Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם,

שמי אסף הראל ואני דוקטורנט במחלקה לפסיכולוגיה באוניברסיטה העברית, בהדרכתו של פרופ' שלמה בנטין. פרופ' בנטין ואני עורכים מחקר שעוסק במומחיות בזיהוי חזותי, ובייחוד באנשים שמומחים בזיהוי של מכוניות. היינו מאוד מעוניינים למצוא אנשים שמצטיינים בזיהוי מהיר של מכוניות נפוצות מהשנים האחרונות. בשלב ראשון נערוך מבחני "סינון" לאתר את המומחים בזיהוי. מבחן הסינון נערך בירושלים והמשתתפים במבחן יקבלו תשלום על השתתפותם, גם אם לא יעברו אותו. לאלו שכן יעברו אותו, נציע להשתתף בסדרת ניסויים במהלך השנה הקרובה, חלקם בירושלים וחלקם בתל אביב כאשר עבור כל ניסוי בנפרד מוצע כמובן תשלום הוגן.

לפרטים נוספים ניתן ליצור איתי קשר ב: 052/3264296 או [email protected] .

תודה מראש,

אסף הראל

פורסם

אם המכוניות מ"השנים האחרונות" כלומר משנות השמונים ומעלה,

הייתי מוכן, אם הייתם עושים את המחקר הנ"ל בחיפה.

בקיצור, אני חושב שאני רק לא מכיר מכוניות ישנות\אספנות ואולי עוד כמה... לא לגלות...

פורסם

היה לי חבר שזיהה מכונית בחושך לפי צורת הפנסים שלה.

חבל שאני כבר לא בקשר איתו.

פיאג'ו טייפון ז"ל

פורסם
היה לי חבר שזיהה מכונית בחושך לפי צורת הפנסים שלה.

חבל שאני כבר לא בקשר איתו.

לי היתה חברה שהיתה מזהה מכוניות לפי דוגמת הריפוד במושב האחורי.

חבל מאוד שאני כבר לא בקשר איתה.

:wink:

פורסם

וואלה, גם סבתא שלי ממש טובה בזה אבל אין לה זמן להגיע. אתם לא חייבים להגיב אם אתם לא יכולים. גם לא אם כן בעצם - פשוט תרימו לו טלפון, או תפתחו ערוץ 10 כל לילה :-P:wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני טוב בזיהוי מכוניות נפוצות משנות ה-90

אבל הבעיה שאני עוד צעיר רק בן 17.5 ועומד לסיים כיתה יב'

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אני טוב בזיהוי מכוניות נפוצות משנות ה-90

אבל הבעיה שאני עוד צעיר רק בן 17.5 ועומד לסיים כיתה יב'

מה הבעיה בזה?

אני רואה רק יתרונות: אין לך עבודה קבועה, יש לך זמן פנוי, והכמה מאות שקלים שתרוויח מהעניין הזה אכן יהיו משמעותיים לך, בניגוד למישהו שעובד במשרה מלאה ומקבל משכורת רצינית ואין לו זמן לדברים כאלו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
לי היתה חברה שהיתה מזהה מכוניות לפי דוגמת הריפוד במושב האחורי.

חבל מאוד שאני כבר לא בקשר איתה.

:wink:

אהבתי...

ולעניין הזיהוי.. אני חושב שאני אנסה.. בכל זאת מי יודע אולי אני אצבור מספיק כסף לאיזה סקסו מתפרקת.... קצת מזומנים לא יכולים להזיק...

• תוכן חדש...