Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס 1.6 עם 84000 קמ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש ברשותי כרגע סובארו אימפרזה 2003 ובעזרת השם בחודש הקרוב מצב המשפחתי יגדל ל+2 וחשבתי על רכב שני בבית שיהיה קטן כי אני מחזיק גם מזדה 3 5 דלתות.

אני פוזל לכיוון סופר מיני קטנה שאני אסע לעבודה וחזרה וסופי שבוע נשתמש במזדה.

השאלה איך הגטס 1.6 ?

ראיתי אחת עם 84000 קמ יד שנייה והבנתי שצריך ליישר קו עם האוטו כגון טיימינג ועוד.

מה אתם מציעים?

להישאר עם משפחתית שנייה או למכור ולקנות גטס או משהו אחר?

imprza new age

פורסם

רכב די בסיסי אבל אמין ואפילו לא מאובזר בעולב כמו ה-GLF הבסיסית.

רק תבדוק אם כל המעבר- לפרסם את הסובארו, יורידו אותך במחיר, בדיקה, העברת בעלות, בדיקה לגטס, עוד העברת בעלות ויישור קו בכלל משתלם לך ואם לא תצא בהפסד כספי בסוף, ואם כן יהיה הפסד האם הוא יתקזז בצריכת הדלק או בטיפולים/חלפים זולים יותר (אולי, לא יודע) של הגטס.

גיר ידני הולך?

פורסם

הגטס 1600 יחסית נדירה.

תן עוד פרטים על הרכב (שנה, רמת גימור) כדי לקבל ייעוץ כמו שצריך.

אם היא GLS ויש גם סאן רוף היא מאוד מבוקשת ובקלות נמכרת מעל המחירון.

טיימינג לרכב הנ"ל עולה בערך 1200 ש"ח.

בדוק טוב תושבות מנוע ותושבת גיר.

כמו כן בדוק את מסרק ההגה.

פורסם

גטס 1.6 דגם gls עשתה 84000 קמ

כמו כן אין היסטורייה של הרכב ועוד.

השאלה הגדולה האים שווה למכור אימפרזה לגטס?

לחלופין אין לי בעיה להיות עם גטס.

המחיר של הסובארו 13000 והגטס דורשים 8 אלף

טסט עד נובמבר

imprza new age

פורסם

המחיר של הגטס מחשיד כלפי מטה. יש לי הרגשה שיש שם משהו מעבר לטיימינג שצריך לעשות.

יש קישור?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

המחיר קפץ ל10 אלף מיכוון שהגברת ראתה מחירון והיא פתאום הקפיצה בעוד 2000 שח.

לגבי יישור קו אני עושה אצל אסף מהכנופייה !

הסובארו תימכר ב13 אלף

imprza new age

פורסם

אם יש לך קונה ב-13 ניחא. המכוניות הללו נמכרות בסביבות 10.

ההחלפה הזאת לא תחסוך לך כלום - רק תגרום לך להוציא כסף מיותר. אם הסובארו בסדר - תמשיך איתה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
המחיר קפץ ל10 אלף מיכוון שהגברת ראתה מחירון והיא פתאום הקפיצה בעוד 2000 שח.

לגבי יישור קו אני עושה אצל אסף מהכנופייה !

הסובארו תימכר ב13 אלף

קודם כל אסף מהכנופייה הוא מאסטר גטס!

אדם מקסים ומקצועי ואם אתה רוכש גטס אני ממליץ עליו בחום.

לגטס שלי עשיתי (בתהליכי סיום) יישור קו בעזרתו ואין לי מילים לתאר כמה אני אסיר תודה.

דבר שני - עדיין לא אמרת איזו שנה הגטס, אבל אם מצאת גטס שמורה, 1.6 עם ק"מ כזה נמוך בכזה מחיר - תחטוף (בהנחה שאתה רוצה לבצע את ההחלפה).

פורסם

היה לי רכב דומה 3 שנים,נקנה מהשכרה עם 68,500 ק"מ : לא נוח,שתיין דלק מטורף (לא פחות מהמאזדה 3 ,2000 של אבא שלי ואני לא מגזים,נמדד), טיימינג כל 3 שנים או 60,000 ק"מ, במנוע הזה-אכן עלות טיפה יקרה יותר מדגם רגיל,המנוע רגיש מאוד מאוד להזנחה ואי טיפולים בזמן והחלפת גומיות שסתומים חלילה אם תצטרך יקרה מאוד (אצלי אמרו ב98,000 שהגומיות מתחילות להתפורר וצריך לפרק ראש מנוע כדי להחליפן) .בשילוב הבלגן,שהיה עם הגיר זה הספיק לי ומכרתי כי הבנתי,שאני שכאן צריך לעצור כי אני הולך להפסיד הרבה מאוד כסף.

לסיכום,הייתי נשאר עם הסובארו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

סתם שאלה- פות"ש, קראתי את דברייך-

...

אני פוזל לכיוון סופר מיני קטנה שאני אסע לעבודה וחזרה וסופי שבוע נשתמש במזדה.

...

למיטב הבנתי, אתה מתכוון להחזיק זוג רכבים שאחד פעיל באמצע שבוע והשני בסופו?

ואם כן, אז למה לא למכור את שתיהם ולהחליף ברכב חדיש יותר?

פורסם

איזה שנה הרכב?

יש סאן רוף?

אני מכרתי כזו יד 2, שנת 2006 עם 40 אלף ק"מ בערך ב25 אלף לפני שנה (המחירון היה נמוך משמעותית)

הראתה אמינות מושלמת במשך שנתיים בערך.

כמו כן המוכר היה בקשר איתי כחצי שנה אחרי הקניה וסיפר שהוא מאוד נהנה מהרכב.

אם אני זוכר נכון, צרכה 1-11 בערך אבל ברוב הנסיעות המנוע אפילו לא הספיק להתחמם.

הביקוש היה מטורף, הרכב נמכר ימים בודדים מרגע הפרסום וגם זה בגלל שלא היה לי זמן לפגוש קונים פוטנציאלים ביומיים הראשונים.

אם הרכב הפוטנציאלי עם נתונים דומים, שווה לחטוף אותו ולהשקיע עוד 2000 ש"ח פלוס מינוס ביישור קו.

• תוכן חדש...