Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלה לא תנאים ביתיים. אני הבנתי שהבחור מעוניין כאן ועכשיו לבדוק את השלט.

בכול עסק שעוסק בשכפול וקידוד שלטים לבית או לרכב קיים מד-תדר פשוט שבעזרתו ניתן לבדוק באיזה תדר השלט משדר.

איזה כייף לי :)

פורסם
אלה לא תנאים ביתיים...בכול עסק שעוסק בשכפול וקידוד שלטים...

וזה כן תנאים ביתיים? :wink:

חיפוש בגוגל תחת DIY RF Tester מעלה סכמות של כל מיני מעגלים עם נורות לד שנדלקות אם יש סיגנל (אם כי לא יודע אם במקרה הזה הוא מספיק חזק מלכתחילה) או מעגלים שניתן לחבר אותם לרב-מודד רגיש כדי לזהות סיגנל.

בתור המומחה לענייני אלקטרוניקה, אין לך איזה משהו בשלוף? :-)

פורסם

בתנאים הביתיים שיש לי בהחלט אפשר לבדוק את תדר השידור של השלט. יש לי מקלט אשר מכסה את תחום התדרים של 30-890 מגה-הרץ.

השיטה הפשוטה ביותר היא בעזרת מודד בעל רגישות של 50-100 מיקרו-אמפר עם דיודה גרמניום וחתיכת אנטנה מחוט חשמל.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...