Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היברידי מוציא מספרים כמו שכתבת ואף טובים יותר, אז למה "רק דיזל"?

אופציה הדיזל היא אופציה מצוינת, אך גם רכב היברידי הוא אופציה ראויה.

כי בקילוטרז שהוא עושה עדיף דיזל כי במכירה בדיזל לא כל כך מסתכלי על הקילומטרים כי זה דיזל

וזמינות הכוח יותר טובה בטורבו דיזל מאשר בהיברידי

ובנסיעות שלי עשיתי גם עם אוריס היברידי וגם עם ה208 דיזל

וה208 הוציאה תצרוכת דלק טובה יותר(ההיברידי עמד על כ1:17.5)

פורסם

כמו רכבי דיזל, גם רכב היברידי קונה מי שנוסע הרבה (למעט מספר מצומצם מאוד של מחבקי עצים).

לכן גם ברכבים היברידים הק"מ בד"כ גבוה ושמירת הערך לא נופלת מזו של הדיזלים.

מדובר במנוע מבוסס מחזור אטקינסון שנעזר במנוע חשמלי ולכן לא "מתאמץ" כמו מנוע בנזין רגיל.

לחמי פריוס 2008 עם 340K על השעון והמנוע עובד כמו חדש. בפורומים בחול קראתי על פריוסים שמשמשים כמוניות וגמעו מעל 500K. ככלל, טרם שמעתי על פריוס ששפכה מנוע ללא רשלנות פושעת.

לגבי זמינות הכוח, לפריוס לא חסר כלום. אני נוסע על קו אפרת-פתח תקוה ועולה את העליה מבית שמש דרך נס הרים בואך ביתר עלית ואפרת- מחסור בכוח לא מורגש. הרכב עף כמו גדול.

לגבי ההשוואה בסיפא של הדברים שלך: האוריס אוטומטית וה-208 ידנית, האוריס גם סגמנט אחד מעל מבחינת מימדים.

לא מתווכח על צריכת הדלק שלך, אבל אני בנהיגה רגועה ובמהיריות חוקיות+, מוציא מהפריוס 1:28-9.

פורסם

לגבי הכוח של פריוס וחווית הנהיגה ברכב הזה, לא כל אחד מתחבר לזה. ומבחינת כוח, כדי לקבל כוח המנוע עובד בסל"ד גבוה וקבוע במשך כל הזמן שלוחצים או עולים עליה במהירות.

מבחינת התנהגות, תקשורת עם כביש הפריוס לא בדיוק רכב לחובבי הגה.

אני לא התחברתי לחווית הנהיגה הזאת, הבנתי שהפריוס או רכב דומה לא בשבילי כי זה לא ההתנהגות שאני מצפה מהאוטו. זה אוטו שמחנך לנסוע כפי שרצה מי שתכנן את הרכב. יש כאלה שזה מתאים להם ויש כאלה שלא אוהבים.

לבלות הרבה זמן בכביש עם רכב שאתה לא אוהב - זה לא תענוג גדול, מניסיון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לגבי הכוח של פריוס וחווית הנהיגה ברכב הזה, לא כל אחד מתחבר לזה. ומבחינת כוח, כדי לקבל כוח המנוע עובד בסל"ד גבוה וקבוע במשך כל הזמן שלוחצים או עולים עליה במהירות.

מבחינת התנהגות, תקשורת עם כביש הפריוס לא בדיוק רכב לחובבי הגה.

אני לא התחברתי לחווית הנהיגה הזאת, הבנתי שהפריוס או רכב דומה לא בשבילי כי זה לא ההתנהגות שאני מצפה מהאוטו. זה אוטו שמחנך לנסוע כפי שרצה מי שתכנן את הרכב. יש כאלה שזה מתאים להם ויש כאלה שלא אוהבים.

לבלות הרבה זמן בכביש עם רכב שאתה לא אוהב - זה לא תענוג גדול, מניסיון.

מסכים עם כל מילה.

אני מאלה שנהנים מחצי הכוס המלאה, ויש לפריוס לא מעט דברים טובים.

פורסם

tomerc אני שם לב שאתה חובב היברדיות

במצערת מלאה בהיברידי המנוע דווקא כן מתאמץ למרות שהמנוע החשמלי עוזר לו אבל זה לא משנה בכלל..

שמירת ערך מבחינת קילומטרז בהיבירידי לא נראלי שמתייחסים לזה כמו לדיזל, עכשיו מבחינת התצרוכת דלק של 1:29 שאתה עושה בפריוס אתה מודד נכון או מסתכל מה המחשב דרך אומר? אבא שלי נוסע מאוד מאוד רגוע ומוציא גג גג 1:22 באוריס

מבחינת היתרונות של היבירידי אכן יש לו יתרונות כמו שאתה עומד ברמזור אין רעידות כי המנוע נכבה אבל תנסה ללחוץ קצת למשל בעליות של ירושלים ותיק תק נגמר הסוללה והופ יש לך פה מנוע של 99 כוח סוס שמנסה להזיז טון וחצי בעליה ומנסה להטעין את הסוללה בו זמנית... זה הבעיה בהיברידיות ברגע שנגמר הסוללה וגם שלא נדבר שהסולר בכללי זול יותר...

• תוכן חדש...