Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרארי 575 בגרמניה אצל קרובי משפחה.

כמה כוח, מפחיד פשוט.

זה לוקח את כל הקופה אצלי, אני לא מפרט את השאר כי הרשימה דיי ארוכה.

4.1 שנ' למאה מספיקות לי בשביל לדעת מה זה כוח והרבה. ועוד לחשוב שהרכב בשימוש בדר"כ אצל האשה! איזה בזבוז. מי שיקנה אותו יקבל פרארי כמעט חדשה.

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה יודע אני לא מדבר על זה ביום יום.... אין כל כך על מה לדבר פרט לעובדה עצמה.

חוויה מאוד טובה לנסוע עם הרכב הזה זה בטוח :) .

אני לא נהגתי... אחי נהג. שהוא טיפה יותר גדול ואחראי ממני זה בטוח, למרות שהוא דיי השתגע על הרעיון והתחיל ללחוץ עוד ועוד עד שאני אישית אמרתי לו להוריד את הגז (הרבה יותר מפחיד שאתה יושב ליד הנהג במהירויות גבוהות).

פורסם

מרצדס s 500 long רק היצרן יודע כמה כוחות טמונים שם באמת, מה שבטוח האוטו לא מפרפר, פשוט הנעה אחורית שמעיפה אותך קדימה כמו מטוס שממריא.

וגם ברנו 5 טורבו 2 של אחי, אבל זה היה חצי רחוב, ולא עברתי את ה 40 קמ'ש...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

ב.מ.וו. M COUPE בגרמניה למשך מספר חודשים עם 321 כ"ס לפני שיפורים:wink::-P

אופנועים גם נחשבים? אם כך אז הטוסטוס הנוכחי שלי ששואף להגיע באחד הימים ליחס הספק משקל של 1:1 (והוא לא כל-כך רחוק):twisted: .את הרגשת התאוצה עליו אני משאיר לדמיון שלכם...:mm_cool:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

קצת לא חוכמה מבחינתי: הכי חזקות היו מרצדס CL600 ו-S55 AMG, שתיהן עם בסביבות 500 כ"ס. אבל הכלי הכי מלהיב על ארבעה גלגלים היה, ללא ספק, קארט רוטאקס עם מנוע 125 סמ"ק 2 פעימות ו-2 הילוכים ידניים.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

M3 מודל 97 [מעל 321 כ"ס, צ'יפ], פונטיאק פיירבירד [מנוע 6.6 מודל 78] משופרת. אני עדיין מתלבט מי הייתה חזקה יותר...

אימפרזה STI ראלי, בשטח.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
קצת לא חוכמה מבחינתי: הכי חזקות היו מרצדס CL600 ו-S55 AMG, שתיהן עם בסביבות 500 כ"ס. אבל הכלי הכי מלהיב על ארבעה גלגלים היה, ללא ספק, קארט רוטאקס עם מנוע 125 סמ"ק 2 פעימות ו-2 הילוכים ידניים.

טל

מזתומרת קצת לא חכמה מבחינתי?

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

טנק סנטוריון מרק 3 ומרק 5

תוכנן בשנות הארבעים של המאה הקודמת

מנוע רולס רויס "מטאור" V12(פיתוח של מנוע מטוסים בשם "מרלין" שהניע את הספיטפייר והמוסטנג).

650 כ"ס

מהירות מקס' 36 קמ"ש...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

הכי מהנה והכי ספורטיבי זה עדיין סוס בודד אחד אמיתי. בכל שנות הייצור.:-P :-P

לרכב שלי בכל זאת אין הרבה יותר..:-)

הכי מהנה היה לשבת במושב הקדמי השמאלי ליד סבא שלי ביגואר 3.0, אבל הוא הנהג כי זה באנגליה:-D :-D :-D

ולאחרים, יתכן שלרכב על כתפי, כשאני רוכב על חד-אופן. ייתכן מאד שסטיתי טיפונת מהנושא.

• תוכן חדש...