Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני הייתי מכין מספר צילומים ומבקש סימון מעטפה ברור על הכביש בעירייה. אם צריך עושה שם קצת רעש, ככה בשביל הכיף.

Bazinga

יש סימן מעטפה על החלק הזה, זה לא עוזר...

מנסייון מר עם בעייה דומה, הפתרון היחיד שימגר את הבעייה הוא הצבת עמודים שימנעו מכלי רכב לעמוד במקום שמפריע.

כל פתרון אחר לא יעזור כיוון שכל פעם יגיע רכב אחר שלא מכיר שנותנים שם דוח ויסגור את הכניסה.

פשוט לשים עמודים , ובנוסף להזיז את השער החשמלי למקום שלא ישאיר אופצייה לחנייה.

ממש מעצבן.

נדמה לי שלא אפשרי לשים שם עמודים, כי אז זה מונע ממני גישה לחנייה

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רק חסימה פיזית, את זה מבינים כולם.......

לא מכיר את תוואי הכניסה המדוברת, אבל אפשר בתיאום עם העיריה לקדם את המחסום לשפת המדרכה ובמקביל למקם פטריות בטון משני צידי דרך הגישה לחניה כך שהולכי רגל ועגלות יוכלו לעבור חופשי אך לא רכבים.

פורסם

הפתרון הכי קל ומהיר שאתם כדיירים תתאגדו תקנו שתי עמודי חסימה, ותביאו איש עבודה שיקדח ויתקין, האנשים יחשבו שהוא מהעירייה ואתם תהנו משקט נפשי וכמובן שאם שואלים שאלות אף אחד לא יודע על מה מדובר, זה הצורה הכי מהירה לבצע דברים בארץ.

פורסם

ונראה לך שבעל החנות יעבור בשתיקה על מהלך כזה? טלפון קצר לעירייה והוא עולה על הבלוף ומהר מאוד הם יקבלו התראה עם צו הריסה ועירייה שעלולה להשהות את שיתוף הפעולה בנידון.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
ונראה לך שבעל החנות יעבור בשתיקה על מהלך כזה? טלפון קצר לעירייה והוא עולה על הבלוף ומהר מאוד הם יקבלו התראה עם צו הריסה ועירייה שעלולה להשהות את שיתוף הפעולה בנידון.

מה קשור בעל החנות? מדובר באזור של המדרכה שמהווה כניסה לבניין שלהם. אסור לחנות שם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני הנחתי שמדובר בבניין שבקומת הקרקע יש חנות אחרת איזה סיבה יש לאנשים להחנות דווקא בכניסה לחניה הזו.

פותח השרשור, בבניינים השכנים אין בעיה כמו אצלכם?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ניקו : לא נראה לי שהמדבקות שלא ניתנות להורדה הן חוקיות ...היה כבר מקרה של נהגת שחנתה לא חוקי באיזה מקום ,והדביקו לה מדבקה שקשה להוריד ,תבעה את המדביקים לבית המשפט וזכתה ...

פורסם

או מעניין. יש לך פסק דין?

לא שאני לא מאמין. אני מאמין במאת האחוזים. כמו שכתבתי לי אין מושג מה חוקי ומה לא. סתם מסקרן לקרוא על מה הייתה התביעה.

כי אם הנהגת תבעה, אז זה היה על נזק שנגרם כתוצאה מהורדת המדבקה? כלומר זה לא אומר שום דבר על חוקיות המעשה.

אולי הנהגת התלוננה והמדינה העמידה לדין?

כי נהג לא יכול לתבוע אחר על מעשה פלילי. זה עושה המדינה.

כמו שמישהו חוצה באור אדום ופוגע בצד ג'. צד ג' לא תובע אותו על מעבר באור אדום אלא על נזק שנגרם לו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

1. במקרים מסוימים שמוגדרים בחוק, אדם פרטי יכול לתבוע פלילי אדם אחר. התהליך נקרא קובלנה פלילית.

2. הדבקת מדבקה שקשה להסרה היא בגדר גרימת נזק, וניתן להגיש בגינה תביעת פיצויים.

אני הכרתי אישית אדם (כיום ז"ל) שתבע את העיריה בגין כך וזכה (והעיריה נאלצה לשלוח פקח להוריד את המדבקה מהרכב). עשה את זה בתור פרינציפ.

פורסם

אני מכיר את ההליך, בספק אם זה יקרה בשל מדבקה על איסור חניה, במיוחד אם באמת חנה במקום אסור.

לגבי סעיף 2, זה מעניין מה שאתה אומר. האם זה מעוגן בחוקי תעבורה? היגיון בסיסי? עבירה פלילית?

אם אני יורד לשורש נושא המדבקה, על איזה חוק אני עובר?

על זה שאני גורם לנזק לאחר? ואם זו מדבקה שקל להסיר ולא משאירה נזק?

או שאני מבצע אכיפה מסוימת ואינני רשאי לעשות זאת?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
1. במקרים מסוימים שמוגדרים בחוק, אדם פרטי יכול לתבוע פלילי אדם אחר. התהליך נקרא קובלנה פלילית.

2. הדבקת מדבקה שקשה להסרה היא בגדר גרימת נזק, וניתן להגיש בגינה תביעת פיצויים.

אני הכרתי אישית אדם (כיום ז"ל) שתבע את העיריה בגין כך וזכה (והעיריה נאלצה לשלוח פקח להוריד את המדבקה מהרכב). עשה את זה בתור פרינציפ.

תרשה לי לפקפק.

העיריה מניחה דו"ח, העיריה מדביקה מדבקה אם צריך לפנות את הרכב שמהווה מטרד ( גרוטאה ודומה לה ).

פעולה חוקית למהדרין

(ב) לא תשתמש רשות מוסמכת בסמכותה לסלק גרוטתרכב לפי סעיף זה אלא לאחר שדרשה בכתב מבעלה או מהמחזיק בה לפנותה תוך תקופה שקבעהבדרישה והוא לא עשה כן, ולאחר שהודעה בדבר כוונתה לסלק את הגרוטה הודבקה עליהבמקום הנראה לעין, 48 שעות לפחות לפני ביצוע הסילוק.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

1. גם המשטרה שמה דוחות הדבקה (או היה שמה). היא לא משתמשת בדבק פיזי כדי להדביק את הדוח.

מה שלא סיפרתי זה שלרכב היה טסט, כך שהוא לא עמד בקריטריון של גרוטאה.

2. תשובה לניקו פ. - אני מתכוון למדבקה שקשה להסיר. אם זה משהו שיורד בקלות בלי להשאיר סימן - אז אין עם זה בעיה.

זה לא קשור לחוקי תעבורה אלא לדיני נזיקין.

אפשר להגדיר את זה בתור הסגת גבול במטלטלין (סעיף 31), ועיכוב נכס שלא כדין (סעיף 49) מתוך פקודת הנזיקין (ישה - אני יודע שאינך מסכים איתי -> זכותך)

פורסם

2. תשובה לניקו פ. - אני מתכוון למדבקה שקשה להסיר. אם זה משהו שיורד בקלות בלי להשאיר סימן - אז אין עם זה בעיה.

אפשר להגדיר את זה בתור הסגת גבול במטלטלין (סעיף 31), ועיכוב נכס שלא כדין (סעיף 49) מתוך פקודת הנזיקין (ישה - אני יודע שאינך מסכים איתי -> זכותך)

מעולה תודה

1. גם המשטרה שמה דוחות הדבקה (או היה שמה). היא לא משתמשת בדבק פיזי כדי להדביק את הדוח.

מה שלא סיפרתי זה שלרכב היה טסט, כך שהוא לא עמד בקריטריון של גרוטאה.

פיקס תודה

Bazinga

פורסם

תמונה 1.jpg תמונה3.jpgתמונה4.jpgתמונה23.jpg

מצורפות 4 תמונות.

תמונה של המקום באור יום. העסק שהלקוחות מחנים נמצאת בצד שמאל (חתוכה, רואים ממש מעט מהקצה של המבנה).

תמונה שנייה של הפתרון שאני חשבתי עליו (2 תמרורים שמזהירים על החנייה באיזור), הדגשה של סימן המעטפה וסימון מעטפה גם על המדרכה. לפי דעתי זה לא מספיק ולכן אני אשמח לעוד רעיונות לסימנים נוספים בשטח הנ"ל.

ושתי תמונות מהערב, שתי תמונות שבהם ניתן לראות 2 חסימות שונות - תתפלאו אבל מדובר ב2 אירועים שקרו בהפרש של עשר דקות זה מזה והם לא היו היחידים. באותו ערב! זה כל יום, כל לילה, סופ"ש, חול וחג.

איפה שהטנדר הזה חונה זה בדיוק בכניסה לחנייה של המבנה (יש שם שער חשמלי שלא מופיע בתמונה). השער החשמלי שכן רואים בתמונה שייך לחנות אחרת שנמצאת בקומת הקרקע של המבנה (כן, גם אותם חוסמים אבל הם לא מתלוננים משום מה)

HELP

• תוכן חדש...