Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגזמת לדעתי.

אתה מתאר לעצמך את התמורה למחיר שהם יקבלו על דבר כזה? אתה יודע כמה זמן לוקח לפרק את כל המערכת? משהו באיזור הרבע שעה למי שיודע מה הוא עושה.

אוקיי אז נגיד שהגנב שלנו הוציא את כל המערכת תוך רבע שעה ונגיד גם שאף אחד לא ראה אותו תוך כדי, בכמה הוא ימכור אותה? מערכת חדשה כזו עולה משהו כמו 700 שקל, אז הוא ימכור אותה בכמה? 300? 400?. אתה באמת חושב שגנב עם שכל שמסוגל להוציא את המערכת הזו יסתכן בלשבת 15 דקות באוטו ולגנוב משהו שיתן לו 300 שקל בלחץ?!?

אל תדאג. לך לאורנג' וקנה את הדיבורית שלך בשקט.

אגב אם אתה מעונין אני מוכר דיבורית לרכב לאריקסון T28 לא גנובה, היא באה יחד עם הפלא פון והיא עדיין באריזה המקורית ולא פתחתי אותה אפילו. על הקבלה כתוב 840 שקל. היא שלך תמורת הרבה פחות אם אתה מעונין כמובן.

ראלימן

--------------------------------

אחרי עריכה

למי שלא הבין (ותתפלאו...) אני לא מוכר פלאפון ודיבורית. הדיבורית הגיעה עם הפלאפון שלי ואני לא משתמש בדיבורית ולכן אני מוכר אותה. באמת חשבתם שתקבלו פלאפון ודיבורית בכל כך מעט כסף!?

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

א. אין לי מתקין ואני מתקין הכל לבד!

ב. כל המתקינים שמים את המוח מתחת לשטיח מתחת לדאש בורד

ג. לא לוקח רבע שעה לפרק דיבורית, 5 דקות בלחץ בהנחה שאתה תולש את הכל ולא אכפית לך מהאוטו

ד. כמה אתה חושב גנב מקבל על רדיו דיסק?????

פורסם
א. אין לי מתקין ואני מתקין הכל לבד!

ב. כל המתקינים שמים את המוח מתחת לשטיח מתחת לדאש בורד

ג. לא לוקח רבע שעה לפרק דיבורית, 5 דקות בלחץ בהנחה שאתה תולש את הכל ולא אכפית לך מהאוטו

ד. כמה אתה חושב גנב מקבל על רדיו דיסק?????

אוקיי.

גם אני התקנתי את הכל בעצמי ואפילו חיברתי למערכת את הדיברוית ככה שבשיחה הרמקולים משמיעים את השיחה. ורק שתדע שלהוציא את הכל לא לוקח 5 דקות. לא כשיש לך מערכת או איזה רדיו דיסק מול העיניים. ואגב רדיו דיסק הוא ימכור באלפיה.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

לדעתי... תקנה ... הכי נוח בעולם !

ויש כל מיני קומבינות עם ה HU... לחבר שישמעו ברמקולים או שיהיה MUTE שיש שיחה...

ולא תקבל אף פעם 750 משוטר...

בכל מקרה... הצעה... כשאתה מתקין או שאתה לוקח להתקנה...

יש לקנות כל מיני מתאמים ... ככה שאתה לא צריך לקדוח בתוך הדש בורד...

כי אחרי הכל אם תרצה לפרק.... חבל 4 חורים בדש בורד...

פורסם

יש לי חדשות בשבילכם.

קודם כל לאורנג' יש 2 דגמים של פלאפונים קבועים לרכב 6090 (נוקיה) ו8989 (אפולו מוטורולה), ואת המוח של שני הסוגים מתקינים בתא המטען (לפחות המתקינים שעובדים לפי חוקי יצרן) ופירוק המכשירים מהרכב לא לוקח 5 דקות בכל מקרה, אם יש לך התלבטות אם גונבים את המכשיר מהרכב אז עד היום לא נתקלתי בדבר כזה כי יש לחברות זיהוי של המכשיר לא רק ע"י סים כארד אלא גם ע"י מס' סידורי של המכשיר ומנתקים אותו ישר מהמוקד במקרה גנבה אז אין חשש כי הגנבים יודעים זאת.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

• תוכן חדש...