Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים פה,

אמש בשעת לילה מאוחרת הטויוטה 2005 שלי לא התניע לי, לא חשבתי שזה בעיה של מצבר כי היה לי סטרטר וגם אורות גבוהים והמנגנון חלונות פעל כשורה, משום מה בגלל שהייתי עייף ומותש הגיע מישהו שעקץ אותי ומכר לי מצבר גרמני בעלות של :800 שקלים, לאחר שהוא הרכיב המצבר שוב האוטו לא הניע בנוכחותו, לטענתו האוטו היה מוצף בבנזין עקב נסיונות ההנעה העקרים שלי, הוא הוציא פלאג פלאג בדק שזה לא רטוב בשמן, במנוע היכן שהפלגים לחץ על דוושת הגז לבדוק אם יוצאים משם אדי דלק, לא יצא כלום.

לאחר חצי שעה הוא הצליח להניע האוטו אך ורק באמצעות מהלומה בפטיש מתחת למושב האחורי דהיינו בתחתית מיכל הדלק, לטענתו בכל מקרה היה מחוויב להחליף לי מצבר כי הישן היה מצבר מ 2012,

לאחר שנפרדנו לשלום עצרתי לאכול משהו בעיר התחתית בחיפה ושבתי לאוטו ושוב האוטו לא הניע, חזרתי לבחור והוא הגיע לחלץ אותי והאוטו הניע שוב אך ורק לאחר שימוש במהלומות פטיש במיכל הדלק,

ככל הנראה הבעיה במשאבת דלק, אני מניח ומשער שאם עלי להחליף משאבת דלק אז הערכה מגיעה ביחד עם פילטר דלק,

עזבו רגע את ה 800 ששילמתי סתם, יש המלצות על מוסך אמין באזור חיפה והקריות?

אותו בחור המליץ לי על מוסך קרוזר אבל אין לי כבר אמונה בבחור הזה,

היה חשוך והייתי ללא פלאפון , בכל מקרה הוא שם לי מצבר גרמני מפירמה לא מוכרת:dato

אשמח לעזרה מכם

פורסם

תבדוק אופציה לקנות בעצמך את המשאבה ולהרכיב עצמאית או בעזרת חברי הפורום פה או באמצעות חבר שאתה מכיר או מוסך שיהיה מוכן רק להתקין כי התהליך הוא פשוט מאוד ואתה תחסוך כך לא מעט כסף. אם תרצה להגיע לאיזור חדרה אבדוק לך כמה עולה פה משאבה לאחר הנחת אורח.

• תוכן חדש...