Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בחיפוש קוד מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברצוני לחפש מידע על המנוע ברכב המשפחה (BP), אך בחיפוש בפורום המונח לא נקלט מכיוון שהוא נפוץ מדי.

כיצד אני יכול לחפש מידע לגבי הנ"ל?

בנוסף, אתמול בפורום הטכני שאל מישהו לגבי מנוע XU, וTU, והפנתם אותו לחיפוש - גם אני לא יודע איך לחפש מידע בנוגע לכך מכיוון שגם את צירופי האותיות האלו הפורום לא רוצה לחפש.

האם תוכלו לעזור לי לשפר את יכולת החיפוש שלי הלוקה בחסר?

תודה רבה,

יום טוב,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

מנוע החיפוש יכול לחפש ,ממש כמו ידידנו גוגל , יותר ממילה אחת.

ניתן גם לאלצו לחפש או אחת מהמילים ,או את כל המילים.

נסה להקליד , למשל - מנוע . אח"כ הקלד פז'ו. ולבסוף XU.

תמיד תוכל ללכת גם על אופציית החיפוש המתקדם. סביר להניח שמנוע XU לא יופיע בפורום אודיו.

פורום טכני הוא מקום סביר בהרבה.

נסה להשתמש באופציות החיתוך השונות.למשל , תגובות עם אפס או שתי הודעות ,סביר להניח שננעלו ע"י מנהל זועם (ואני לא אנקוב בשמות , בעיקר כי תעודת הזהות שלי לא בסביבה ואני לא מצליח להיזכר איך קוראים לי).

מקווה שהעיקרון ברור.

• תוכן חדש...