Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם אני מבוטח, אך השאלה היא האם האשמה היא שלי, או שהרכב הידרדר בכלל ליקוי טכני, שהוא באחריות היצרן

(או חברת הליסינג)

תודה

פורסם

קאיה פיקנטו 2013 אוטומטי

בלם היד היה מורם אך בחולשה

אני חושב שהשאלה המרכזית מבחינתי היא : האם במצב דרייב כשמנוע כבוי, הפיקנטו אמורה להידרדר או לא

פורסם
יש טעות יצרן ענקית לדעתי גם בקאיות וגם ביונדאים שמאפשרת להוציא מפתח כשהרכב ב D .

מלבד זאת, אשמתך המלאה לצערי.

תודה.

מוזר לי שזה לא קרה מההתחלה, כשהרכב היה "צעיר"

פורסם
ברור שייתדרדר הרכב.

בגלל עובדה זאת יש מצב פרקינג.

לא מסכים לגבי זה.

אני יודע בבירור שיש רכבים שהרכב לא מידרדר כשנמצא בהילוך. אפילו שקאיה היא לא אחת מהם.

פורסם

ברכבים ידניים אם ההילוך משולב אז הרכב לא יזוז, באוטומט הדברים מתנהלים קצת אחרת, ולכן יש את מצב פארקינג שהוא "נועל" את הגלגלים, D עם מנוע כבוי לא נותן שום נעילה כלשהי בשום רכב למיטב ידעתי.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
לא מסכים לגבי זה.

אני יודע בבירור שיש רכבים שהרכב לא מידרדר כשנמצא בהילוך. אפילו שקאיה היא לא אחת מהם.

נכון, רכבים ידניים בלבד ורובוטיים.

בתיבות הילוכים פלנטריות, ברגע שמנוע כבוי אין לחץ הידראולי בגיר ואז הממסרה פשוט בניוטרל, גם אם הידית הילוכים ב D או R או כל מצב אחר מלבד P.

פורסם

בגיר ידני רצוי לחנות כשהרכב משולב בהילוך ראשון במישור או בעליה ובהילוך אחורי בירידה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...