Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשר בן שבועיים לא יכול להיות 'מושלם'. לכל הרוחות, בלוני הליום נשארים צמודים לתקרה יותר זמן.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה הכיף שלו, להידפק ולספר לכולם. סוג של ספורט ישראלי.

לא סתם מאיר אריאל הענק כתב את משפט המחץ - " לפיכך מוסר השכל - מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להגמל מזה"..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם (נערך)
אולי זה מצחיק אותך אבל אני באמת בוכה אני כזה טיפש איך יכלתי לשרוף כזה קשר מושלם

לא הייתה לי שום כוונה לפגוע בך, ואם כן אז אני באמת מתנצל.

אתה לא טיפש ולא כלום, דווקא ממה שקראתי אתה בחור משכיל עם מוטיבציה.

אני פשוט כן חושב, שאתה נותן משקל גדול מדי לבחורה הזו אבל זה בסדר, זה לגיטימי לכאוב ולבכות ואח"כ גם לשחרר הלאה.

אין מה לחשוב עליו או להתעסק בו. היה, נגמר וזהו זה...

אני חוזר ורושם את זה, וזה משהו גם שאני אומר לעצמי:

אני חושב שהפוקוס העיקר צריך להיות במיקוד ובמינוף ופיתוח חייך האישיים (לפי מה שאתה רושם אני מאמין שאתה עושה את זה), ולא בקשר כזה או אחר עם בחורה.

האם האושר והסיפוק שלך תלוי בבחורה כזו או אחרת? אני מקווה מאד שהתשובה היא לא.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

התשובה לצערי הרב היא כן. כבר הפנמתי את זה שהתשובה כן.

החיים שחורים ורעים שאין איתי מישהי, ופתאום כשיש הם כל כך יפים..

מה שכן, לפחות אוכל לומר, שכל בחורה (עד כדי קיצון) מסוגלת לעשות לי את זה.. אבל איפה אני אמצא עכשיו אחת חדשה.

שוב להתחיל עם כל מה שזז, שוב לצאת למקומות שאני לא רוצה, שוב לחזור לתחבורה ציבורית רק בשביל הסיכוי להכיר מישהי:-( כל כך עצוב לי

פורסם

תהייה חזק. אין כאן ב- Carsforum סמיילי של חיבוק משום מה.

מה לעשות, החיים הם לא תמיד הדבר הכי כיף ומלהיב.

עד לא מזמן, הייתי נוסע פעם-פעמיים בשבוע לאיזה טיפול מאוד ארוך רק בשביל לקבל איכות חיים נורמאלית ולבסוף הוא נכשל...

אני חושב שצריך לדעת לקחת ולהסתכל על דברים בפרופורציות.

פורסם

איך אתה יודע שהם לא יהיו עוד יותר רעים ושחורים עם זוגיות?

כי זה החשש שלי, לכן אני לא טורח אפילו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

כי אני רואה אנשים מסביבי, שאומללים בקשר שלהם

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
די נו, היינו כבר בסיפורים כאלו (אם אתה חושב שאתה מקורי), הכימיה ככה, האקס עשה לי אחרת, שיגולי דעת חסרי תוחלת.

שורה תחתונה: לא בא לה עליך.

תפנים. תתקדם.

אם אני טועה, היא תרוץ אחריך.

תבין אושריקו, הולכים עם מי שהחליטה שהיא רוצה אותך.

לחזר זה טוב, זה מצויין, זה נחוץ, זה מעולה ליחסים, עם מי שנענית לחיזור. לא עם מי שלא ממש בעניין שלך.

אני פשוט חושב שעדיף לנסות לכבוש אותה (לא בכח כמובן) מאשר להתחיל עם אחת אחרת והכל מההתחלה.

אנחנו מסתדרים מעולה וזה חשוב...

וסתם שאלה, למה אתה חושב שכל פעם שאנחנו נפרדים בסוף המפגש ושאני בא לתת לה חיבוק ונשיקה בלחי, הבחורה מפנה את הפה שלה לכיוון הפה שלי? זה כבר לא פעם ראשונה ככה שאני לא מדמיין. חוץ מזה שעוד פעם אתמול היא מספרת לי כמה היא מתביישת וחסרת ביטחון (נגיד, להיכנס למסעדות או לגלידות , היא מחכה שאני אוביל ואדבר והיא מאחוריי ) אז הרמתי לה שוב את הביטחון ורואים שהיא ממש שמחה ונבוכה. שמע, אין לי כח להתחיל עם אחרת מההתחלה, לפחות פה אני יודע שמה שחסר זה רק שהיא תתאהב בי וחוץ מזה לא חסר כלום: יש הרבה כייף, הרבה צחוקים , הרבה חיבור , הרבה השקעה משנינו, הרבה דאגה ואכפתיות.

הרי אם היא תמצא מישהו אני אתרחק , אין בעיה, אז לא אכפת לי להמשיך להתעקש ולנסות בינתיים.

פורסם
איך אתה יודע שהם לא יהיו עוד יותר רעים ושחורים עם זוגיות?

כי זה החשש שלי, לכן אני לא טורח אפילו.

הרגשתי ככה בכל התחלת זוגיות שכאמור הארוכה ביותר הייתה 3 שבועות

פורסם

זאת בדיוק הבעיה. זה אולי נשמע כמו שורה ממדריך לשיפור עצמי אבל אם אתה לא מסוגל לאהוב את עצמך, איך תאהב מישהו אחר?

קודם כל תגיע למצב שבו החיים לא שחורים ורעים כשאתה לבד, רק אח"כ תוכל להסתדר עם מישהי. אל תחשוב שבחורה פשוט תסדר לך את החיים ותהפוך אותך לאדם שמח.

אני פשוט חושב שעדיף לנסות לכבוש אותה (לא בכח כמובן) מאשר להתחיל עם אחת אחרת והכל מההתחלה.

אנחנו מסתדרים מעולה וזה חשוב...

וסתם שאלה, למה אתה חושב שכל פעם שאנחנו נפרדים בסוף המפגש ושאני בא לתת לה חיבוק ונשיקה בלחי, הבחורה מפנה את הפה שלה לכיוון הפה שלי? זה כבר לא פעם ראשונה ככה שאני לא מדמיין.

אז פאקינג תכבוש אותה כבר. פעם הבאה שהיא באה לתת לך נשיקה, תפוס לה את הפנים (בעדינות, כן?) ותביא לה נוגרה בראש (סתם, תן לה נשיקה אמיתית).

לא רוצה? אין בעיה - מתנתקים. היא כבר תרדוף אחריך אם היא תרצה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חברים , נראה לי בכולנו פה טועים לגבי "קשר" של אושריקו. אושריקו אני באנת באמת מתנצל מראש כל מה שאני הולך להגיד אבל , אחי , נראה לי שאתה הומו. רציני. נראה לי בחורה דלוקה עליך ואתה פוחד מזה. אתה טוען שהיא מגיעה אליך אחרי יום עבודה קשה. אתה טוען שאתה זה שהגדרת את אתכם כידידים. אתה טוען שבחורה בא להתנשק איתך ואתה מסובב לה לחי. אני מפספס משהו? ושוב פעם סליחה אם תפגע

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

הרגת אותי מצחוק. :lol:

לא, אני לא הומו , אבל נכנסתי לסיטואציה קשה , "החשש" להפסיד אותה גם כידידה שזה קורה להרבה גברים ונשים שמחליטים להישאר בקשר ידידותי שצד אחד רוצה מעבר אבל מפחד להסתכן כדי לא להרוס הכל. אבל נראה לי שאין ברירה ובפעם הבאה אני אנסה לנשק ויהי מה.

רוני, כמה שאתה צודק לגבי המשפט של " אל תחשוב שבחורה תסדר לך את הראש ותהפוך אותך לשמח", כמה הייתי חושב את זה והייתי בטוח שזה מה שישנה דברים בחיים, אז לא , לא הצלחתי להרגיש שום דבר אקסטרה כשיצאתי עם נשים מלבד תחושה נעימה בסיסית לגיטימית, אבל באמת שהשינוי צריך לבוא מעצמך ולא משום אישה כי זה גם לא יכול להיות משום אישה.

פורסם
לפחות פה אני יודע שמה שחסר זה רק שהיא תתאהב בי וחוץ מזה לא חסר כלום: יש הרבה כייף, הרבה צחוקים , הרבה חיבור , הרבה השקעה משנינו, הרבה דאגה ואכפתיות.

"רק" חסר שתתאהב בך. פרט שולי, אכן. אין ספק.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...