Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום שנה ראשונה עם פג'ו 206+

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנה חיפשתי רכב שייקח אותי ממקום למקום בתקציב של עד 30 אלף.

אחרי שחיפשתי רכב שרציתי וגיליתי שבלתי אפשרי למצוא רכב טוב בתקציב-המאזדה 3 האצ'בק הכי שמורה שמצאתי התגלתה שבורה.

הקליאו עם מנוע חלש יותר ותקציב שלא התאים.

אלטו/107/C1 נפסלו כי זה רכבים על הפנים.

לאחר חיפושים נרכשה הפג'ו.

עלתה לכביש באוקטובר 2012 עם 42000ק"מ על השעון.כמובן שהרכב נלקח לבדיקה וייצא נקי+היסטוריית טיפולים מלאה במוסך מורשה פג'ו.

יתרונות:

+נוחות נסיעה ומושבים

+מרגישה יציבה גם במהירויות 120-130.

+חסכונית(ממוצע של 7 ליטר ל100 ק"מ).

+אחזקה זולה.

+אמינות

+מזגן

+מרימי שמשות ונעילה מרכזית.

+גיר ידני.

חסרונות:

-חוסר אבזור-חלונות רגילים מאחור,מזגן מכאני

-מערכת שמע על הפנים-אני שדרגתי את הרדיו דיסק והרכבתי קומפוננט כי אי אפשר היה לשמוע כלום.זוועה.

-בידוד רעשי רוח וכביש לוקה בחסר.

-תחושה של רכב פשוט(הדלתות והפלסטיקה).

-חסר כוח במהירויות גבוהות(בעיר הרכב עומד בקצב,בכביש מהיר מצריך תכנון).

סיכום עלויות:

*טיפול גדול-שמן,מסנן שמן,מסנן אויר,פלאגים,נוזל בלמים,נוזל קירור,רפידות,מסנן מזגן-500 ש"ח.

*צמיגים קדמיים חדשים של קומהו ואחוריים של מישלין-950 ש"ח.

*טסט- 1073 ש"ח.

*קומפוננט+מערכת-300 ש"ח.

*השחרת חלונות אחוריים+וילון-230 ש"ח.

*ביטוח לכל נהג חדש+צעיר מגיל 17- 4040 ש"ח.

סך הכל 7093 ש"ח לא כולל דלק שהם 590 ש"ח בחודש.

הכנסתי בשנה הראשונה את כל התוספות אבזור שרציתי לעשות+טיפול גדול+צמיגים חדשים והעלויות בשנה הבאה אמורות לרדת לסביבות ה450 ש"ח בחודש.

אשמח לענות על שאלות אם יהיו :)

קצת תמונות של המכוערת:

IMG_20160830_173030.jpgIMG_20160830_173304.jpg

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

יפה מאוד נראה שאתה נהנה מאוד מהרכב ואתה מבסוט מהקניה, מה שחשוב זה שתטפל בה כמו שצריך ותשמור את כל הקבלות שקנית שקשורות לרכב, וזהו יש לך אחלה רכב

לי אישית יש 206 הרגילה (רמת גימור XS) והיא מהנה מאוד, אני חצי שנה איתה ולא היה איתה שום בעיות

PEUGEOT 206XS

פורסם

המחיר לטיפול נשמע די זול,עשית לבד?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
המחיר לטיפול נשמע די זול,עשית לבד?

במורשה המחירים מטורפים...טיפול קטן קיבלתי הצעה של 900 שקל.

עשיתי לבד.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אצלי 2011 7 חודשים.קניתי ללא בדיקה מפנסיונרית עם 32000 קמ.בהמלצת המוסך עשיתי גם טיימינג עקב יום הולדת 5 למרות המלצת היצרן הארוכה יותר.עשיתי טיפול מלא וכמובן רביעיית מישלין חדשה.אחיזת כביש מעולה בכל מהירות.קנייה מעולה.

• תוכן חדש...