Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר שמעתי על מעיין מפתח T שלא מאפשר לך להפעיל יותר מידי כוח וככה אפשר להחליף פלאגים בלי לגרום לנזק.

מה הדרך הכי מומלצת להחלפה?

טיוטה קורולה 2005 אם זה משנה.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני משתמש במה שנקרא "רגש".

סוגרים את כולם עד כמה שניתן בסגירה קלה ואחר כך עובר על כולם שתהיה סגירה אחידה, אבל עם רגש, לא לסגור חזק מידיי ולא חלש מידיי.

כשתפתח אותם תרגיש עד כמה שהם סגורים ולפי זה תבין.

תשים קצת קצת גריז על ההברגה לפני שאתה סוגר אותם.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

ברכב שלך כל מה שאתה צריך בשביל להחליף פלאגים זה מפתח טי 10 ומפתח ראצ'ט לפלאגים רצוי עם ידית ארוכה. ומעט גריז.

אצלי אני מחליף 10 דקות עבודה על השעון כולל ניקוי והברקה של האיזור לפני סגירה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

בדרך כלל שאומרים לבן אדם פעם ראשונה שהוא מחליף פלאגים לסגור עם רגש אני חותם על זה שהסגירה תהיה חלשה מאוד מהחשש לשבור את הפלאג וניתקלתי לא מעט פעמים באנשים שסגרו חלש מידי בגלל שזה היה הפעם הראשונה שלהם ובפתיחה הם אפילו הסתובבו כמעטעם היד בלבד! אז במצב שכזה בטח שלא הייתי מורח גריז שיגביר את הסיכון בשיחרור שלהם. הצילינדר מקבל פיצוץ רציני בפעימת העבודה. אז לפותח השירשור - או שאתה עושה זאת עם מישהו שמבין שתרגיש מה זה רגש אמיתי בסגירת הפלאג וייפקח עליך או שתסגור עם המומנט הנכון!

פורסם

לא תהיה לי בעיה לסגור באותו הממומנט כמו של מי שסגר אותו לפני.

שמעתי שצריך לסגור ביד רק עם המאריך ואז עוד רבע או 2 רבעים או 3 רבעים סיבוב.

פורסם

על אריזות של NGK מפועיות הוראות ברורות:

אם בסיס הפלאג קוני - יש לסגור בכוח היד עד שנעצר ולהוסיף 1/16 סיבוב.

אם בבסיס הפלאג יש דיסקית אטימה, יש לסגור בכוח היד עד שנעצר ולהוסיף 2/3 סיבוב.

"עד שנעצר" - הכוונה עד שכל ההברגה בפנים ובסיס הפלג נגע בתושבת שלו.

פורסם (נערך)

תודה רבה!

זה בדיוק מה שחיפשתי!

על גריז נחושת או גרפית(אגב מה יותר מומלץ למרוח על הרפידות בלמים בנקודת מגע על הקאליפר ועל ההברגה של הפלאג?)

אבל על גריז שמורחים בחיבור על החוט הצתה שמעתי פעם ראשונה בסרטונים של כריספיקס.

מה בדיוק הוא אמור לעשות אני יודע, פשוט התעניינתי אם זה מומלץ

ואיך אני יודע את הגודל של הפלאג(באיזה בוקסה להשתמש), יש לי בוקסה לפלאגים אולי בת 30 שכתוב עליה שהיא מתאימה לכל הפלאגים שיש להם 16/13 HAX.

עריכה אחרונה על ידי ModChiP

פורסם

סגירה עם רגש כמעט תמיד תהיה חלשה מדי בשל הפחד להרוס את ההברגה.

על אריזות של פלאגים תמיד יש הוראות איך לסגור, כמו עד שנעצר ועוד 30 מעלות, אבל זה גם לא מדע מדוייק.

חודש אחרי שהחלפתי פעם ראשונה פלאגים עף לי פלאג בתוך התא מנוע בזמן נסיעה והרכב נכבה מיד.

מאז אני סוגר רק עם ידית מומנט.

לגבי גודל הבוקסה, תקנה פלאגים חדשים לפי מק"ט ותראה. בדרך כלל ברכבים ישנים מאוד 21 ולאחר מכן עברו ל16. היום נכנס הרבה 14.

בכל מקרה רצוי בוקסה 3/8" עמוקה

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
בטיפול שעשיתי ברכב,

המוסכניק משתמש במברגה אימפקט לרוב ההברגה, ובסגירה והסופית באופן ידני.

דווקא בפלגים צריך להשתמש רק בכלים ידניים, בקלות אפשר להרוס שם את ההברגה. בוקסות וראצט' זה מעולה.

פורסם

מברגה אוי ואבוי לו...

עשיתם יום לימודים ארוך מהחלפה של 4 פלאגים בקורולה.

פורסם
בטיפול שעשיתי ברכב,

המוסכניק משתמש במברגה אימפקט לרוב ההברגה, ובסגירה והסופית באופן ידני.

ואיך אתה כחבר פורום לא עצרת אותו מלעשות את השטות הזאת?

פורסם

עוד המלצה שאפשר לתת:

לא להשתמש בידית כוח כמו ידית ראצ'ט או כל ידית ארוכה אחרת.

אפשר לקנות מפתח פלגים יעודי בצורת T:

22222.jpg

להדק בהחלטיות אבל לא להתפרע. עם מפתח כזה כמעט בטוח שלא יגרם נזק, אי אפשר לפתח איתו מומנט גדול מידי. הוא מותאם בדיוק למטרה זו ולא לעבודות אחרות.

• תוכן חדש...