Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצרף תמונה, יש לי על מכסה המנוע סימן לבן ושנוגעים בו זה מחוספס כזה.. קוייק דיטיילר/שטיפה לא הצליח להוריד את זה.

מה אפשר לנסות כדי להוריד את זה? פוליש?

20160824_135238.jpg

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

אם יש לך פלסטלינה תעשה מעבר עדין,תיראה אם יש שיפור, בכל אופן יתכן שהיה על המקום לשלשת או שיש צ'יפ בצבע?

ולא חסר רכבים חדשים עם פגם ייצור בצבע(מבאס אבל יש חוסר מזל כזה גם)

פורסם
נניח שזה קילוף לכה, עכשיו זה יתפשט על כל המכסה מנוע?

באם לא יטופל כראוי, אז כן.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

זה אכן נראה כמו קילוף, אך יצא לי לראות מקרים ש״קילוף״ היה בעצם סוג של שרף או דבק שהשוליים שלי יצרוו אשליה של לכה אכולה.

אתה מוזמן בשמחה לקפוץ אליי כדי שאבדוק על אמת.

"יאללה בירי".

פורסם

אני מקווה מאוד שזה שרף או דבק או משו בסגנון כי יש לי מספר נקודות כאלו על מכסה המנוע..

לפני שעשיתי טיפול פוליש לרכב היה לי גם מספר נקודות כאלו אבל לאחר הפוליש הם ירדו אז אולי זה באמת לא קילוף לכה (לפחות אני מקווה).

פורסם

^^במצב הגרוע לנסות לפנות ליבואן,אם אני זוכר נכון הרכב בקושי שנה על הכביש אז קילופי לכה לא אמור להיות

נקווה שזה באמת שרף או איזה משהו שטותי

פורסם

עדכון: ירדתי למטה עם פוליש meguiars ultimate compund וזה 70 אחוז ירד.. הפח מרגיש חלק, אני משער שיהיה לי יותר זמן אפשר להוריד את זה לגמרי, בכל זאת עבדתי בשמש ישירה וגם היה לי רק 5 דק..

זה לא קילוף לכה אני מנחש.

פורסם

הבהלת אותי לרגע.

:)

באם היה קילוף לכה אז בזמן הפוליש החור היה נשאר גדול יותר, כנראה לכלוך מעץ כמו שאמרו או משהו דביק שעף מרכב

Opel Adam S 2017

פורסם

בכיף, שמחתי להכיר.

רק רוצה לעדכן לטובת החברים, זה לא היה קילוף בלכה, התמונה הפכה את העניין להרבה יותר קריטי מהמצב הקיים.

קצת היה קשה לקבוע אם אלה היו טיפות מים סוררות (מסתבר שהיו כמה כתמים כאלו), או חומציות, מה שכן - מעביר קליל עם panel wipe ולאחריו נקיון סופר קליל עם srp, העלימו כמעט לחלוטין את המפגע.

לא רציתי לתקוף את המפגע עם חומרים אגרסיביים יותר (spotless למשל, למקרה וזה היה מים), הוא עתיד לבצע פוליש לרכב בתקופה הקרובה ובינינו, זה משהו שלקח לנו לא מעט זמן לאתר :)

דיטיילינג הופך לך את העיניים לחדות יותר, בקטע רע.

בלי קשר, רכב מטריף לחלוטין עם צבע שמתוחזק ברמה.

נהנתי מהנסיעה!

"יאללה בירי".

פורסם

אצל חבר היה משהו דומה,

מתברר שהוא חנה מתחת לעץ באותו הלילה,

והחומר התברר כסוג של שרף שהתייבש.

אם אני לא טועה (לא זוכר כלכך) הוא הוריד בעזרה אלכוהול

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Seat Ibiza FR

• תוכן חדש...