Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נכונה ההבחנה הדקה שלך:-D

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נלך לשיטתך על יישור המעגל.

האם בצומת רגילה היית מאפשר לרכב שבנתיב הימני לפנות שמאלה?

מניח שלא גם בימים רגילים קל וחומר לפני יום כיפור.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

כל היציאות הם ימינה

אבל

כשמתכוונים לפניה שמאלה , היציאה השלישית היא שמאלה, לעומת המצב בו היינו לפני הכניסה למעגל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
ומה רע בכך?

אתה יישרת את המעגל, תראה את ההגיון בכך , ימינה או ישר

בנציב השמאלי ישר או שמאלה או "פרסה"

אני עדיין מתקשה.

רכב מס' 1 מגיע מצפון וממשיך ישר על נתיב ימין.

רכב מס' 2 מגיע מדרום ויוצא מערב על נתיב שמאל.

אם אני מבין נכון, רכב 2 יחתוך את רכב 1.

אני מבין נכון?

Sent from overseas using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
כל היציאות הם ימינה

אבל

כשמתכוונים לפניה שמאלה , היציאה השלישית היא שמאלה, לעומת המצב בו היינו לפני הכניסה למעגל

הדרך לגיהנום, רצופה בכוונות טובות. לא צריך להתכוון ולא כלום. אתה רוצה לצאת ממעגל התנועה, תצמד לימין הדרך. בלי כוונות, בלי פרשנויות ובלי נעלים.

ארז רונן

פורסם

הכלל הנהוג בארץ הוא שרכב במסלול הפנימי במעגל התנועה המבקש לעבור לנתיב הימני צריך להשתלב בו תוך מתן זכות קדימה לרכב שמימינו. במספר מדינות בעולם נהוגה שיטת "אלברטה" ובה לרכב במעגל הפנימי יש זכות קדימה כשהוא מבקש לצאת מחוץ למעגל התנועה והוא חוצה את הנתיב החיצוני.

פורסם

במידה ושניהם במעגל התנועה, רכב 1 בנתיב הימני ורכב 2 בנתיב השמאלי, חל איסור לרכב 2 'לחתוך' את רכב 1 במידה וברצונו לצאת ממעגל התנועה. עליו להשתלב בנתיב הימני ורק אז, גם אם יאלץ להקיף שנית את מעגל התנועה, לצאת.

ארז רונן

פורסם

ארז

היציאה תמיד מנתיב ימין?

לא נכון, במקרה של התמונה שהובאה כאן, לזה שבנתיב השמאלי מותר לצאת ביציאה השניה גם ממסלול השמאלי.

ההיררכיה בתוך כלי הרכב הנמצאים במעגל עצמו , היא רגילה , קרי זה שרוצה לחתוך מהפנימי לחיצוני ייתן זכות קדימה לרכב הנמצא במסלולן החיצוני.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ממש לא מסכים אתך, ישה. במידה והתנועה בנתיב הימני רבה, האם הרכב בנתיב השמאלי, שרוצה לצאת ימינה, ימתין עד שרצונו יתאפשר ובינתיים יעכב את שאר המשתמשים בדרך?

ארז רונן

פורסם (נערך)

לא ימתין. יקיף את המעגל ויצא לנתיב החיצוני.

אני עושה זאת לעתים, אם מתוך חוסר ברירה, ואם כדי לחסוך פקק באופן לגיטימי לחלוטין (נכנס למעגל מהנתיב הפנוי שאינו מתאים ליעד שלי, מקיף את המעגל ואז משתלב ומנצל את זכות הקדימה של מי שנמצא בתוך המעגל).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...