Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא רוצה לעשות סטוצים כי זה לא כמו בת זוג , עם בת זוג אתה עושה ימבה חוויות מלבד סקס וזה לא פחות כיף.

לגבי מערכות יחסית קצרות טווח , זה בעיה כי הלב שלי נשבר מהר ואני מעדיף להיתפס על אחת לטווח ארוך מאוד מאשר כל פעם להיקשר ושזה מתפקשש - להתבאס.

יש יתרון לסטוצים, ביחוד אם אתה חושש ממין. אם תהיה עם מישהי מנוסה, תלמד להרגע ותלמד על מין. אמיתי, לא מה שמראים בפורנו.

לגבי מערכות קצרות טווח, הן לא פיקשוש, הן מערכות יחסים שלא עונות על מספיק צרכים מהותיים. עדיין אפשר להנות בהן ממה שכן משותף. וכן, פרידות זה תמיד מבאס, אבל בגלל שפחד מפרידה זה מה שמונע ממך בכלל לחפש מישהי שמוכנה להתחלה של קשר, אתה צריך להתאמן דווקא על זה, במקום ללכת על מה שקל לך, אבל לא מקדם אותך בכלום.

כמו שחבר טוב אמר לי " אתה צריך בחורה שתזרום איתך ותהיה לכם כימיה " וזה קורה לי עם זאת, למשל.

לא. זה לא קורה, כי היא לא רוצה אותך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

וואי, אני קורא את אושריקו וזה כל כך מתסכל כי בשנים האחרונות הייתי שם...

הייתה לי ידידה כזו, ועד שלא שחררתי ממנה לא ירדה האובססיה ממנה...

אתה מצפה שיקרה משהו, ומצד שני מפחד "לשרוף"/"לסכן".

זה כ"כ מיותר ובזבוז זמן שאתם יוצאים, מדברים בטלפון, מדי פעם עושה טובה שהיא באה אליך רואים סרט וכלום...

שום מגע ושום דבר... אפלטוני בלבד.

במקרה הטוב, אתם אולי עושים כפיות.

אלא אם כן מישהו נהנה, מכל הידידות האלה ומרגיש לו עם זה טוב.

מעדיף כבר להיות לגמרי לבד, ולא להכיר ידידה כזו.

עכשיו כשבחורה תגיד לי, אתה לא בלה בלה אבל בוא נשאר ידידים אני מקווה מאד שאדע לעבור הלאה...

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

1)היא לא אמרה בוא נהיה וידידים ואני זרמתי אלא בדיוק להפך , אני הצעתי את זה בתנאי שתדעי שאני כן רוצה שיתפתח משהו בהמשך, כל עוד לא באה אליי אהבת חיי ואלייך אהבת חייך.

2)יש מגע, לא מיני, אבל מרגיל אותה לאט לאט למגע.

2)זה לא אותה ידידות כמו עם ידידה מבית ספר או אחת שגדלת איתה... שתיכם יודעים מה הייתה הכוונה ועדיין הכוונה. היא יודעת טוב מאוד שאני נמשך אליה ומרגיש אליה דברים.

3)היא לא עושה לי טובה , לא נראה לי שמישהי הייתה עושה טובה לבוא אליי אחרי יום עבודה מפרך, לנסוע ברכבות , לשלם עליי מרצונה החופשי , לדבר ולהתייחס הכי יפה שיש ולדאוג לי ולעזור לי איפה שאפשר.

4)ממלאת מקום שחסר בינתיים.

פורסם

כן, כי וואלה במקומכם הייתי אומר " תישאר עם הרגליים על הקרקע ותיקח בחשבון שלא ייצא מזה כלום, אבל אתם נהנים ביחד ויש חיבור ותנסה להפוך את זה למשהו אקסטרה וגם אם לא , לא נורא, תמשיך הלאה". אבל לפסול לגמרי?

סתם אתם פוסלים דברים , אם אני רוצה *** מהצד, אני אדע להשיג ולא חשוב איך. זה לא מעניין אותי.

פורסם

אושריקו מישהו חייב כבר לתת לך את הכאפה המצלצלת שתגרום לך להבין שלא יצא מהקשר הזה כלום, אתה סתם משקר את עצמך ומספר לעצמך סיפורים. הצעתי מה הצעתי לה, ממלאת מקום שחסר, בלה בלה, היא לא נמשכת אליך ושום דבר שתעשה לא ישנה את זה. מצטער אבל זו האמת. וזה יגמר מתישהו, אולי עוד שבוע ואולי עוד שנתיים, וכשזה יקרה זה יהיה רע (מבחינתך, תהיה בטוח שלה זה לא יזיז יותר מדי כי היא פשוט תדלג לאושריקו הבא בתור).

פורסם

2)יש מגע, לא מיני, אבל מרגיל אותה לאט לאט למגע.

בסעיף הזה נשברתי סופית.

עד שההורים לא יביאו לך כלה, ויגידו "ביז'ו, כלה עלתה באבא הרבה כסף. מתחתנת עם כלה ומביא נכדים זכרים הרבה הרבה" אין לך סיכוי לקיום יחסי מין עם הומו-ספיאנס ממין נקבה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

חברים, תזכרו את מה שאני אומר פה: אני הולך להילחם עליה והיא תהיה שלי בסוף. אם לא בטוב, אז בעוד יותר טוב, אבל היא תהיה שלי.

אני משריש אצלה במוח ש:רוב הגברים הם חארות שרק רוצים לזיין, להשכיב אותה ולזרוק אותה ואני מקבל ממנה את התשובה " אני יודעת ".

כבר טוב.

2) אני מנצל את זה שהיא רוצה באמת אהבה ולא סתם להתפרפר מהצד , אני מוכיח לה שאני יכול לתת לה את זה.

3) אני מטפח את עצמי, עוקץ אותה וגורם לה לסערת רגשות ולא רק "טוב , חמוד".

4)החוסר ביטחון שלה לגבי המראה שלה או לא יודע מה הוא מצויין בשבילי לגרום לה להעלאת הביטחון ולגרום לה להרגיש שיש לה גבר שתומך בה.

5)להתחיל לפלרטט.

6)לקוות שאף אחד לא יתחיל איתה כי אז כל הסעיפים מבוטלים.

אחלה שבוע חברים.

פורסם

טוב, כל אחד הוא הפיזדץ של המזל שלו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
חברים, תזכרו את מה שאני אומר פה: אני הולך להילחם עליה והיא תהיה שלי בסוף. אם לא בטוב, אז בעוד יותר טוב, אבל היא תהיה שלי.

אני משריש אצלה במוח ש:רוב הגברים הם חארות שרק רוצים לזיין, להשכיב אותה ולזרוק אותה ואני מקבל ממנה את התשובה " אני יודעת ".

כבר טוב.

2) אני מנצל את זה שהיא רוצה באמת אהבה ולא סתם להתפרפר מהצד , אני מוכיח לה שאני יכול לתת לה את זה.

3) אני מטפח את עצמי, עוקץ אותה וגורם לה לסערת רגשות ולא רק "טוב , חמוד".

4)החוסר ביטחון שלה לגבי המראה שלה או לא יודע מה הוא מצויין בשבילי לגרום לה להעלאת הביטחון ולגרום לה להרגיש שיש לה גבר שתומך בה.

5)להתחיל לפלרטט.

6)לקוות שאף אחד לא יתחיל איתה כי אז כל הסעיפים מבוטלים.

אחלה שבוע חברים.

הזיה...שיהיה בהצלחה, רק אל תבוא לבכות פה כשיקרה הבלתי נמנע

פורסם

לזיין זה לא דבר רע. לא לזיין זה כן דבר רע. זה לא אומר שאתה צריך להתנפל על כל מה שזז, אבל להבין שזה צורך טבעי + דבר מהנה ביותר כדאי לך, ויפה שעה אחת קודם. רצוי גם להיות עם בחורה שמבינה את זה, ימנע הרבה בעיות בעתיד.

אמרו לך את זה פעם באיזה שרשור אחר (או אפילו בשרשור הזה, יש פה איזה מיליון עמודים, לך תזכור) - התפיסה הארכאית שלך של "כבוד" וכיו"ב היא אחת משורשי הבעיה. אנשים לא אומרים לך את זה בכדי להתעווז עליך, אלא כדי לעזור לך. אתה לא בן אדם שלילי, אבל ואלה - אתה כן צריך עזרה, ומנסים פה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ההבדל ביננו ובינך זה שהיינו כבר בסרט הזה.

אם היא לא נמשכת אליך, הסיכוי שזה ישתנה, מיניאטורי. משיכה זה נעלם שהוא הרבה יותר לא מובן ממובן. אם זה לא שם... זה די אבוד.

וכשאין משיכה בסיסית, עדיף להתקדם, כי בלי זה הסיכוי שהיא תחפש מהצד, גם אם היא תוותר בסוף, הרבה יותר גדול. בהכללה מאוד גדולה, נשים לא מחפשות גברים פוצי מוצי שנחמדים כל הזמן. זה לא אטרקטיבי. זה לא אומר שצריך להיות בבון תוקפן, אבל אף אחת לא מחפשת לזיין דובון איכפת'לי.

לא סתם הספר הכי נמכר בעולם זה "50 גוונים של אפור"...

והיא תרגיש מצויין עם המראה שלה, כשיבוא גבר שהיא תמשך אליו, והוא גם יימשך אליה.

לא דיבורים רכים ומעודדים יעזרו לך...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...