Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת דעתך האישית. וכן הוספתי 4000 שקל על החבילה הכתומה כי אני חושב שהלאון קופרה ללא חבילת הצבע נראית כמו לאון רגילה.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תתחדש, אני לא אוהב כתום... אבל הנגיעות באלה בשלך פשוט מוסיפות לו המון! נראה מגניב ביותר!

נ.ב מבחינת נוחות נסיעה ההבדל מורגש?

רכב מאוד נוח במצב קומפורט המתלים מגהצים מהמורות ללא בעיה אל תשכח שזה צמיגים בחתך 35 גאנט 19 ועם זה נוחות הנסיעה מצויינת לסיגמנט הזה.

פורסם
זאת דעתך האישית. וכן הוספתי 4000 שקל על החבילה הכתומה כי אני חושב שהלאון קופרה ללא חבילת הצבע נראית כמו לאון רגילה.

לדעתי זה כל היופי - להיות עם 290 כ"ס ולהיראות כמו עוד לאון 1.2 ליסינג.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דווקא אני חושב שעם כזה רכב צריך להיראות מיוחד,מראה מיוחד לרכב מיוחד.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תתחדש ותהנה!

הבעיה היחידה בצבע הזה שהוא יושב רע על הג'אנטים, במראות ועוד נגיעות קטנות פה ושם זה דווקא יפה מאוד. ראיתי כזאת בדיוק גם במציאות וזה לא משתפר.

פורסם
יש הנחה של 14 אלף שקל על לאון קופרה.

חבילת הצבע עולה בערך 4000 שקל.

הרישוי פה מאוד יקר כ 3200 שקל.

התקנות 2 איתוראנים זה עוד 4500 שקל

יצא הכל על הכביש 216 אלף שקל.

למה צריך 2 איתוראנים?

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

פורסם
חובה לתדלק 98 כמו שכתוב במפרט באתר סיאט ישראל או שאפשר גם 95?

המלצת היצרן היא 98 למרות שאתה יכול לתדלק גם 95 אבל הביצועים יהיו בהתאם.

פורסם
על טעם וריח קשה להתווכח...

לדעתי במציאות היא בטח הרבה יותר יפה מבתמונות .

יש תמונות פנים?

אני יצלם ויעלה יותר מאוחר.

פורסם

תתחדש.

אני באופן אישי אוהב את הכתום.

סע בדרכים טובות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...