Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפחד לקנות פיג'ו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מניסיון של 206 שהייתה שמורה, בדיקה מעולה אחרי ישור קו של 5,000₪ אחרי רכישה וק״מ נמוך הרכב מכה!

אל תיגע חד משמעית. היה לי את הדגם האוטומטי ולהלן הבעיות:

1. חשמל: מלא בעיות, מלא נורות שנדלקות, מלא חיישנים שמתקלקלים.

2. בעיות חימום ורתיחה של הרכב (גם אחרי החלפת רדיאטור ותרמוסטט).

3. בעיות גיר.

בוא נגיד שבסוף השנה שהייתי עם הרכב אחרי ששפכתי עליו כמעט 9k לתקלות שוטפות (כולל ישור קו) מכרתי את הרכב המחיר שליטה רק כדי להיפטר ממנו כי כבר לא יכלתי לסבול את התקלות.

כל בוקר אישתי הייתה יוצאת, מנסה להניע את הרכב, משהו אחר לא עובד ואז הייתי מביא לה את הרכב שלי ונוסע למוסך.

שורה תחתונה: לא לבעלי לב חלש וכיס לא עמוק.

אני קניתי 206 שנת 2001 לפני ארבע וחצי שנים עם 170 אלף קילומטר על השעון, לאחר יישור קו ב4500 שקל לא נתקלתי בשום תקלה. ה"בעיה" היחידה שהייתה לי זה מצבר שסיים את חייו לאחר שנתיים וחצי.

היום יש בשעון כבר 270 אלף קילומטר.

Sent from my X9076 using Tapatalk

Guest ספורטמוטורי
פורסם

לאח שלי יש 206 1.6 אוטומטית, בשנתיים היתה לו תקלה אחת, מסרק הגה הרעיש ואבד שמן בתדירות גבוהה מדי,

תיקן בסביבות ה1200 ש"ח.

לגבי אמינות, נכון שרכבים יפנים די אמינים, אך גם שם לא חסרים רכבים מקוללים, אני נפלתי פעם על נבלה מבית מאזדה,

היתה לי לאנטיס במשך 5 חודשים, קצר מדי כי מכרתי אחרי שנמאס לי מהתקלות שעלו לי כ9K.

היום אני מחזיק בפיג'ו, בגדול הבחירה באה מסיבה כזו שבזמנו חיפשתי רכב במחיר X שכולל תכונות חשובות בשבילי, שהיו די גבוהה בסדר העדיפויות בגלל אופי הנהיגה שלי ושל אשתי, חיפשתי חיסכון אך חייב אוטומטי בגלל הרישיון המוגבל של אשתי (בגלל שגיר שאוטומטי וחיסכון בדלק לא ממש הולכים ביחד, הייתי די נעול על גיר רובוטי, העדפה לחד מצמדי בגלל האמינות שלו לעומת הכפול מצמדים),בנוסף רציתי שהרכב יהיה מרווח, נוח, ואם אפשר "בקרת שיוט" כי 90% מהנסיעות שלנו הן בבינעירוני, זאת הסיבה שקניתי את הפיג'ו 301 החדשה שיש לי כרגע, חשוב לי לציין שאם האמינות היתה גבוה בסדר העדיפויות שלי, כמוך לפחות ממה שאני מבין בשרשור הזה, אז סביר להניח שהייתי קונה רכב יפני או קוריאני וזה מה שאני ממליץ לך לעשות, אפילו המקרה שלך עוד יותר מורכב מכיוון שאין אחריות יצרן כלשהי אלא מדובר ברכב ישן.

בהצלחה.

פורסם

יש קצת סתירה בין גוף הדברים לבין המסקנה אצלך שכן העצה שלך יכולה להביא את השואל לקנות יפנית או קוריאנית כמו המזדה שהיתה לך, במקום הפז'ו שיש לאחיך.

פורסם

אתה באמת לא חייב לקנות רכב מיצרן שאתה לא מרגיש בנוח איתו,מנסיון שלי עם מבחר גדול של דגמים בשנים האחרונות הרכב אמין מאד כל עוד אתה מתחזק אותו לפי הספר עם חלקים/חומרים ברמה טובה,ובזמן.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

רועי,

הרי פות"ש מפחד לקנות פיג'ו, אז שיקנה יפני, אולי לא יפול על נבלה כמו שאני נפלתי.

ביקש לקבל אינפרמציה. קבל, כך שאין מה לשכנע כאן, מפחד מ x? תעבור ל y, פשוט.

פורסם

אל תקנה. השירות של לובינסקי בחיפה מחפיר. יקר רצח, כל החלקים מתומחרים בלי היגיון כלל.

היה מוסך אחד נורמלי שהתלהבתי ממנו, כשהייתה לי סיטרואן - ואז הביאו אליו איש של לובניסקי בשם גרושקה - האיש רואה את הלקוחות בתור מחלבת כסף.

ההמלצה החד משמעית שלי - רד מזה כל עוד אתה יכול. אח"כ מאוחר מדי.

פורסם

האוטו הכי אמין שהיה לי עד היום היה סיטרואן ברלינגו טורבו דיזל ידני 2009. היה אצלי מיום יציאה מהחברה עד 350.000 ק"מ. בלי תקלות חשמל, בלי תקלות מנוע, עם מעט מאוד תקלות של בלאי. במשך כל התקופה לא הוחלף בו שום חלק גומי, הוחלפו סטרטר אלטרנטור ושני מנגנונים של חלון חשמל לקראת 300.000 ק"מ. תוחזק רוב הזמן במוסך מורשה, זה לא היה זול אבל לא משהו חריג ביחס ליצרנים אחרים.

פורסם

דגם 1400 הוא גם לא אותו מנוע כמו שהיה ב 206, אלא אח קטן של ה 1600 הנ"ל, 95 כ"ס וגיר רובוטי.

טעות,

ה-1.4 הוא מנוע TU עם 16 שסתומים. נבדק מול מספר שלדה של רכב

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

יש מצב אם כי זה מוזר. ב C3 פיקאסו 1.4 יש את המנוע שאני הזכרתי ובדרך כלל כל המנועים בליין זהים באותה תקופת זמן.

פורסם

יש לך גישה ל-ServiceBox? אשלח לך מספר שלדה בה"פ.

יודע שמכרו בחו"ל ביחד עם 208 דגם שקראו לו 207+?

מנוע 1.4 עם 73 כ"ס.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...