Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 Prue White או לאון FR 1.8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתם אומרים ללכץ לחברות כמו avis וshlomo six ולקנות מהם כאילו? לא יהיה כתוב ברישיון יד 00 ליסינג או משהו כזה?? אני יודע שהשתנו הדברים אבל לא קיבלתי הסבר מדוייק לגביי זה..

שווה לשלם 10 אלף פחות ושיהיה מ "ליסינג"?? לא יהיה משמות ברגע שארצה למכור?

Enviado desde mi LG-H815 mediante Tapatalk

פורסם

אני יכול להעיד כבעלים של FR 1.8 (אולי זה הצמיגים הרחבים יותר / מידת ג'אנט 18) ושילוב של מתלים קשים, האוטו עצמו, לא שיא הנוחות.

הוא לא כזה נורא מהבחינה הזאת, אבל בוא נגיד מזדה 3 (סתם בחרתי) יותר נעימה בפן הזה.

אתה צריך להחליט מה חשוב לך יותר, אם כוח זה מה שאתה מחפש אז בתקציב הזה ה FR היא אופציה מעולה (אם כבר אוט' ואם כבר סיאט אז לך על ה 1.8)

ובנימה אחרת, אם נוחות חשובה שלך יש אופציות אחרות שיכולות להיות מעניינות.

פורסם
אני יכול להעיד כבעלים של FR 1.8 (אולי זה הצמיגים הרחבים יותר / מידת ג'אנט 18) ושילוב של מתלים קשים, האוטו עצמו, לא שיא הנוחות.

הוא לא כזה נורא מהבחינה הזאת, אבל בוא נגיד מזדה 3 (סתם בחרתי) יותר נעימה בפן הזה.

אתה צריך להחליט מה חשוב לך יותר, אם כוח זה מה שאתה מחפש אז בתקציב הזה ה FR היא אופציה מעולה (אם כבר אוט' ואם כבר סיאט אז לך על ה 1.8)

ובנימה אחרת, אם נוחות חשובה שלך יש אופציות אחרות שיכולות להיות מעניינות.

כמו מה למשל? (חוץ ממה שכתבו פה?)

Enviado desde mi LG-H815 mediante Tapatalk

• תוכן חדש...