Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי אלמרה 2002, אני מאד מרוצה ממנה, ורק החסרון הוא שהנסיעה לא נוחה בכביש משובש, ופסי האטה, השאלה אם זה בגלל שהבולמים גמורים, או שכך הרכב בנוי, והאם ניתן לשדרג לבולמים אחרים יותר נוחים, וא"כ אשמח לקבל המלצה לבולמים טובים ולא יקרים מידי.

(השאלה רלוונטית לא רק לגבי הרכב הזה, כי אני רוצה לשדרג לאלמרה 2006)

תודה.

פורסם

אני עם עם האלמרות כבר קרוב לעשור . זהו החיסרון הכי גדול של הרכב ,הוא מתרסק על במפרים ושיבושים בכביש. אין מה לעשות עם זה ,רק לעקוף לאט ובזהירות.

פורסם

למה הדיון הזה חוזר כל פעם מחגש

מעל 100 אלף תתחיל לבדוק

גג 120-130 תחליף הכל

לא תחליף תעשה נזק לשאר המכולולים של הפרונט ובעיקר לקפיצים

פורסם

סליחה על הבורות, מה ההבדל בין בולמים לקפיצים? ועל מה אחראי כל דבר?

והאם לא שייך לשדרג את הבולמים יותר מהבולמים המקוריים?

פורסם
סליחה על הבורות, מה ההבדל בין בולמים לקפיצים? ועל מה אחראי כל דבר?

והאם לא שייך לשדרג את הבולמים יותר מהבולמים המקוריים?

בקטנה: קפיצים זה מה שמרכך את המהמורה מהכביש ובולם זה מה שמחזיר את הרכב למצב שלפני המהמורה

בבינוני: שניהם עוזרים אחד לשני ושומרים על יציבות בפניות ונעזרים בחיבורים בין שניהם בציר האחורי והקדמי

בגדול: תכתוב בYOUTUBE את המושג WORN OUT STRUT ותבין מה ההבדל (בעיקר במקרה חירום)

אתה מחליף כל 130 אלף באופן יזום שאתה ממהר לתת עצות שעולות אלפי שקלים?

אני בדיוק ב130 ולא רק שאני מחליף את הבולם אלא גם את כל המכלולים (תושבת, מייסב, גומיות לקפיץ, BUMP STOP וכו)

בולמים בחו"ל מחליפים כל 80-100 אלף

בארץ כולם חכמים ומתחזקים רכבים בתחזוקת שבר

פורסם
אתה מחליף כל 130 אלף באופן יזום שאתה ממהר לתת עצות שעולות אלפי שקלים?

זה לא עצה שלו. אלו יצרניות הבולמים שממליצות להחליף כבר בחצי מזה....

בולם לא צריך להחליף רק כשהוא שבור או נוזל, אלא כבר כשהוא לא מתפקד כמו שצריך מבחינת ריסון התנודתיות של המרכב.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
בקטנה: קפיצים זה מה שמרכך את המהמורה מהכביש ובולם זה מה שמחזיר את הרכב למצב שלפני המהמורה

בבינוני: שניהם עוזרים אחד לשני ושומרים על יציבות בפניות ונעזרים בחיבורים בין שניהם בציר האחורי והקדמי

אז אי הנוחות שמרגישים בכביש משובש ובפסי האטה הוא בגלל הקפיצים שלא מרככים טוב את השיבוש?

פורסם

מנצל את הנושא כדי לשאול, באלמרה 2004 שלי החליפו בולמים קדמיים שנזלו וחרקו וגם אחרי ההחלפה יש חריקות בבמפרים.

האם זה קשור למיסבי החלקה?

• תוכן חדש...