Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוחה עם ארנה, לא זוכר את הדגם, אבל מהיקרים יותר. כבר קרוב לשנתיים, מרוצה מאוד.

באטמים אני לא משתמש.

אני רוכש את כל מה שקשור לשחייה במגה ספורט עודפים. הבעלים הוא היבואן של ארנה לארץ והמחירים טובים מאוד. בגד ים "תחתון" בסביבות ה 40-60 ש"ח.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

גם אני עם ארנה מהיקרים יותר, עם עדשות קטנות כאלה, כמעט בגודל עין.. מגיע בקייס די יוקרתי כזה שמזכיר קייס של מקפי שמש.

לפני כן היה לי דגם פשוט יותר של ארנה שהיה הרבה פחות מוצלח מבחינת נוחות ואטימה.

גם אני רכשתי במגה ספורט עוד בימים שהיו לי נקודות קבע, רכשתי מלאי לשנים קדימה :lol:

מעולם לא הבנתי את הצורך באטמי אזניים ולא השתמשתי בהם..

יום טוב גם לך

פורסם

יש לי של ספידו, גם מהדגמים הקטנים. ממליץ בחום לקנות במגה עודפים קניתי שם לפני שלושה שבועות חולצה ומכנס של ארנה ב100 ש"ח

פורסם

היו לי ZOGG Predator, עם עדשות כהות. הזמנתי אותן בזמנו מאתר Wiggle.

פייר, אחלה משקפי שחייה. לא נכנס כלום, היו נוחות, והעדשות מאוד נוחות לשחייה באור יום. החזיקו שנתיים עד שהגשר של האף נקרע.

אממה, אני בד"כ שוחה בלילה, וקונה מהחנות הקרובה לבית את הכי זולים. כשהעדשה מאבד שקיפות או האטימה נפגמת, אני מחליף. לא כזה משנה לי איך נראית הקרקעית בבריכה, אז לא משנה לי אם יש או אין אדים וכו' אם הייתי שוחה בים (פעם אני אעשה את זה), סיפור אחר.

אטמי אוזניים אני לא משתמש.

מה שכן אני ממש ממליץ זה על הקורס של TI... או איזו הדרכה מסודרת אחרת.

אני רואה כל כך הרבה אנשים שוחים רע, שזה פשוט רחמים כמה מאמץ הם עושים ולא ממש מתקדמים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש לי של ספידו, גם מהדגמים הקטנים. ממליץ בחום לקנות במגה עודפים קניתי שם לפני שלושה שבועות חולצה ומכנס של ארנה ב100 ש"ח

פורסם

המחירים הללו הגיוניים?

http://www.ebay.ie/sch/i.html?_odkw=zoggs+goggles+%D7%A9%D7%92%D7%95%D7%9A%D7%90&_sop=15&LH_ItemCondition=3&_osacat=74050&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR1.TRC0.A0.H0.Xzoggs+goggles+adult.TRS0&_nkw=zoggs+goggles+adult&_sacat=74050

אני מבין שיש כמה דגמים, אשמח לשמוע מי הדגם המועדף.

לגבי המחירים, ובכן זה לא שיש לי בעיה לשלם מעל 100 ש"ח למשקפיים טובים, פשוט חבל אם ניתן להשיג אותם ברבע מהמחיר הזה.

• תוכן חדש...