Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 50k + שאלה על ביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי 2 שאלות בבקשה.

הראשונה- יעוץ לפני רכישת רכב חדש.

התקציב- עד 50,000 ש"ח. גיר אוטומטי. מודלים 2011-2013. אני לא נוסע כ"כ הרבה. חשוב לי שיהיה חסכוני ובטיחותי (כמו כולם נראה לי) אבל בעיקר חסכוני.

המועמדות שעלו לגמר-

- יונדאי i20 (מובילה כרגע).

- מאזדה 2

- קיה פיקנטו

- טויוטה אוריס

- דהייטסו סיריון

מעבר לזה אני פתוח להצעות.

מאוד רציתי את המאזדה אבל שמעתי עליה דברים רעים אז נראה לי שארד ממנה.

על היונדאי שמעתי דברים טובים, אבל היום מישהו שיש לו את הרכב אמר לי שהיא קצת "כבדה" ולא כ"כ חסכונית.

פיקנטו וסיריון נראות לי קצת צפופות. זה הזמן לרשום שיש לי כיום סיריון 2002 ואני מחפש קצת יותר מרחב.

שאלה 2-

על הסיריון שיש לי היום יש לי בשנתיים וחצי האחרונות ביטוח צד ג' בלבד ולפני זה לא היה לי ביטוח רכב.

דרך סוכנת הביטוח שלי שעובדת עם שירביט / הפניקס - המחירים של ביטוח מקיף מאוד גבוהים, וירדו רק כאשר יהיה לי עבר ביטוחי של 4 שנים צד ג' לפחות (בדקתי על יונדאי i20 שנת 2012).

בדקתי ב-9 מיליון ו-AIG והם הציעו לי הצעות הרבה יותר זולות למרות שהדגשתי מה העבר הביטוחי שלי (סדר גודל של חצי מחיר במקיף ממה שקיבלתי אצל הסוכנת שלי).

האם זה הגיוני?

תודה רבה מראש, אני מאוד מעריך כל עזרה.

פורסם

סריון אוטו מאוד מרווח אבל ישן, לא עדכני וגם לא חסכוני. {יש לי 2011}

תבדוק לגבי מיצובישי ספייס סטאר - חסכוני ומאובזר מאוד, נכנס בתקציב גם 2014.

יונדאי ומאזדה מרווחים יחסית לפיקנטו ודומיו אבל ממש לא חסכוניים.

פורסם

תוספת לגבי קיה ריו - הדגם החדש מ 2012 והלאה -

5 כוכבי בטיחות.

טיפולים וחלפים זולים.

לא בטוח לגבי האוטומטית אבל בידנית, שבאה רק עם מנוע 1250 סמ"ק -יש שרשרת טיימינג, לא צריך להחליף רצועה. אף טיפול במורשה יבואן לא עולה מעל 900 ש"ח (הרוב הרבה פחות).

בגז' גדול (ב5 דלתות) - אחד הגדולים בקטגוריה.

הרבה יתרונות.

אבל - צריכת דלק משולבת - 10-11 ק"מ לליטר (לאוטומטית 1400, לפי מכר שיש לו כזאת).

לא מעט בשביל סופר מיני.

פורסם
שלום לכולם,

יש לי 2 שאלות בבקשה.

הראשונה- יעוץ לפני רכישת רכב חדש.

התקציב- עד 50,000 ש"ח. גיר אוטומטי. מודלים 2011-2013. אני לא נוסע כ"כ הרבה. חשוב לי שיהיה חסכוני ובטיחותי (כמו כולם נראה לי) אבל בעיקר חסכוני.

המועמדות שעלו לגמר-

- יונדאי i20 (מובילה כרגע).

- מאזדה 2

- קיה פיקנטו

- טויוטה אוריס

- דהייטסו סיריון

מעבר לזה אני פתוח להצעות.

מאוד רציתי את המאזדה אבל שמעתי עליה דברים רעים אז נראה לי שארד ממנה.

על היונדאי שמעתי דברים טובים, אבל היום מישהו שיש לו את הרכב אמר לי שהיא קצת "כבדה" ולא כ"כ חסכונית.

פיקנטו וסיריון נראות לי קצת צפופות. זה הזמן לרשום שיש לי כיום סיריון 2002 ואני מחפש קצת יותר מרחב.

שאלה 2-

על הסיריון שיש לי היום יש לי בשנתיים וחצי האחרונות ביטוח צד ג' בלבד ולפני זה לא היה לי ביטוח רכב.

דרך סוכנת הביטוח שלי שעובדת עם שירביט / הפניקס - המחירים של ביטוח מקיף מאוד גבוהים, וירדו רק כאשר יהיה לי עבר ביטוחי של 4 שנים צד ג' לפחות (בדקתי על יונדאי i20 שנת 2012).

בדקתי ב-9 מיליון ו-AIG והם הציעו לי הצעות הרבה יותר זולות למרות שהדגשתי מה העבר הביטוחי שלי (סדר גודל של חצי מחיר במקיף ממה שקיבלתי אצל הסוכנת שלי).

האם זה הגיוני?

תודה רבה מראש, אני מאוד מעריך כל עזרה.

50,000 ? יש לי.

חסכוני ובטיחותי ? יש לי.

גיר אוטומטי ? תוכל להסתדר עם רובוטית ?

מודלים 2011-2013 ? מה עם 2010 ?

אם כל תשובותיך כן לשאלות שמסומנות באדום, יש לי רכב מושלם עבורך, הונדה ג'אז 2010 קומפורט 1.4, רובוטית, עם 81 אלף ק"מ שזה ממש לא הרבה.

פורסם

מה זו צריכה חסכונית מבחינתך? כל האופציות שציינת לא ממש חסכוניות, לא תעשינה הרבה מעל 1-10, אולי עוד קילומטר או שניים על כל ליטר בנזין בנסיעה משולבת, לא בר השוואה לסופר מיני מודרניות.

פורסם

אוקיי, אז אני פתוח להצעות אחרות של רכבים שנחשבים חסכוניים.

לגבי הג'אז- 2010 קצן ישן לי, מצטער. מעדיף 2012-2013.

בגיר רובוטי אף פעם לא נסעתי.

• תוכן חדש...