Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מנוע 2L או 1.6?

בדרך כלל המומלץ זה 60-63AH עם כושר התנעה של 540+

חברות מומלצות לא חסר, תלוי כמה אתה רוצה להשקיע(יש וארטה,וולטה,שנפ,בוש ועוד כמה חברות בת של וארטה)

אני אתמול החלפתי מצבר(גם מאזדה 3 שנתון 10) של בוש עם שנתיים אחריות מדגם S4 עלה קצת יותר מ600 שקל

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

מנוע 1.6 סליחה לא רשמתי.

מעוניין להשקיע 400-500 ש"ח לאחד טוב שיחזיק כמה שיותר זמן.

עם איזה שם כדאי ללכת לחנות מצברים ולבקש?

האם מסובך להחליף זאת לבד? כי הרכב לא מניע ויש לי אפשרות להביא עם רכב של חבר.

תודה לך.

פורסם

להתקין לבד זה שטויות, רק שיתאים לגודל היעודי ושהקטבים יהיו במיקום נכון(ימין פלוס, אל תתפוס אותי במילה),אם אני לא טועה יש לך גם גם קשת מתכת מעל המצבר(צריך לפרק שני אומים), תיראה את הגובהה המקסימלי שנכנס(בדרך כלל בחנות יכולים לעזור לך להתאים)

וארטה לדעתי יהיה קצת יקר(מעל 500) תבדוק את חברות הבת כמו POWERUP/STARTUP שנפ גם יכול להיות סבבה, רק אל תצפה ליותר מידי אחריות, לגבי כמה זמן המצבר ישרוד איאפשר לענות, זה עיניין של מזל,תנאי אקלים ועד כמה נתצל אותו ללא טעינה וכו'

פורסם

מאיפה אתה?

החלפתי לפני שבועיים מצבר במאזדה 3 2006. מצבר של PowerUp (וארטה) עם 20 חודשי אחריות ב450 ש״ח.

אגב, למה להתקין לבד? מתקינים לך במקום בלי תשלום ובנוסף תבקש שיעשו בדיקת טעינה וכו׳.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תוכן חדש...