Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי יונדאי i30cw. 2013. עם מערכת מולטימדיה מובנית. הקליטה של הרדיו חלשה. בקושי תופסים תחנות. אפילו גלגלצ לא שומעים חלק בכלל. הוא לא. נעצר אף בתחנה 91.8.. כיצד ניתן לפתור את הבעיה?

פורסם

אני מתכוון שאין קליטה של תחנות רדיו. אני לא מצליח לכוון על גלגל"צ או סתם על 99FM הוא פשוט לא שולט, ואם אני מצליח בערך לקלוט זה ממש באיכות גרועה ושומעים עם רעשים.

פורסם
אפשר לשים מגבר קליטה,

לעיתים יש תקלות שקשורות לאיכות ירודה של הטיונר..

מה סדר גודל של עלות של מגבר קליטה ? והאם מתקינים היכן שמתקינים מערכות לרכב ? לגבי האיכות הירודה של הטיונר אין מה לעשות עם זה ? גם אם אלך לחברה עצמה של יונדאי ?

פורסם (נערך)

לא בטוח שהיא כל כך נמוכה. זה מסך טאץ מולטימדיה.. יונדאי I30CW 2013 לא ישן כל כך. יש שם מערכת ניווט וחיבורים כמו USB AUX.

שומעים סביר רדיו אבל לא נקי לחלוטין חשבתי אולי יש דרך לשפר את הרדיו מעט שתהיה קליטה טובה יותר השאלה איך עושים זאת. אין לי בעיה להשקיע כמה שקלים עד 300 ש"ח שישמעו רדיו חלק יותר. ככה המערכת נראית בדיוק.

h3pcropmenu-1.jpg

עריכה אחרונה על ידי roeysh5
פורסם
אתה מצליח לכוון ל91.8 או שהוא מכון לך 91.85 ?

האמת אתמול בערב אחרי אשתי שיחקה עם הרדיו והצליחה לכוון ל 91.8. עד כה לא היינו מצליחים הוא היה מדלג מ 91.7 ישר ל 91.9. והיו שומעים גרוע ברמה שאי אפשר לשמוע כי לא הייתה קליטה. עכשיו שומעים יחסית סביר. עדיין הייתי שמח לשפר מעט. לדעתך מגבר יכול לשפר?

• תוכן חדש...