Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח רפואי ברילוקיישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל שגרירנו בחו"ל.

רציתי לשאול אתכם איזה באיזו חברת ביטוח אתם מבוטחים ואם אפשר לדעת מה העלות החודשית?

פשוט דייויד שילד ביקשו סכום כזה שזול יותר להיות חולה.

פורסם

המחיר של דייוויד שליד הוא באמת מאוד מאוד גבוה. כמובן שתלוי לאן נוסעים?

אם אתה נוסע עם משפחה הכיסוי שלהם הוא מצויין ויש עם מי לדבר במקרה הצורך.

בכל מדינה יש גם חברות מקומיות בחצי המחיר והשרות בהתאם

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

כמה שאלות:

כמה זמן רילוקיישן?

איזו מדינה?

מס נפשות וגילאים?

מטרת עבודה?( במידה וכן האם מקום העבודה לא יכול לדאוג?)

האם נסיעה אחת ארוכה? או חוזר כל חודש/חודשיים לארץ לכמה ימים.

תן קצת יותר פרטים.

פורסם

בדוק אם קיימת אופציה דרך הכללית/מכבי.

חבר היה מבוטח בשירביט, לטענתו תנאים היו טובים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

דיוויד שילד לדעתי סתם יקר בתנאי שמצבך הבריאותי תקין.

במקרה הזה ביטוח רגיל יספיק לך (אלא אם כן אתה מתכנן ספורט אתגרי או ספרט חורף בשהות שלך סקי וכדו')

יש לך אפשרות לביטוח דרך קופות חולים באזור 1.5 דולר ליום (הביטוח הוא של חברת ביטוח שעובדת איתם)

פספורט כארד - לא מכיר אישית אבל שמעתי דברים טובים (כרטיס נטען שנותנים לך שהם מעבירים לו כסף במקרה של טיפול רפואי)

תבדוק גם בסוכנות ביטוח נחלים, גם בהם נתקלתי בעבר שהם מבצעים ביטוח נסיעות לחו"ל שמותאם לסטודנטים. גם אותם אני לא מכיר אישית.

פורסם

לפחות באיזור שלי דייוויד שילדס ידוע כביטוח גרוע! (ארה״ב) וגם לא מכסה חבות מקומית כביטוח רפֿואי (נחשב לפחות ממה שהחוק מחייב שיהיה לך).

אני לא מכיר אדם אחד שמרוצה מהם אחרי שניסה להשתמש בהם פעם אחת.

פאספורט קארד הוא מבית דיוויד שילדס - וגם לא מתאים לשהות ארוכה אלא למקרי חירום.

תבדוק מול המוסד לימודים הסדרי ביטוח מקומיים.

כשאתה שומע המלצות - תתחיל מ״האם השתמשת בהם - ביום יום״ לא רק במקרה חירום.

ומהר מאוד תגלה שהרוב זבל.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ואיך זה עובד אם למשל יש לי דרכון אירופאי של אותה מדינה ואני גר בה לסירוגין מגיע לי

שירות בריאות באותה מדינה?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
לפחות באיזור שלי דייוויד שילדס ידוע כביטוח גרוע! (ארה״ב) וגם לא מכסה חבות מקומית כביטוח רפֿואי (נחשב לפחות ממה שהחוק מחייב שיהיה לך).

אני לא מכיר אדם אחד שמרוצה מהם אחרי שניסה להשתמש בהם פעם אחת.

פאספורט קארד הוא מבית דיוויד שילדס - וגם לא מתאים לשהות ארוכה אלא למקרי חירום.

תבדוק מול המוסד לימודים הסדרי ביטוח מקומיים.

כשאתה שומע המלצות - תתחיל מ״האם השתמשת בהם - ביום יום״ לא רק במקרה חירום.

ומהר מאוד תגלה שהרוב זבל.

לא הבנתי את תגובתך, סליחה.

אתה מכיר מישהו שניסה להשתמש בשירותי דייויד שילד/פספורט קארד?

מה היה המקרה? לא העבירו לו כסף? לא שילמו לו את החשבון?

שום ביטוח נסיעות לחו"ל לא מכסה שגרה - חיסונים, סתם בדיקות כלליות, וכד'.

הביטוח מכסה מקרה חירום בלבד(לשם הבהרה גם כאב בטן זה מקרה חרום).

לגבי ביטוח מקומי זה לא תמיד עדיף כי הוא לא מכסה הטסה לארץ במידת הצורך (ויכול להיות עוד דברים אך אינני יודע את הפוליסה המקומית)

כניראה שבארה"ב ביטוח מקומי עדיף למי שעושה רילוקיישן, אבל במדינות מזרח אירופה אני לא בטוח שזה עדיף.

פורסם

בארה"ב חוקי המשחק שונים והמחירים הזויים.

מהנסיון הרב שלי עם דיוויד שילד, הם מאוד יקרים ומאוד בסדר כשצריך אותם.

סטודנט בריא ברומניה לא צריך דיוויד שילד.

ביטוח נסיעות מכסה כל ביקור רופא בהשתתפות עצמית, גם כאב בטן.

לדעתי במקרה שלך ביטוח נסיעות טוב יעשה את העבודה, בהנחה שאתה מגיע לארץ פעם בשנה כדי לחדש אותו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

נמצא ברילוקיישן בסין עם המשפחה (אישה + שני ילדים קטנים) ומבוטחים דרך דיוויד שילד.

עלות הביטוח היא בסביבות 1400$ לחודש לכל המשפחה (על חשבון המעסיק).

עד עכשיו יצא להפעיל את הביטוח פעם אחת בחופשת מולדת והשירות היה מצוין. הטעינו כסף בכרטיס האשראי שלהם בלי בעיות.

אחד היתרונות שלהם הוא שהביטוח תופס בכל העולם, כולל בישראל. לא צריכים ביטוח נוסף לחופשה (מולדת או אחרת).

פורסם (נערך)
לא הבנתי את תגובתך, סליחה.

אתה מכיר מישהו שניסה להשתמש בשירותי דייויד שילד/פספורט קארד?

מה היה המקרה? לא העבירו לו כסף? לא שילמו לו את החשבון?

שום ביטוח נסיעות לחו"ל לא מכסה שגרה - חיסונים, סתם בדיקות כלליות, וכד'.

הביטוח מכסה מקרה חירום בלבד(לשם הבהרה גם כאב בטן זה מקרה חרום).

לגבי ביטוח מקומי זה לא תמיד עדיף כי הוא לא מכסה הטסה לארץ במידת הצורך (ויכול להיות עוד דברים אך אינני יודע את הפוליסה המקומית)

כניראה שבארה"ב ביטוח מקומי עדיף למי שעושה רילוקיישן, אבל במדינות מזרח אירופה אני לא בטוח שזה עדיף.

מכיר, יותר ממקרה אחד.

בכל המקרים - דבר ראשון ניסו למרוח - במיוחד אם זה לא מקרי חירום (כולל אותי אישית - הייתי צריך רופא לילד בן חודשיים וחצי - הוציאו לי את הנשמה ומכיוון שקבוע - מרחוק - שזה לא חירום - אז גם לא החזירו כסף).

עכשיו במסגרת דייויד שילדס - גם מרחו זמן עד שהחזירו.

עם פאספורטקארד - אכן הוטען הכרטיס וחויב במקום במקרי חירום - אבל היו ויכוחים על גובה ההשתתפות בשלב יותר מאוחר.

אם תכנס לעוברים לארה״ב בתפוז , ישראלים בניו יורק או ישראלים עיליים ומתנשאים ברילוקיישן בפייסבוק בשני המקרים האחרונים - תקבל על זה הסכמה מקיר לקיר ועוד סיפורי זוועה כאלו ואחרים.

אז לסיכום:

דייויד שילדס - דרעק יקר שבמדינות יקרות לא נותן כיסוי עמוק מספיק ולפעמים (לרוב) יש בעיות לממש. זה ביטוח שבהרבה פעמים מוצג כביטוח גם לצרכי מגורים / רילוקיישן. (ולכן אני מתייחס אליו ככזה - וההעלות שלו בהתאם ולא כביטוח נסיעות של טיפול ראשוני והטסה לארץ)

פספורט קארד (מבית דייוויד שילדס) מיועד כביטוח נסיעות (ולא מגורים) - משלמים יותר בקלות אבל לפעמים מתווכחים בחזור ומיועד כביטוח נסיעות ולא מגורים בחו״ל.

מפה תיקח את זה איך שאתה רוצה.

אני לא הייתי מוכן לגור בחו״ל עם ביטוח כזה.

(למזלי - באותו מקרה - הביטוח האמריקאי המקומי Kicked in כשבועיים שלושה אח״כ וגיבה אותנו).

רנו 5 - כל מדינה היא קצת שונה. לכן מאוד מומלץ לבדוק דרך מוסד הלימודים - שגם בהרבה מקרים יש לו הסדרים לנושא הזה בדיוק.

בכ״א - זה לא שהבחור טס לחודש וחוזר - הוא צריך ביטוח עם טיפול מקומי כראוי - ולהמשיך עם קופת חולים בארץ כמה שאפשר במצבו (לדעתי).

לגבי ארה״ב - אני אוסיף שבארה״ב מי שמוגדר כResident ומגיש דו״ח מס - מחויב באחזקת ביטוח רפואי שעומד במס׳ תקנים - ואם לא מחוייב במס שיכול להגיע ל2000 דולר.

דיוויד שילדס - לא עומד בתקנות האלו. (כלומר לא משתווה בחלק מהסעיפים לאובמה קר הכי פשוט...)

עריכה אחרונה על ידי Liviur

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
רומניה.

לימודים.

גיל 25.

חוזרים לארץ בחופשות סמסטר

צריך לדעת איפה ללמוד. באנגליה למשל ביטוח בריאות מגיע בחינם עם ויזת סטודנט, כמו גם פטור מלא מארנונה והטבות נוספות.

מצד שני, עם שכ"ל של 45k בשנה רמת השירות בהתאם. אפילו הבינתחומי יותר זול.

• תוכן חדש...