Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התראת כשל בגיר בפיג'ו 308

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מדובר בפיגו 308 שנת 2009 120כס 1600 עם 75000קמ

הבוקר נסעתי לעבודה ולאחר חמש דקות הופיע לי על המסך

GEARBOX FAULTY ובנוסף סמן ה-S והשני.. היבהבו.

עכשיו לא הרגשתי שינוי בנסיעה והנסיע היתה תקינה לחלוטין.

כיביתי את הרכב והתנעתי שוב. עדיין הופיע לי בהתחלת ההתנעה את ההערה GEARBOX FAULTY

אבל לאחר שניה נעלמה והמשכתי בנסיעה רגילה ללא כל בעיה.

כשהגעתי לעבודה כיביתי והנעתי שוה ולא היתה כל תקלה, כמו כן חיברתי סורק למחשב ולא נמצאו קודים.

למי ששואל נורת ה-CHECK ENGINE גם היא אינה דולקת.

אני צריך להיות מודאג??

מישהו חווה את זה פעם?

פורסם

אם וכאשר זה יקרה שוב, תיגש לבדיקה למכון הגירים.

רוב הסיכויים שתצטרך להחליף שסתום לחץ שמן בגיר. פעם היה מדובר בהוצאה של כ 2000 שקלים, כיום מדובר בפחות מאלף בחלק מהמוסכים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אין שינוי בנסיעה, ולא נדלקות נורות בלוח השעונים, אפשר לחכות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מצד שני,

אם חשוב לך לא להיתקע ברגע הלא מתאים עם תקלה בגיר - אפשר לקפוץ למוסך מתמחה אם אפשרות לקרוא תקלות עם סורק תקלות מקורי.

מניסיון עם מוסך גבע בת"א - חלק מהשירות שלהם זה קיאת תקלות והצעת מחיר לתיקון חינם ללא התחייבות.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...