Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז ככה:

2 מגברי זאטק 1200WRMS

2 סטרוקרים

איטום מלא של הרכב כולל מערכת חשמל חדשה

וכל השאר כגון קבלים וכד' כל זה יוצא 32 אלף שקל כמו שאתם יודעים חסר לי מעט

אז אם יש לכם עצה יותר טובה ויותר זולה זה יקל עליי

עכשיו אייל אני מתכנן את הבנייה מMDF אך מעלייה פיברגלאס

כי אמרו לי שפיבר לבד לא יחזיק את כל העניין

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואי אחי אתה לא נורמלי , להשקיע 32 אלף שקל על מערכת לאוטו !!?!! זה נשמע מוגזם מאוד..

תקנה לך אוטו במחיר הזה :-).

אבל בסדר אם זה מה שאתה אוהב , תהנה , נקווה לראות אותך במפגש הבא עם וואחד מערכת

פורסם

Rockford Fosgate T30001bd שנותן RMS 2000 ב2אום, עולה משהו כמו 1300 דולר בחו"ל (יוצא לך משהו כמו 8000 +\- להביא אותו לארץ).

אני מאמין שהוא יפרק את שתי הסטרוקרים (שאני לא מבין למה ננעלת עליהם, יש עוד סאבים מפלצות).

אני ממליץ לך לא להוריד את הכיסאות מאחורה, זה סתם מוגזם.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

דבר ראשון אני חייב להוריד את המושבים מאחורה למרות שאני יודע שזה לא חוקי

נצטרך לעשות קומבינה... ובקשר למגברים של רוקפורד הם לא מועילים לי מבחינת מחיר

אני חייב לוותר על משהו (לא על הסטרוקרים בטוח!) חשבתי לרדת מהמגברים של זאטק למשהו קצת יותר זול

פורסם

פיבר לבד יכול להחזיק את העניין אבל לעשות פיבר לבד זה אומר לעשות תבנית - דבר מאוד יקר שלא משתמשים בו לעבודות חד פעמיות כמו בניה ברכב אלא לייצור המוני. תמיד תצטרך "שילדה" מעץ וחומרים נוספים. לאוו דווקא MDF כי פחות נוח לעבוד איתו.

עדיין קוראים לזה בניית פיבר, כמה היא יקרה זה תלוי בהרבה גורמים אבל זה כבר צריך להעריך ולסגור איתך מי שמתכנן איתך את הבניה. אף אחד לא יוכל להגיד לך אם המחיר טוב או לא, רק לאחר סיום העבודה.

אולי שווה לך לוותר על הקטע של הפיבר. לגבי המוצרים, אם אתה כבר קונה שני סאבים כאלה ומשדרג חשמל אל תתפשר על ההגברה.

פורסם

אם הם 1 אום אז הרוקפורד ייתן להם בראש חבל על הזמן, או שתשאל את תמיר בטוח יש לו קליפורניה בום להציע לך... :).

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אם אתה באמת לחוץ בתקציב, ואתה רוצה פיתרון יצירתי ..

תחפש מונובלוקים של 600-700 וואט ב4 אוהם תביא ארבעה כאלה.

או... שני מונובלוקים של 1400 וואט בערך, ב2 אוהם...

או .. מונובלוק יחיד, של בערך 2800 וואט .. ב1 אוהם.

זה לפי הנתונים של הסטרוקר 18" מהאתר של CERWIN.

DUAL COIL 4 OHM.

יש לזכור שכל אלמנט שוקל באיזור ה18 קילו, ואתה לוקח זוג .. זה 36 קילו..

ואתה עושה איטומים, ואתה מביא מגברים, ואתה עושה תיבות מאסיביות מפיבר..... וכו וכו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

או שאתה יכול ללכת על סאבים אחרים, אני לא מבין למה אתה כל כך סגור על הסטרוקר, אם אתה יכול להביא מחו"ל או להזמין במיוחד סרווין ווגה ווגה, שניים של 15 אינצ ומגבר מונו חזק כמו הרוקפורד. תחסוך במשקל, בכסף ואפילו בגודל התיבה...

ואתה לא תפסיד הרבה מבחינת סאונד, בא נגיד שביוםיום אבל לא תשמתש ברבע ממה שהמערכת תציע, ובתחרויות אתה גם ככה תביס ותשמיד כל מה שיש בארץ.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...