Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפה הסתובבה חודשים ארוכים איזו פורשה לבנה (לא זוכר מאיזה דגם) עם מספר רישוי גרמני.

לפני מספר שנים נסעתי ברחוב הגפן מאחורי רכב עם לוחית רישוי מאבו דאבי.

בחניון של מכרה המלח ב-Duerrnberg (מדרום לזלצבורג) פגשתי חבורה גדולה של אופנועים נושאי לוחיות רישוי ישראליות.

ובהולנד, ב-1980, פגשתי פורד פיאסטה עם מספר רישוי ישראלי ,פחות או יותר עוקב למספר הרישוי של הפיאסטה של אבא שלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מותר לרכבים עם לוחית רישוי של דובאי להיכנס לישראל למרות שאין הסכמי שלום?

אף פעם לא הייתה מלחמה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

במסגרת הסכם השלום עם ירדן ישנם שני מעברי גבול הפתוחים למעבר ישראלים בשניהם ניתן לעבור עם רכב לשני הכיוונים

לצערי השימוש במעברים אלו לא נפוץ מספק-לטעמי, אזרחי ירדן יכולים לעבור עם רכבם לישראל, הנוהל זהה לכניסת תייר עם רכבו לישראל, תופעה נדירה במחוזותנו בגלל מיעט המעברים הקרקעיים ועלויות השינוע הימיות הגבוהות...

לעניננו ירדנים נכנסים לישראל נשארים עם המספר הירדני ואלו אנו כשנוסעים לירדן נהנים מהחלפת לוחית הרישוי ללוחית ירדנית.

אני אנצל את הקישור ואספר שאני נסעתי כבר מספר פעמים לירדן בפעם הראשונה עם גיפון של קאיה שנת 2002 (קצר פתוח וידני) לטיול מקסים במידבר החוויה של נהיגה בארץ זרה ברכב שלך מדהימה ולא דומה לחווית טיול אחרת , הקלות בה עברתי גרמה וגורמת לי לחזור שוב ושוב לגיחות כאלה, פשוט להתעורר בחמישי ולהחליט שהסופ"ש הזה נוסע לירדן, לאחרונה אני עושה את זה עם המגאן שלי - המקורית שנת 1998, בסה"כ 1000 ק"מ בסופ"ש ארוך כיף אמתי - מלונות מסעדות כבישים וחזרה לביית.

הנהיגה עם מספר מקומי הופכת אותך לשקוף-לא תייר, המקומיים מופתעים לשמוע שאתה לא ירדני, ומקבלים אותך באהבה כששומעים שאתה מישראל!!!!

אשמח לספר חוויות אם יש עניין

מגאן-קבריולט

פורסם
תופעה נדירה במחוזותנו בגלל מיעט המעברים הקרקעיים ועלויות השינוע הימיות הגבוהות...

היי, אם הייתי יכול לנסוע לאירופה עם רכב, הייתי נוסע.

דרך סוריה/לבנון/טורקיה אי אפשר מסיבות ברורות, ועלות הובלה ימית יקרה ומסורבלת, עד כדי שכבר עדיף לשכור שם (אני בטוח שאחת מ30 מיליון קורולות שיוצרו, הגיעה לאותה חברת השכרה ותספק לי חוויית נהיגה דומה לזו של קורולה שלי).

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

על המגאן או על ירדן?

או גם וגם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מגאן,השאלה אם אתה דובר ערבית,או מתנהל איתם באנגלית.

ברמלה,זה ענין שבשיגרה לראות רכבים עם לוחיות ירדניות,במיוחד כשיש חג למוסלמים,כמו כן חברים מוסלמים נוסעים לירדן לפעמים לחד יומי,דרך גשר חוסיין.

Sent from my G7-L01 using Tapatalk

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

מגאן קבריו, יש עניין.

אשמח אם תתיחס לדברים הבאים:

האם הרכב חייב להיות רשום על שמך? ביטוח - האם צריך ביטוח מיוחד?

האם יש מס מעבר? האם צריך משהו חוץ מדרכון?

מצב כבישים.

האם יש כבישים טובים? לאו דווקא בקטע של נהיגה ספורטיבית. אלא יותר טבע ונוף.

לינה, שפה (האם יודעים אנגלית?) אוכל, עלויות.

תודה רבה.

פורסם

הרכב צריך להיות על שימך או שאתה מגיע עם הצהרת נוטריון שבעל הרכב (לדוגמה - חברה) מאשר לך לצאת.

בכניסה אתה משלם ביטוח ירדני. פעם ניתן היה לעשות גם בארץ ביטוח רכב לרכב בירדן , אבל זה הפסיק.

צריך דרכון. צריך רשיון רכב מתורגם (אפשר בכל סניף של ממסי או במעבר הגבול)

יש אגרות = לא זולות.

יש מלונות מכוכב אחד ועד אינסוף (מאהלים בדואים מסודרים)

באתרי התיירות (עקבה, פטרה, ואדי מוסה, ג'רש) תסתדר עם אנגלית.

כאן יש פרטים על מעבר הגבול http://gosinai.co.il/Index.asp?CategoryID=89&ArticleID=45

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם
יש אגרות = לא זולות.

נשמע לא כזה נורא:

- ויזה רב פעמית ( מולטי ויזה ), ניתן לרכוש בשגרירות ירדן לתקופה של שלושה עד שישה חודשים ללא הגבלה במספר הכניסות לירדן, עלות 20 דינר.- לפרטים נוספים בנוגע לויזה לירדן ניתן לפנות לשגרירות ירדן בישראל טל' 03.7517722

* חל איסור להכניס לירדן : מזון ומים, נשק ו/או תחמושת.

לקראת יציאתך לירדן עליך להצטייד במסמכים הבאים:

דרכון: בתוקף לשלושה חודשים לפחות.

אגרת מעבר:במסוף זה יעלה לך 94 ₪

ניתן לשלם מראש את אגרת המעבר בסניפי הדואר המרכזיים בערים הגדולות .

אגרת מעבר בצד הירדני: התשלום יעשה ביציאה מהמסוף הירדני – 5 דינר.

תרגום רשיון הרכב לאנגלית- ניתן לבצע את הפעולה במשרדי מ.מ.ס.י או במסוף.

מחיר 13 ש"ח

רשיון נהיגה בינלאומי לנהג- המחיר 30- ש"ח. ניתן לרכוש בסניפי בנק הדואר

הוצאות הכרוכות בכניסת רכב פרטי ישראלי לירדן

* מיסים ובולים בירדן - 7 דינר.

* החלפת לוחית רישוי בירדן - 25 דינר.

* ביטוח רכב צד ג' בירדן - 20-30 דינר (לפי נפח המנוע).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש אולי ישראלים שנכנסים לשם לדובאי עם דרכון זר,אבל לא מאמין שכבר נותנים להיכנס עם דרכון ישראלי.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

יש כנראה לא מעט ישראלים שטסים למזרח דרך עמאן ו-DXB, אבל אני מסופק אם הם יוצאים מתחום השדה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...