מתכוון לעשות טיפול בקרוב (שמן, פילטר וכו', את הטיפולים אני עושה לבד) ועניין אותי אם אני צריך לכלול גם פלאגים.

פורסם

גם אם הפלאג במצב טוב ופירקת, תנקה אותו טוב ותוריד ממנו את הפיח .

רצוי לנקות עם מברשת ברזל

-פלאג יכול להחזיק 30-20 אלף ק"מ ופלאג בעל 2 או 3 אלקטרודות יכול להחזיק אפילו 40 אלף

JDM :twisted:

פורסם

עדיף לא להוציא ולהחזיר את הפלאגים יותר מידי , על הברגת הפלאג יש טבעת אטימה שנמעכת בהברגה.

לא הייתי מחליף כל-כך מהר , אפילו פלאגים של 15 שקל מחליפים כל 30K ע"פ היינס.

לדעתי גם פלאג של 2 אלקטרודות לא שווה את המחיר שלו.

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם

אני יכול להשיג 4 פלאגים ngk ב 170ש"ח

bkur6et-10

שייש להם 3 ראשים

בדיוק מה שמוכרים בחברה כולל הסמלים של vw & audi שייש על הפלאג

לא בדקתי אבל אמרו לי שהפלאגים האלה עולים בחברה 280 ש"ח חחחחחחחחחח

אני לא הייתי משלם עליהם יותר מי 100 ש"ח

טוב נראה לי אני עובר לפלאגים של bosch fr 78 x super 4

שזה פלאג שייש לו 4 אלקטרודות

והוא גם פלאג גרמני

מה עושה פלאג יפני באוטו גרמני ?

פורסם
אני זוכר שפעם קודמת שעשיתי טיפול בדקתי מהו הפלאג המתאים לפי ספר רכב. ראיתי פלאג שתי אלקטרודות. במקרה הזה, אני חושב שפלאג עם ארבע לא ייתן כלום (חוץ מאולי אורך חיים). החלטתי ללכת בדיוק לפי הספר.

כרגע כמו שאמרתי, הפלאג עבר 15 אלף. אני מתכוון לעשות טיפול בקרוב (שמן, פילטר וכו', את הטיפולים אני עושה לבד) ועניין אותי אם אני צריך לכלול גם פלאגים.

זה לא אומר שצריך לקנות אותם בחברה ב80 ש"ח מופקעים לחלוטין ליחידה.

אני קניתי אצל הפרסי בוש סופר 4 ב100 ש"ח (רביעייה) והם נחשבים יותר יקרים מה NGK עם שתי אלקטרודות הסטנדרטיים...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש לי אופל וקטרה שנת 2004 מנוע 2200 והפלגים מחזיקים 60000 ק"מ וזה בדוק פלאגים 4 אלקטרודות.

ואתה עם הגולף השחורה שהחלפתה את הפלגגים לאלקטרודה אחת עשיתה טעות חמודה אתה חייב שלוש אלקטרודות אז תחליף אותם.

פורסם

פלאגים צריכים להתאים במספרם לדגם המנוע !! וזה לא משנה אם הם יהיו אלקטרודה אחת או 10

וחבילה של 4 פאלגים לא צריכה לעלות יותר מ 60 שקל

JDM :twisted:

פורסם

אם נסעת אתם רק 15K ק"מ והם נראים בסדר אז אין שום טעם להחליף (אם הם לא היו נראים בסדר אז היה לך מה לדאוג...).

תחליף כמו שהיצרן ממליץ - בטיפול גדול - 30K ק"מ (אתה יכול להחליף עכשיו רק שחבל על הכסף...) .

בהצלחה

• תוכן חדש...