Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלט סיאט איביזה שנת 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

חבר איבד את השלט לרכב שלו, סיאט איביזה שנת 2011, יש לו מפתח רזרבי אך כמובן שהוא צריך שלט חדש.

מה העלות של דבר כזה? חייב בצ'מפיון או יש עוד אפשרויות?

אני מתכוון לשלט שיש בו גם מפתח.

תודה!

פורסם

גם אני הייתי עם אותה בעיה (גם בסיאט איביזה) מפתח עם שלט אחד בלבד...

ממליץ בחום על פאר המנעולנים, שירות מצוין, אפילו שכפל לאישתי מפתח קפיץ בצבע וורוד :-D

בהתחלה רציתי לקנות שלט מקורי נוסף אבל הבנתי שזה קנס... המפתח מפאר עובד כבר שנה בלי שום בעיה

SEAT ATECA Style Plus

פורסם

לכל ממליצי הקומבינה, אתם צריכים להביא לידיעת פות״ש ולכל מי שמתעניין בעתיד.

אם קיבלת שני מפתחות מהיבואן, אחד מהם מוגדר במחשב הרכב ״מאסטר״ והשני ״עותק נוסף״. לכל פעולה שקשורה בעבודה על לוח השעונים, הטכנאי חייב להכניס לסוויץ׳ את שני המפתחות בזה אחר זה ואת המאסטר בכל מקרה. אם הוגדרו במחשב שלושה מפתחות ויותר, צריך הטכנאי את כולם.

אם יעלה הצורך לטפל בלוח השעונים בעתיד, בכל מקרה תשלם על הגדרת המפתחות מחדש!

אם איבדת את המאסטר, המנעולן מסדר לך שני מפתחות המוגדרים ״עותק נוסף״.

אם איבדת את מפתח העותק הנוסף, המנעולן מסדר לך שני מאסטרים.

זאת כי המנעולן בסך הכל מעתיק את תוכן השבב הקיים.

היות וכך, אם אתה מתכוון להחזיק את האוטו שנים רבות ואין לך כוונה למנוע גילוי נאות מהקונה בעתיד, מוצע לגשת למוסך מורשה יבואן ולבצע רכישת גולם מקורי והגדרת המפתחות מול האימובילייזר ומחשבי היצרן כמו שצריך. עלות כוללת למפתח אולר סטנדרטי ברכב עממי של פולקסווגן בין 500-800₪.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
לכל ממליצי הקומבינה, אתם צריכים להביא לידיעת פות״ש ולכל מי שמתעניין בעתיד.

אם קיבלת שני מפתחות מהיבואן, אחד מהם מוגדר במחשב הרכב ״מאסטר״ והשני ״עותק נוסף״. לכל פעולה שקשורה בעבודה על לוח השעונים, הטכנאי חייב להכניס לסוויץ׳ את שני המפתחות בזה אחר זה ואת המאסטר בכל מקרה. אם הוגדרו במחשב שלושה מפתחות ויותר, צריך הטכנאי את כולם.

אם יעלה הצורך לטפל בלוח השעונים בעתיד, בכל מקרה תשלם על הגדרת המפתחות מחדש!

אם איבדת את המאסטר, המנעולן מסדר לך שני מפתחות המוגדרים ״עותק נוסף״.

אם איבדת את מפתח העותק הנוסף, המנעולן מסדר לך שני מאסטרים.

זאת כי המנעולן בסך הכל מעתיק את תוכן השבב הקיים.

היות וכך, אם אתה מתכוון להחזיק את האוטו שנים רבות ואין לך כוונה למנוע גילוי נאות מהקונה בעתיד, מוצע לגשת למוסך מורשה יבואן ולבצע רכישת גולם מקורי והגדרת המפתחות מול האימובילייזר ומחשבי היצרן כמו שצריך. עלות כוללת למפתח אולר סטנדרטי ברכב עממי של פולקסווגן בין 500-800₪.

הזמנתי מפתח נוסף עם הרכב לסיאט איביזה 2015 וכשהגיע ביצעו קידוד מחדש לכל המפתחות, אין משמעות למאסטר, ואם איבדתי את המאסטר לא אוכל לשכפל מפתח נוסף? אני הייתי הולך על מפתח מקורי בחברה, מדובר על 900 ש"ח בערך , נדפקתי מספר פעמים ממפתח תחליפי (בסקודה הקודמת שלי) נתקעתי עם מנורת אימובילייזר עד שהביאו לי מפתח מקורי והרכב התניע.

באורח פלא גם התחליפי חזר לעבוד ואחרי חודש שוב אותו דבר. הזמנתי מקורי בחברה אחרי זה ולא השתמשתי יותר בתחליפי.

כמובן שלשיקולך

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

הזמנתי מפתח נוסף עם הרכב לסיאט איביזה 2015 וכשהגיע ביצעו קידוד מחדש לכל המפתחות, אין משמעות למאסטר, ואם איבדתי את המאסטר לא אוכל לשכפל מפתח נוסף?

מה שביצעו במוסך, זה כך - המערכת זיהתה מאסטר, אחרי זה זיהתה עותק מספר אחד והם הגדירו במחשב הרכב עותק מספר שניים. אכן, ללא המאסטר אי אפשר להגדיר עותקים נוספים.

במקרה של אובדן מאסטר, חייבים בפרוצדורה מיוחדת של פנייה לשרת היצרן לקבלת היתר הגדרת מאסטר חדש ורק אז ניתן להתחיל את תהליך ההגדרות מחדש.

בפולקסווגן כל זה מתבצע און ליין דרך שרתי היבואן והיצרן. אצל אחרים יש שזה מתנהל בשעות העבודה של נציג היצרן בחו"ל עם פאקסים בתהליך ארוך ומסורבל.

כמובן שעל נציג היצרן בארץ, מוסך מורשה ברשת יבואן או היבואן, לזהות את הבעלים של הרכב, שהרי זו כל מטרת האימובילייזר המקורי, אחרת כל אחד היה משכפל לעצמו מפתחות ככל שירצה, שזה בדיוק מה שגנבי רכב עושים...

התהליך הרשמי בשלב מסויים מצליח לעצור את השכפולים באם יש צורך לטפל במחשב הרכב או בלוח המחוונים או באימובילייזר.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
אם קיבלת שני מפתחות מהיבואן, אחד מהם מוגדר במחשב הרכב ״מאסטר״ והשני ״עותק נוסף״.

במידה וארצה לשכפל מפתח ושני המפתחות של הרכב (סקודה) אצלי, איך אני מבדיל בין מפתח ״מאסטר״ למפתח שהוא ״עותק נוסף״?

• תוכן חדש...