Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל חשוב להדגיש שאני מוכן לשלם יותר במוסך כדי שלא יחריבו לי יום עבודה. למה אני צריך לשרוף 4 שעות במוסך מורשה של קיה עבור טיפול של פחות משעה, כשאפילו הם מחייבים לפי היצרן רק עבור 1.2 שעות?

בקיה בחיפה הלכתי לבעלים ואמרתי לו "שמע - הזמן שלי יקר. אני מוכן לשלם עבור כל סידור שלא ייאלץ אותי להתבונן ברכב שלי משתזף אצלך בחצר שעתיים". אבל הוא ענה שאין לו שירות נהגים וזה מה שיש. אז היום ניסיתי את קיה נצרת, אחרי שקבעתי מפורשות עם מנהל המוסך שאגיע בשעה 9:00 אליו אישית. הגעתי, הוא כמובן לא היה בכלל, מנהל השירות טען שקבענו ליום אחר (לא נכון) אבל הודה שבעצם לא רשם אותי בכלל, ובשעה 9:40 חתכתי משם כשהבנתי שאני "בתור" שלא רואים את קצהו.

יש לציין לטובה את מוסך שבתאי שמר בחיפה (סוזוקי) שם תמיד סוגרים הכל בשעתיים גג, אפילו כשהלכה הברגה והיה צריך להקפיץ מסגר לתקן אותה. וכן את מוסך צמרת+גזית בחיפה (סיטרואן) שמספקים שרות נהגים.

יש אולי איזה מוסך של קיה שמספק שירות נהגים?

פורסם

בקיה "שחק" פתח תקוה יש שירות נהגים , אבל לא נראה לי שרלוונטי לחיפה \ נצרת ...

הסידור הזה הוא פלוס גדול וחוסך לנו הרבה זמן .

אולי כדאי שתשנה את הכותרת למוסכי קיה בצפון .

פורסם

במוסך אליו אני הולך עם צי מכוניות הקיה שלי, אני מגיע מוקדם בבוקר, לפעמים נשאר והרכב מטופל מייד, ולפעמים הולך לעבודה, וחוזר בסוף היום. גם חוסך לי התעסקות עם חניה.

לא תקין בכלל שלא נערכו להגעתך כפי שתיאמו איתך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

במחשבה נוספת, מהיכרותי עם אנשי השירות של היבואן הם רציניים מאוד.

שווה להביא לידיעתם את ה'חוויה' שלך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• אחראי פורום
פורסם

אם אתה מחיפה או הסביבה, תן צ'אנס למוסך פאטין בעכו.

הם מטפלים בפיאט וקיה. עם הבראבו שלי, 3 פעמים לדעתי, קבעתי שעה בטלפון ופלוס מינוס זמן הגיוני (15-20 דקות, כי זה עדיין מוסך) תמיד הייתי בפנים.

כשזה היה טיפול וטיימינג - עזבתי שם את האוטו. כשזה היה טיפול קטן - פחות משעה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אותו דבר במוסכי צ'מפיון מוטורס [שחר המוטורס וטל-נוע] מניסיון שלי,

קובע תור ל8 בבוקר, מתייצד רבע שעה לפני, פותח כרטיס והרכב נכנס למוסך רק ב11, ויוצא משמה לפחות ב1

כל הזמן זה אותם שעות לא משנה מה הייתה הבעיה [טיפול, החלפת רפידות בלם, פרונט ובדיקת מצתים]

הבעיה שלהם שהם לא יודעים לנהל את הזמן שלהם, מזמינים את כולם לשעה 8 ובסוף מחכים 20 איש בחדר המתנה..

Seat Ibiza FR

פורסם

לי עדיין לא יצא לטפל אבל ביקרתי לא מעט במוסך קיה בעכו במסגרת אחריות ותמיד השירות היה מצויין, קיבלו אותי באותו רגע שהגעתי ופתחו כרטיס, הכל תמיד נעשה מהר והרגיש (לי לפחות) שאכפת להם ולא מנסים לנפנף אותי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)

מנסיון אישי שלי עם מוסך מורשה קיה (ולא אנקוב בשם המוסך ולא אכנס לויכוחים ו/או דיונים עם אחד מהחברים שגם בשמו לא אנקוב) ,הלוואי והבעיה הייתה בשירות נהגים ו/או זמנים.

אני מחזיק בקיה טורבו דיזל מונית מודל 2012 שידעו על בעיה סדרתית של חדירת סולר לשמן מנוע .מילא לא סיפרו ,אבל אפילו לא המליצו על טיפול ברגנרציה יזום .

אי פעולה כזו היה יכול להחזיר את המנוע והטורבו לעולם הבא.

יצא לי לדבר בזמנו טלפונית עם מנהל שירות ארצי ותשובתו הייתה מתחת לכל ביקורת....

בהחלט "חוויה".

עריכה אחרונה על ידי MOTIOZ
פורסם

קובע תור ל8 בבוקר, מתייצד רבע שעה לפני, פותח כרטיס והרכב נכנס למוסך רק ב11, ויוצא משמה לפחות ב1

כל הזמן זה אותם שעות לא משנה מה הייתה הבעיה [טיפול, החלפת רפידות בלם, פרונט ובדיקת מצתים]

הבעיה שלהם שהם לא יודעים לנהל את הזמן שלהם, מזמינים את כולם לשעה 8 ובסוף מחכים 20 איש בחדר המתנה..

ואפשר גם אחרת. אומנם זה אילת, אבל לא חו"ל, עדיין ב"ארץ".

אתמול הגעתי למוסך "אלעד", מורשה צמפיון היחידי באילת, סתם במקרה, בלי להודיע מראש, כדי לקבוע תור לטיפול 30000 ק"ם{17000 על השעון בדיוק},בשעה 12:45,והמנהל אלעד שטיין אמר לי תשאיר את האוטו. אחרי כשעה ורבע הרכב היה בחוץ אחרי טיפול ותשלום. בלי בוחנים, בלי חדר אינטרנט, בלי קפה, עוגות, חוברות, פקידות...

יש לציין שגם הטיפול הראשון היה אותו דבר. הם תמיד מוציאים זמן כדי לטפל הכי מהר שיש. עבודה סבירה במחיר הוגן,[למוסך רשת]. 700 שקל.

ושוב, אני מת על המשפטים הללו. אתה ב-8:00 במוסך, והבוחן אומר:"תשאיר מפתחות ותבוא בסוף היום".

פורסם (נערך)

בדיוק אותו סיפור בירושלים.

לי גם יצא שקבעתי מראש טיפול והסברתי שאין לי אפשרות להשאיר את הרכב יותר מיום ,אני גר מחוץ לעיר וגם המוסך מאוד רחוק ממקום העבודה שלי הגעתי בזמן חיכיתי שעה בחניון ועוד שעה וחצי בהמתנה ובשעה 16:30 אני מתקשר ועונים לי לאחר שאני מנדנד לשרות הודעות כבר מ14:00 שלא הספיקו והרכב יהיה מוכן רק מחר.

תרגיל לא יפה שהם עושים , המוסך פתוח עד 17:00 בשעה 16:00 כבר לא עונים בטלפון ובנוסף תמיד מתקשרים רק בשעה מאוחרת להודיע שהרכב מוכן אבל המוסך עוד חצי שעה נסגר אז תבוא מחר, אם אתה בכל זאת מגיע אין לך דרך לדבר אף אחד רק הפקידה שם.

זה הסיבה שאני לא אקנה רכב של VAG !!! במיוחד עם השילוב הקטלני TSI+DSG .

עריכה אחרונה על ידי shaulc
פורסם

אחח איפה הם ואיפה השירות של לקסוס, הייתי עם חבר בלקסוס חיפה, קודם כל מארחים אותך כאילו הגעת למלון, אח"כ מביאים לך רכב חלופי מודל 2016, ומסתבר שיש להם יותר מרכב אחד כזה. לגבי שירות נהגים, חבל שזה לא סטנדרט בכל מוסך מורשה...

פורסם
אחח איפה הם ואיפה השירות של לקסוס, הייתי עם חבר בלקסוס חיפה, קודם כל מארחים אותך כאילו הגעת למלון, אח"כ מביאים לך רכב חלופי מודל 2016, ומסתבר שיש להם יותר מרכב אחד כזה. לגבי שירות נהגים, חבל שזה לא סטנדרט בכל מוסך מורשה...

כמה לקוחות כבר יש בלקסוס ? אבל זה לא תירוץ לשרות הגועלי של צמפיון.

אני אישית מחזיק בBMW עדיין לא מכיר את השרות .

פורסם
קודם כל חשוב להדגיש שאני מוכן לשלם יותר במוסך כדי שלא יחריבו לי יום עבודה. למה אני צריך לשרוף 4 שעות במוסך מורשה של קיה עבור טיפול של פחות משעה, כשאפילו הם מחייבים לפי היצרן רק עבור 1.2 שעות?

לא הבנתי מה אתה מצפה, שהמוסך ינהל את תזמון העבודה שלו ככה שהרכב יטופל מייד כשיגיע?!

למה, אתה מכיר עסק שעובד ככה?

רב האנשים מכניסים את הרכב בבוקר ובאים לקחת אותו לקראת סוף יום העבודה.

באופן רגיל אף אחד לא הבטיח לך שתגיע, תטופל ותלך.

זה שהבטיחו לך דברים שלא קרו, לא בסדר, אבל הציפייה שלך לא במקום.

לגבי שירות נהגים, זה קיה, לא מרצדס.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...