Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קושי בתמרוני חנייה ורברסים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני נוהג כ-8 שנים, מחזיק אוטו קטן (פג'ו 107) ולמרות הכל מסתבך עם חניות/רברסים ותמרונים שונים.

יש דרך להשתפר או לקבל אימון מקצועי כלשהו?

(אין לי חיישני רברס מותקנים באוטו)

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

אפשר להתאמן עם מורה נהיגה. יש גם מאמני נהיגה מתקדמת שעוזרים ללקוחות להשתפר גם בחניות ונסיעה לאחור.

מה שאתה צריך לעבוד עליו זה קודם כל, איך להשיג שדה ראיה מקסימלי לתמרון. זה כולל לכוון מחדש את המראות ספציפית בשביל התמרון, להסתכל לאחור או אפילו לצאת מהרכב.

אחר כך אתה צריך להבין בדיוק איך אתה מבצע את התמרון שאתה רוצה, לדמיין אותו מנקודת מבט "עלית" ולבצע לאט ובעדינות. עם הזמן תלמד גם לאמוד יותר טוב את מימדי רכבך בזמן התמרון.

אפשר גם "לתרגל" באופן עצמאי בין פחונים, קרטונים וכדומה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

בזמנו, כשעוד היו מסובבים את הראש אחורה (לנסיעה ברברס) - המורה שלי לנהיגה (לפחות, אולי גם היום, אינני יודע) - היו אצלו ברכב, נעוצות סיכות צבעוניות באטם שמשה אחורית (בצד הפנימי כמובן).

זה זכור לי כרעיון דיי טוב (לחניות - עריכה).

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם

תתקין חיישנים

תכוון מראות

תתאמן במרכזי קניות וחניונים על חנייה בניצב ובמקביל.

אין מצב שתוך זמן קצר אתה לא משתפר.

פורסם

קח 2 כסאות פלסטיק פשוטים, לך למגרש ריק בשעות הערב, תנסה לחנות בין הכסאות ותצמצם כל פעם את המרחק ביניהם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...