Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1) אני הודעתי מראש שאם תהיה לי או לה בן או בת זוג שיתקדם למשמעותי , אז אני מתרחק , נקודה וההפך.

2)יש לסניה אמן הפיתוי שיטה שבעזרתה השיג לא מעט ידידות וזה עובד.

3)FALOU , אני דווקא מעוניין למשוך את הסקס כמה שיותר עם הבחורה בגלל שאני פרימיטיבי. זה לא מעניין אותי לשכב איתה מהר כי אחר כך אני אחשוב שהיא שכבה ככה עם אחרים (לא היא ספציפית כי ממש לא, אבל בכללי ).

4)למה אתם חושבים שאני חי באשליות אחרי שאמרתי שאני לא חי באשליות? תאחלו בהצלחה ומקסימום זה יילך ומקסימום זה יישאר על ידידות.

ספייר אמר פשוט את מה שאני חושב כמו שצריך .

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש הרבה "אנטי" כלפיו , אבל בסופו של דבר השיטות שלו עבדו\עובדות אצל אנשים...

אצל איזה אנשים? למשל...

ויותר חשוב על איזה בחורות?

פורסם

יש לסניה אמן הפיתוי שיטה שבעזרתה השיג לא מעט ידידות וזה עובד.

אתה אמיתי????

אני פרימיטיבי

אה, אוקי.. זה המסביר.

סניה קודם כל איש עסקים מבריק, וההצלחה שלו היא בזכות אנשים כמוך

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

4)למה אתם חושבים שאני חי באשליות אחרי שאמרתי שאני לא חי באשליות?.

מזכיר לי את מאיר אריאל בסיפור על הדשא של השכן.

"מה, אני לא נורמלי להיות נורמלי? אני לא נורמלי!"

:-)

[video=youtube_share;e0fwYLSBxOY]

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

3)FALOU , אני דווקא מעוניין למשוך את הסקס כמה שיותר עם הבחורה בגלל שאני פרימיטיבי. זה לא מעניין אותי לשכב איתה מהר כי אחר כך אני אחשוב שהיא שכבה ככה עם אחרים (לא היא ספציפית כי ממש לא, אבל בכללי ).

זה בסדר גמור לא להכניס סקס ליחסים בשלב מוקדם, אם זה סוג היחסים שנוח לך איתם.

עדיין אתה המטפלת והיא הדפוקה שאתה צריך לרפא (בהקצנה). זה בסדר לחכות עם סקס, תמצא מישהי שהיא מספיק סגורה על עצמה להגיד שאתה, אושריקו, הוא בן הזוג השלה, ולמרות שהסקס יבוא אחר כך (אחרי חודשיים, אחרי החתונה, לא משנה...), הוא יהיה איתך, כי היא סגורה עליך.

אני מנחש (כי אני לא מכיר אותך) שבגלל שיש לך חרדה מסויימת מעניין המין (אתה רוצה לקרוא לזה "פרימיטיבי", גם בסדר, אם כי זה לא נראה לי מדוייק ובטח לא מחמיא) אתה נוטה לבחור כל מיני דורשות תמיכה נפשית, כי הן בתולות "נקיות". הבעיה היא שהן "נקיות" בגלל שאף אחד לא מסוגל להתחבר אליהן, והן פשוט מסובבות אותך מסביבן, עד שנהיה מאוס.

אתה פרימיטיב?!

תמצא פרימיטיבית, שגם מחכה עם הסקס, אבל סגורה על עצמה, ושתהיה סגורה עליך.

תפסיק לחפש כאלו שהן בתולות קדושות כי הן דפוקות. אתה, עם הפוצי מוצי שלך, לא תפתור לה את הבעיות ולא תעלה לה את הביטחון העצמי. ביטחון עצמי הוא... עצמי. מקורו בטח לא באושריקו, שבעצמו מפחד מליצור קשרים עם נשים שסגורות על עצמן.

לא ככה?

אל תבזבז זמן על מי שלא ממש רוצה אותך.

פשוט ככה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא פשוט למצוא מישהי טובה, עם לב טוב, עם אופי טוב, שנותנת לך חום ואהבה ואתה יודע בוודאות שהיא גם לא נצלנית או משהו כי הספקת להכיר ושאתה יודע שהיא מחפשת בגדול את מה שאני נותן אבל היא לא מאוהבת ושהיא גם לא "מתפרפרת" כמו כל בחורה שנייה היום בגילי.

זה מבאס.

אבל אני גם לא מכחיש שאתם צודקים, זה לא סותר.

פורסם

ונראה לך שאתה יודע את כל זה מבלי לצאת איתה ?

פחחחח ,אנשים נשואים עשרות שנים ולא מזהים לפעמים מה שאתה מזהה?

אגב ,לצאת עם בתולה זה נחמד... אתה בטח חושב שהיא מעריצה את החדק שלך - חכה שתגלה מה סקרנות יכולה לגרום.

פורסם

מקס, אתה מגזים...

אנשים מכירים, נדלקים , מתאהבים ומחזיקים המון זמן בגלל מה שכל החבילה נותנת. אז מה, הם גם לא מכירים אחד את השני באמת?

אי אפשר לזייף אופי יותר מדי כשאתה כבר בקשר טוב עם מישהו או מישהי ועם יד על הלב, אין שום שינוי מאז שהכרתי אותה לטובה ולרעה, להפך, כל פעם שיצאתי עליה וכל בחורה אחרת לא הייתה ממשיכה בקשר עם מישהו שהיה פונטנציאל לזוגיות וכבר לא. וזה לא שאין לה ידידים וזה לא שאין לה חברות וחיי חברה, אלא בדיוק אבל בדיוק להפך אז אני לא מטפח שום "אגו". והיא כן יצאה לדייטים (כושלים) לפני כן וכן יצאה עם מישהו חודש+-.

בנוסף, יש לבחורה הזאת סוג של חוסר ביטחון ממקומות עם המון אנשים והיא ביישנית לפנות לאנשים וכו', אני בעצמי לא עם ביטחון גבוה אבל אני מחזק לה אותו בכל מקרה להראות לה שהיא יכולה לסמוך על גבר לצידה.

לא אומר שהיא לא מעצבנת ולא אומר שלפעמים בא לי לתת לה סטירה ולפעמים אני גם מקלל אותה מאחורי הגב, אבל לא כי היא עושה באמת משהו רע, אלא כי אני מצפה למשהו שהיא לא מצפה לו ואת זה אני רוצה לשנות. מי ייתן ונזכה.

פורסם
לא פשוט למצוא מישהי טובה, עם לב טוב, עם אופי טוב, שנותנת לך חום ואהבה ואתה יודע בוודאות שהיא גם לא נצלנית או משהו כי הספקת להכיר ושאתה יודע שהיא מחפשת בגדול את מה שאני נותן אבל היא לא מאוהבת ושהיא גם לא "מתפרפרת" כמו כל בחורה שנייה היום בגילי.

אושריקו, חלאס.

רב האנשים בעולם הם לא חארות, ורב אלו שמתייחסים אליהם טוב, מחזירים יחס טוב. רב רובם של האנשים הם גם לא "פרפרים", לא גברים ולא נשים. גם רווקים בת"א, שסקס זה אצלם כמו "אהלן-אהלן", יחליפו את הסקס המזדמן בבן זוג אוהב, בלי לחשוב דקה.

תבין, אתה חסר ביטחון, בגלל זה אתה מחפש כל מיני חסרות ביטחון, שמצד אחד לא באות בדרישות, אבל גם לא מתחייבות לך. ככה לא תגיע לשומקום, בטח לא למערכת יחסים ממשית, עם מישהי שרוצה להשקיע בך, כמו שאתה רוצה להשקיע בה.

אתה פשוט מפחד, ואתה מפחד בצדק, כי זה באמת לשים הרבה על הרולטה כשאתה משקיע במערכת יחסים, ואין ביטוח, אבל זה המשחק. אי אפשר לשחק אותו על בטוח, אבל כרגע אתה לא במשחק, אתה בכאילו. אתה בכאילו מערכת יחסים, שלא באמת קיימת, בשביל אח"כ לספר לעצמך שהיא לא קרתה כי אתה דפוק.

כן, זה נכון, אתה דפוק, אבל לא בגלל שתפשל, אלא בגלל שמראש אתה מחפש איפה שאין סיכוי.

תגיד לה: אני All-in. או שאת בפנים או שאת מקפלת.

תקפל... תחפש מישהי שמוכנה לשחק עד הסוף.

אחרת, אתה סתם מבזבז זמן.

תבין, אתה אפילו לא מתאמן בלהיות במערכת יחסים, שזה יותר טוב ממה שאתה עושה. אם היית קצת עושה סטוצים, לפחות היית לומד משהו בזה. אם היית מנהל מערכות יחסים קצרות טווח, היית לומד יותר מה מתאים לך. כרגע, כמו שזה, כשאתה זז מפרינד-זון אחד לשני, אתה סתם מבזבז זמן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא רוצה לעשות סטוצים כי זה לא כמו בת זוג , עם בת זוג אתה עושה ימבה חוויות מלבד סקס וזה לא פחות כיף.

לגבי מערכות יחסית קצרות טווח , זה בעיה כי הלב שלי נשבר מהר ואני מעדיף להיתפס על אחת לטווח ארוך מאוד מאשר כל פעם להיקשר ושזה מתפקשש - להתבאס.

ואני לא נכנס לפרינדזון עם אף אחת , ספציפית עם הבחורה הזאת החלטתי לא לנתק איתה קשר מסיבות מסויימות , אבל בד"כ עם דייטים שאני רואה שאם זה לא הולך אז כן מנסה להחזיר אותה לעניין הזוגיות "ביפה", אבל אם ממש לא מתאים יותר אז שלום ולהתראות לא אשאר ידיד שלה.

אתם חושבים שאני אחד שאיך שאני יוצא לרחוב , הבחורה הראשונה שאני רואה אני מתחיל, לא הולך , עובר לשנייה , נכנס לכל האתרי היכרויות ומתחיל. ממש לא... אצלי, עד שאני עושה צעד להתחיל עם מישהי לוקח זמן , אמנם כשאנחנו מכירים היא בחיים לא תגדיר אותי כ"חננה או ביישן חסר ביטחון" אבל עד שמצטברת כימיה וחיבור זה בעייתי מבחינתי לעשות את הצעד.

כמו שחבר טוב אמר לי " אתה צריך בחורה שתזרום איתך ותהיה לכם כימיה " וזה קורה לי עם זאת, למשל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...